Jump to content

Poklon za 18.

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^^^^^^^^^^^^^^

A to se tebe tiche, kako ? Sada si post'o i vikend-profiler, u penziji od wowa ?

Lichno, a izgleda i jedini, sam Maudov "tvrd kurac LOL" shvatio kao zajebanciju bash nikome upucenu, vise kao foru fore radi, te mi je malo glupo shto ga sad odjednom grupica napada zbog nekog manjka politichke korektnosti, i to na jednom ruru, plus i ona spika o vaspitachko-obrazovnoj ulozi rura ga sad malo backstabuje :), al' to je zasluzeno danasnji top-story o prisutnom nivou licemerja, jos gori od onoga kad je daki nash'o za shodno da kenja mari oko trolovanja.

Medolinka, ludice, nije niko direktno na tebe aludirao tvrdim kurcem, samo su te prihvatili kao ekvivalentnu u raspravi, pa si automatski malo potkachena, no biggy :) Mozemo sad da polemishemo o tome kol'ko ravnopravna s' ti zapravo u stanju da budesh, al' to je druga tema.

E sad, odvojeno od toga, su ove priche kako si ti opaka i kako se pretvarash, to komotno izignorishi i ne primaj se k'o veverica, treba imati dobar manjak mozga, pa preko foruma se uzeti iseravati na takav nachin, 'em shto to nije nichiji problem, i da je zapravo tako, 'em sto to govori dovoljno o kucnom vaspitanju istih, tako da te boli qrac shta takvi likovi misle o blio chemu, a kamoli o tebi.

:-)

^Nije stvar u tome sta je ona rekla. Nego cela spika "to je previse emo", vazi da je emo, osecam da je neki 'frajer' tako pozove upiskila bi se u gace od srece. A ovamo nama glumi neku 'opasnu' ribu. Mani me tih gluma, budi ono sto jesi.

jbt, obozavam kad naidje neki ovakav tip koji kad se moje misljenje ne poklopi sa njegovim, ispadne da ja glumim? necu da napisem svoj idealan poklon (za 18. ili neki drugi rodjendan), zato sto nikad ne govorim sta bih volela da dobijem za rodjendan. vi sad mislite "ovo je rur, ko bitan moze da sazna", ali zar vi niste dvojoj devojci/decku nikad pokazivali forum na kom stalno visite?

"Budi ono sto jesi" zapravo treba da znaci "Reci da ti se svidja poklon sa blanketom iako ti se ne svidja". Sta, ti sad kao ne mozes da verujes da se to meni ne svidja.. E pa, bole me q, iskreno..

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

da sam isfolirana i da je pravi poklon za mene tvrd kurac?

yeah rite.

a maudu vise necu ni da odgovaram jer on covek ima neke privatne probleme pa pokazuje ovde svoju frustriranost.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Bre Neo,

da, odnosilo se na tebe, ali ne na nachin na koji ti mislis, nisam mislio da ne treba da iskazes svoje misljenje, by all means please do, samo se, eto, u ovom zasebnom slucaju, ne slazem s' istim, to valjda smem :)

A i nisam znao da sam igr'o wow tbftffrfmftfh, al' dobro eto, pusa :]

Edited by ~JungleBoY~

:-)

e ljudi,iskulirajte malo

medolinka ima pravo na svoje misljenje,mozda ona ne voli tjebe,mozda voli asuru,mozda ne voli korpu iz americkih filmova,mozda voli onu korpu sto vuku babe na pijac ili da sedi sa deckom ispod mosta i da hvataju sharane i onda joj on pokloni narukvicu od algi :))

mislim da nije iskljuceno da je medolinka romanticna .. na neki svoj nacin naravno..a i ako nije romanticna,nema veze :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Sramota me je da kazem, ali dete od 16 godina ima poentu :/

(ne za Miliceve privatne probleme, nego za ono da ste smorili sa celom pricom)

dosta vishe mekan kurac tvrd burek

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

e ulepsa mi dan koji je jako lose poceo :)

Edited by GcV.Bjeli

da sam isfolirana i da je pravi poklon za mene tvrd kurac?

yeah rite.

a maudu vise necu ni da odgovaram jer on covek ima neke privatne probleme pa pokazuje ovde svoju frustriranost.

blah,ulazis u raspravu u koju apsolutno nema potrebe

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ajde smorili ste... dosta vishe mekan kurac tvrd burek

i ti pesmo kao sad je smak sveta shto je rekla 'jebote' omg tako fina dama ne sme da se izrazhava...miiisliiim

Da se ipak mi razumemo dobro... nije smak sveta sto je ona rekla bilo shta, nego od kako je na forumu (a i uzivo kad sam je upoznao) deluje kao prava neiskvarena devojka od 16 godina koja se lepo izrazava, ponekad se nashali, chita hari potera, dolazi da gleda nas znojave likove kako igramo basket i to na rolerima itd... znaci sve super... i onda odjednom krene da pricha tako (jebeno, jebote, boli me kurac itd...). A realno, ako cemo bas tako... fina dama ne prica tako, cak joj se i ne omakne to, nego ima drugacije nacine da izrazi nezadovoljstvo.

s druge strane,sto se tiche Mauda i ochvrslog penisa.. kapiram da Danica ipak ima 16 godina i zato reaguje bas onako kako se i moze ocekivati od 16godisnje devojke, ofanzivno i previse emotivno za nesto sto realno nije ni bitno (specijalno zato sto se ona i maud ne poznaju).

za kraj jedan tip za Danicu: Mislim da je Maud-ov izraz "tvrd kurac" malo dublja metafora nego sto shvatas.

Get smart or die dumb!

cekaj cekaj cekaj... pojasnite mi nesto? marinicino ime je danica?! pa zasto nije onda nick danica vec marinica mislim wtf? mislim ok, meni je nick jokerman ali opet to svako moze da skonta da je nick, da mi je nick, nemam pojma "pera" ili "predrag" ili "ko-zna-sta" onda bi vecina vas mislila da mi je to pravo ime. mislim ok. :)

sheyn > e da to obozavam(nevezano za marinicu/danicu/kakogod) devojka neka(uzecu primer ribe sto sam video juce od nekih 16 leta) izasla u grad u nekom minicu(to je moj tata kad je bio mlad zvao kais) i nekoj majicici(vidjao sam krpe za sudove za koje treba vise tkanine), i tako je gledam, i razmisljam "a nije ti hladno jelten?!"... i na kraju MI ispadnemo perverznjaci...

ista ona prica dolazi jedna ortakinja na fax sa dekolteom(samo sto joj nisu ispale da me izvinete na izrazu) pricam ja nesto sa njom i naravno gde cu da gledam nego tu... i ona meni kao "igore bre nemoj da me gledas", ja iskosim glavu i pomazim je i kazem "a da tako si se obukla da te ljudi NE bi gledali... ahaaaa" i nastavim da buljim... jednog od ovih dana cu dobiti samarcinu od nje, ali meh :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

cekaj cekaj cekaj... pojasnite mi nesto? marinicino ime je danica?! pa zasto nije onda nick danica vec marinica mislim wtf? mislim ok, meni je nick jokerman ali opet to svako moze da skonta da je nick, da mi je nick, nemam pojma "pera" ili "predrag" ili "ko-zna-sta" onda bi vecina vas mislila da mi je to pravo ime. mislim ok. :)

gde si ti video marinicu u ovom topiku? :)

medolinkino ime je danica.

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...