G!!! Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 heheh extra avatar :) onaj max chips sta je vec sa ukusom pilecih bataka bukvalno razbija uz niksicko vopi.. kakav kombo mama mia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ^ aaaaaaaaaaaaaaaaaa dobro si me potsetio za jebeno cvece, nisam ga zalila 6 dana :( kako sam uspela da zaboravim :'( zivote.. Podsetio. Uh, kakav naporan dan. Raspadam se. Jutros sam jurio oko City Expressa da pošaljem grafičku nekom momku u Novi Sad. Posle išao do SK-a da vidim za neki honorar što sam mislio da su me iskulirali. Treba da donesem nekakvu karticu za žiro račun, šta god da je to. Idem preko kevinog, neću da otvorim svoj pa makar crko. Ovi bankari ionako prelagodno žive od nerada i tuđih para, moju kamatu od održavanja računa neće dobiti. Na kraju na ispit, al su zavukli rok svaka im čast. Učim ko konj dve nedelje ispit koji sam već nekoliko puta polagao, a oni hvataju na matematiku. Ako ne budu milosrdni kad budu gledali, najebo sam. Devojcica mi za mesec dana poklinila carape na kojima je rucno izvezla maskotu linux-a!!!! Ako ovu ne ozenim nista nisam uradio Oženiti se s njom, a ne oženiti nju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Dovatio se neke chill muze i neverovatno se dobro osecam :D jos par sati uzivanja u istoj pa na qnt :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Devojcica mi za mesec dana poklinila carape na kojima je rucno izvezla maskotu linux-a!!!! Ako ovu ne ozenim nista nisam uradio video sam te danas sa ribom kod opshtine, bio u busu ishao na tekmu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Oženiti se s njom, a ne oženiti nju. hej analno retentivni dechache, ozheniti se njom, ne s njom tj. ne ispravljaj ljude smor je thank you, pay up and come again... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ostavi ga na miru. Lepu i diskretnu kontru udara i to je bas ok. Neka ispravlja. Kada ce mlada devojka nauciti te finese ako ne sada. Za statora je kasno, drtina matora, al nema veze. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Ne razumem, da li ti to meni govoriš da ne ispravljam ljude jer je smor, ili mi govoriš da nisam u pravu? Ako je prvo, jebi ga. Ako je drugo, onda si pogrešio. Edit - hvala Nikola! :* Konačno neko ko ume ceniti prave vrednosti! Samo još da nagovoriš Lakija da piše pretpostaviti bez D, i moja misija opismenjavanja forumaša će značajno dobiti na težini! Edited August 28, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Kod fraze "ozenicu je" uopshte je glupo govoriti o ispravnosti jer je jednostavno uobichajno da se tako kaze i nema veze sa ispravnoshtju. Pr. "E ovu cu da ozenim!" Jeste da tako ispada kao da je ona ta koja se "ozenjuje",ali ipak je to oblik koji bar 80% ljudi koirsti pa makar i znali da to nije gramatichki ispravno. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Samo još da nagovoriš Lakija da piše pretpostaviti bez D, i moja misija opismenjavanja forumaša će značajno dobiti na težini! nerazumem E nesto idem da spavam ;) Pobedio sam u jednoj od tri partije pikada. Bas sam car! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 rekao ti je da si ne pismen, bate. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Realno, koliko je ljudi nepismeno to je strasno. Imam par drugara za koje mislim da su ovako uberkul i sve to, ali kad mi posalju poruku tipa: "e brate,neznam gde ce mo veceras.pozovni me" ili tako nesto, bas se smorim. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 @dovla i ja imam taj slucaj sa ortakinjama... prestala sam da ih ispravljam jer su mi to trazile, a opet jedva iskuliram :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 jebo te, vudu, oženi me. A ni Ivan ne zna pravilno. :( Kod fraze "ozenicu je" uopshte je glupo govoriti o ispravnosti jer je jednostavno uobichajno da se tako kaze i nema veze sa ispravnoshtju. Pr. "E ovu cu da ozenim!" Jeste da tako ispada kao da je ona ta koja se "ozenjuje",ali ipak je to oblik koji bar 80% ljudi koirsti pa makar i znali da to nije gramatichki ispravno. Znači, ako ti se nešto ne dopada, nije bitno što je propisano? Čak je glupo i govoriti o tome da je propisano? Znači, ja baš volim da prolazim kada je crveno na semaforu, i uopšte glupo je govoriti da je to prekršaj, jer ja baš tada volim da dam gas. nerazumem E nesto idem da spavam ;) Pobedio sam u jednoj od tri partije pikada. Bas sam car! :) Meni je žalosno kada provalim koliko je ljudi na mom faksu nepismeno. A svi oni (ili 99% njih, mada mislim da je ipak za sve pravilo) su polagali srpski jezik na prijemnom. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 a sta je pravilno: ozeni se mnome? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 gramatika je za sisice :) @daky lol stomak od piva.. nemam stomak kako god da okrenes, a ne od piva.. @ thread nisam se nacirkao, bar ne koliko sam planirao.. mada sam znacajno bolji nego sinoc, ako nista, veceras mi se slova ne bluruju i tako... nesto sam se blago skenjao, al kao kul sam... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) Oženiti se s njom, a ne oženiti nju. ti mu nesto kazes edit : ne kazem da si sad pogresio nego ono drugo(zene :), seti se Edited August 29, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 A jebi ga, mentalni bag. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ne nego imas tremu kad pricas sa njom pa gresis PRIZNAJ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ja se uvek zbunim kad sam u tvojoj blizini. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 video i tonu navijacha po gradu... da bog se srushio stadion (i nek gruja i hajli prezhive)!1 ae dobro. lepo sam raspolozhen. NEK I REV PREZHIVI! ko tje mi biti cw team leader oko taj dechachitj pogine uludo :< Ja se nekako izvuk`o i pored toga sto si mi pozeleo da me zatrpa gomila kamenja :( Blejim kod ortaka sada, trebalo bi da krenem gajbi, ali me jako mrzi... Smorio sam se posle tekme malo, jer je onaj Rendzers retardiran, a Zvezda josh gora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ne nego imas tremu kad pricas sa njom pa gresis PRIZNAJ 1 Ja se uvek zbunim kad sam u tvojoj blizini. :( romansa se nastavalja ..... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 blejka don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ceo dan neki emo momenti, vreme je za spavanje :). The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Zaspao sam juce u 16h i ustao u 4 jutros... Sad idem na trcanje pa prejednje pa simpsons, standard prepodne... Zato popodne teretana pa mozda izlazak i cuga a mozda i ne :O... Inace baba otisla na more 10 dana, znaci oliko sam srecan, 10 dana odmora i slobode!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Ne razumem, da li ti to meni govoriš da ne ispravljam ljude jer je smor, ili mi govoriš da nisam u pravu? Ako je prvo, jebi ga. Ako je drugo, onda si pogrešio. Silly customer, you can not hurt a Twinkie.... Dakle, i jedan i dva, smor je sto ih ispravljash, a pogotovo zato sto nisi u pravu. Da, Igz, pravilno je "Sudijo, sudijo hocesh li se ozheniti mnome" Pravilno je koristiti glagol ozheniti identichno kao glagol ponositi Da demonstriramo na primeru. Uzmimo, Lazo, tebe i tvog, ne tako hipotetichnog, ali defintivnog tajnog homo-partnera, nazovimo ga Sima, i onda kada se u srbiji omoguci da ozakonite svoju uniju ti cesh reci: "Udajem se za Simu." Ova rechenica nije bitna za gramatichku raspravu koliko za utvrdijivanje tvoje uloge u navedenoj vezi....moving along... No, Sima ce moci da kazhe "Zhenim se Lazom" isto kao sto ce reci "Ponosim se svojom zemljom sto mi je omogucila da stupim u brak sa Lazom" (a ne "Ponosim se SA svojom...") Dakle, no sir, yes sir, thank you, pay up, get out and come again. on a topic note ustao idem da se istimarim pa da se mentalno pripremim za susret sa boletom i nidzhom, pixarovi filmovi = sretja =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts