rev Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 kupi joj silikone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 evo ja da dam jedan konstruktivni predlog ali ozbiljan sam zaista ali opet,stvarno ne znam koliko to moze da kosta,i da li je izvodljivo a kontam da mozda i jeste ali znam da je meni to totalno genijalno Da dash nekom aero gariju da upali avion i da napise na nebu "njeno ime volim te" taj neki fazon duhovni poklon,nije materijalni,nece ostati ravnodusna gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ili u ulazu u njenu zgradu preko celog zida crnim sprejom napises njeno ime i prezime i kao volim te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) POMOZI MENI POMOZI MENI!!!11 :) e sad sam se setio jednog ekstra poklona sto sam priredio drugarici, elem ona je pravila rodjendan kuci a ja sam u to vreme bio na moru u egiptu i nije bilo sanse da se teleportujem tamo, pa sam pozvao drugara i rekao mu da kupi buket cveca sa porukom od mene. ta paznja je odusevila :) Edited August 24, 2007 by Jokerman If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ili u ulazu u njenu zgradu preko celog zida crnim sprejom napises njeno ime i prezime i kao volim te i posle joj kućni savet kolektivno jebe mater :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) A je l' bi mogli ovi što se obraćaju Vudumenu da lepo napišu "VOODOOMANE" i ovi što pričaju o Kalimeru na drugim topicima da koriste "CALIMERO" umesto "Cali", pošto ovde već postoje ljudi s takvim nikovima, a stvarno iritira kada moram svaki čas da vraćam stranu da bih znao kome o kome se radi. Edited August 24, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ovo je fantasticno....... 1. pridruzujem se ideji da vidimo celu curu 2. od 16 do 18 godine smo zajedno.....................big mistake, big. Iz mog licnog iskustva i iskustva SVIH koje poznajem, ovakve stvari raditi je zaista nezahvalno. Da skratim pricu, mrzi me da pisem, postoji trenutak, u vezi dvoje mladih, posle 1-2 godine kad treba uraditi jednu od ove dve stvari: nastaviti dalje ili se zeniti/udavati. To je jedini prirodni splet okolnosti. Vuci se sa curom, tako mladom, kada joj hormoni URLAJU i kada joj se svest svakim danom menja, po meni ravno je samoubistvu. Dalje, vuci se sa curom bilo kog godista 3-4-5-6-7 godine, je najveca SVETSKA glupost. Tu ce neko sigurno izgubiti, nekad i oboje, najcesce jedan. Ne bih ovo sve detaljnije objasnjavao, ali ponavljam za sve one koji ne znaju da citaju, ovo je moja zivotna filozofija, ubedjenje i misao. Nebrojeno puta se samo u mom zivotu i zivotu ljudi oko mene, na zalost, pokazala tacno. 3. cini mi se da ovde ima ljubomornih ljudi............ 4. cini mi se da ovde ima ljudi koji nemaju bash neki zavidan socijalni zivot 5. ovo pod 3 i 4 mozda gresim... *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Vudu sto postujesh ovakvu temu kad znash da nema nishta pametno da cujesh jedino neki crnjak kao ovaj g shto je stavio ili neke klaschne ideje tipa parfem itd.Treba da uzmesh jedan kamen da joj poklonish (ne dijamantski nego pravu kamenchugu) i ako je stvarno tako lepo izmedju vas dvoje ima da se obraduje do besvesti :) Ali nemoj da budesh indijanac potrudi se malo oko tog kamena napishi nesto na njemu ukrasi ga nekom lepom mashnom i uz dobar uvod prilikom predavanja poklona ima da padne na dupe ako je takav tip naravno.Ali niko nezna tvoju curu sem tebe ovde tako da svaki savet pitanje koliko moze da ti znachi.po meni koncentrishi se vise na to sta ces da joj kazesh a ne na neke fensi poklone. yea rite "duhovni poklon" (na nebu) nije losa ideja, ali mnogo je bolje grafit na zidu njene zgrade ili u njenoj okolini. ftw! :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) Da, ako ima 8 godina i planira biti s njim do kraja zivota... :) Edited August 25, 2007 by Tauruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 uzmi joj lejzi beg Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 napisi u liftu markerom nesto bezobrazno i stavi njeno ime i prezime da njen tata vidi lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ovo je fantasticno....... 1. pridruzujem se ideji da vidimo celu curu 2. od 16 do 18 godine smo zajedno.....................big mistake, big. Iz mog licnog iskustva i iskustva SVIH koje poznajem, ovakve stvari raditi je zaista nezahvalno. Da skratim pricu, mrzi me da pisem, postoji trenutak, u vezi dvoje mladih, posle 1-2 godine kad treba uraditi jednu od ove dve stvari: nastaviti dalje ili se zeniti/udavati. To je jedini prirodni splet okolnosti. Vuci se sa curom, tako mladom, kada joj hormoni URLAJU i kada joj se svest svakim danom menja, po meni ravno je samoubistvu. Dalje, vuci se sa curom bilo kog godista 3-4-5-6-7 godine, je najveca SVETSKA glupost. Tu ce neko sigurno izgubiti, nekad i oboje, najcesce jedan. Ne bih ovo sve detaljnije objasnjavao, ali ponavljam za sve one koji ne znaju da citaju, ovo je moja zivotna filozofija, ubedjenje i misao. Nebrojeno puta se samo u mom zivotu i zivotu ljudi oko mene, na zalost, pokazala tacno. 3. cini mi se da ovde ima ljubomornih ljudi............ 4. cini mi se da ovde ima ljudi koji nemaju bash neki zavidan socijalni zivot 5. ovo pod 3 i 4 mozda gresim... Koja gomila sranja... tvoje iskustvo ne mora da znaci uopste da je to i jedino iskustvo. Mislim, ovde se ne raspravlja o njihovoj vezi, da li je pogresna ili ne, nego o poklonu za rodjendan. Mislim, ko si ti da kazes liku koji je zaljubljen i voli svoju devojku ( a i ona voli njega) da je to nesto zbog chega ce u zivotu zazhaliti ili da pravi gresku.... pa cak i da raskinu na kraju, 2 godine s nekim koga volis je bolje od 2 godine s nekim/a do koga ti nije stalo. Mislim... to je moje iskustvo. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 "bolje je voleti i izgubiti nego ne voleti uopste" ne znam ko je to rekao :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 a gde je vuduman ....??? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 Ej na WCG-u sam... Sinoc i vecheras bio/sam na Green Beatu... Sutra kachim sliku i odgovaram pojedinachno :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) yea rite "duhovni poklon" (na nebu) nije losa ideja, ali mnogo je bolje grafit na zidu njene zgrade ili u njenoj okolini. ftw! :) Hvala, hvala Edited August 25, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 yea rite "duhovni poklon" (na nebu) nije losa ideja, ali mnogo je bolje grafit na zidu njene zgrade ili u njenoj okolini. ftw! :) Ako se na ovo primi, ostavi je ... big mistake, big. Iz mog licnog iskustva i iskustva SVIH koje poznajem, ovakve stvari raditi je zaista nezahvalno. Da skratim pricu, mrzi me da pisem, postoji trenutak, u vezi dvoje mladih, posle 1-2 godine kad treba uraditi jednu od ove dve stvari: nastaviti dalje ili se zeniti/udavati. To je jedini prirodni splet okolnosti. Vuci se sa curom, tako mladom, kada joj hormoni URLAJU i kada joj se svest svakim danom menja, po meni ravno je samoubistvu. Dalje, vuci se sa curom bilo kog godista 3-4-5-6-7 godine, je najveca SVETSKA glupost. Tu ce neko sigurno izgubiti, nekad i oboje, najcesce jedan. Ne bih ovo sve detaljnije objasnjavao, ali ponavljam za sve one koji ne znaju da citaju, ovo je moja zivotna filozofija, ubedjenje i misao. Nebrojeno puta se samo u mom zivotu i zivotu ljudi oko mene, na zalost, pokazala tacno. Jeste zajebano ako si klinac i propustis brdo toga zbog jedne jedine devojke s kojom je vrlo verovatno da neces biti zauvek (svi se vremenom menjaju, a od 15 do 20 sigurno mnogo vise nego od 30 do 35), ali njih dvoje su vec zajedno i dobro im je sada, sto bi raskidao zbog statistike? Drugo, ne mozes postavljati stvari tako u brojevima... Mislim, "ozeni je posle 2 godine ili raskini" ti je bezveze stav... Zasto bas 2 godine? Da si rekao, raskini kada veza pocne da gusi ili kad dosadite jedno drugom umesto da se vucete godinama bzvz imalo bi smisla ... web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Ako se na ovo primi, ostavi je ... Jeste zajebano ako si klinac i propustis brdo toga zbog jedne jedine devojke s kojom je vrlo verovatno da neces biti zauvek (svi se vremenom menjaju, a od 15 do 20 sigurno mnogo vise nego od 30 do 35), ali njih dvoje su vec zajedno i dobro im je sada, sto bi raskidao zbog statistike? Drugo, ne mozes postavljati stvari tako u brojevima... Mislim, "ozeni je posle 2 godine ili raskini" ti je bezveze stav... Zasto bas 2 godine? Da si rekao, raskini kada veza pocne da gusi ili kad dosadite jedno drugom umesto da se vucete godinama bzvz imalo bi smisla ... Mozesh da objasnish zashto, poshto bi ogromna vecina devojaka pala na dupe za ovakvu stvar? (nije shto sam ja uradio, nego je jednostavno tako) (za boldovan deo) Sa ostatkom posta se slazem, glupo je gledati statistiku i prema tome organizovati svoju vezu... Dok vam je lepo, super, kada vam ne bude lepo, svako svojim putem i cao. Sad cu da se proserem, mozda su stvoreni jedno za drugo, i druga devojka mu u zivotu vishe ne zatreba... Nikada ne mozesh da znash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Znao sam da ces da se primis, jednim delom sam zato i prokomentarisao Ne mislim naravno da bi zato trebao da je ostavi (mislim gotivan joj je dali, koliko gore moze ovo biti ), ali gledam po klincima koji ovo rade po mom kraju koje bih sve od reda prebio sa sve njihovim boljim polovinama (naglasavam boljim, posto vecinom ne znam kako izgledaju pa da kazem lepsim, ali od njih gore biti ne mogu...) To da bi vecina pala na to ... ne znam Mozda ova ciljna grupa ispod 20 godina, mada nikad nisam imao devojku bitno mladju od sebe, a kad sam bio tih godina nisam bio dovoljno pametan po tim pitanjima (prosao bih bolje u zivotu da jesam, al sta sad ) tj. imao sam tad samo jednu duzu vezu koja se bezveze zavrsila Licno mi nije gotivno da to crtas nekome po kraju - u smislu sto mi sa njene strane deluje kao pumpanje ega cisto jer eto svi to mogu da gledaju umesto da si joj tipa dao nacrtano na papiru - dok mi sa strane klinca deluje klinacki, sto dobro ajde, ide zajedno , a da ne govorimo o tome da neko cija je ta fasada nece biti bas toliko srecan sto je Tamari rodjendan i sto je ti volis... Jos ako je njena zgrada to ce ukljuciti verovatno i komsije i njene roditelje :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) Green, grafiti su (bar po mom mišljenju) nekako dečja stvar. Ono, za osnovnu-srednju školicu. :) Devojke u tom uzrastu stvarno padaju na to (da ne bude samo za devojke, ja ne želim da se sećam sebe sa 16 godina). :) EDIT I Green, brate, Medolinka ima 16 godina. Ja ne bih bio spokojan da meni odobri nešto takvo. :P EDIT 2 Green nosi šorceve koji su nežni prema koži. :P Edited August 25, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 mislim bezveze, ode u zlataru kupi ogrlicu, prsten, mindjuse, nesto pobogu, zensko je to 2 godine ga trpi, zasluzila je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) Znao sam da ces da se primis, jednim delom sam zato i prokomentarisao Ne mislim naravno da bi zato trebao da je ostavi (mislim gotivan joj je dali, koliko gore moze ovo biti ), ali gledam po klincima koji ovo rade po mom kraju koje bih sve od reda prebio sa sve njihovim boljim polovinama (naglasavam boljim, posto vecinom ne znam kako izgledaju pa da kazem lepsim, ali od njih gore biti ne mogu...) To da bi vecina pala na to ... ne znam Mozda ova ciljna grupa ispod 20 godina, mada nikad nisam imao devojku bitno mladju od sebe, a kad sam bio tih godina nisam bio dovoljno pametan po tim pitanjima (prosao bih bolje u zivotu da jesam, al sta sad ) tj. imao sam tad samo jednu duzu vezu koja se bezveze zavrsila Licno mi nije gotivno da to crtas nekome po kraju - u smislu sto mi sa njene strane deluje kao pumpanje ega cisto jer eto svi to mogu da gledaju umesto da si joj tipa dao nacrtano na papiru - dok mi sa strane klinca deluje klinacki, sto dobro ajde, ide zajedno , a da ne govorimo o tome da neko cija je ta fasada nece biti bas toliko srecan sto je Tamari rodjendan i sto je ti volis... Jos ako je njena zgrada to ce ukljuciti verovatno i komsije i njene roditelje :) Ok, znam da ima retardiranih klinaca koji ovo rade, ali nisu svi isti, jel`? A vecina bi pala na to, veruj mi, znam bar 3 primera. A i komentari ljudi sa strane su bili pozitivni uvek (tipa OMG, DA JE TO MENI URADIO, PA NE ZNAM!!). Mislim, kapiram ja da nije svaka devojka ista i da se ne loze sve na iste stvari, ali, koliko sam ja do sada primetio, grafit je poklon koji stvarno ostavi utisak. Inache, ovo je fasada shkole, tako da nije bio problem shto se tiche toga [edit] Green, grafiti su (bar po mom mišljenju) nekako dečja stvar. Ono, za osnovnu-srednju školicu. :) Oko ovoga se definitivno ne slazemo. Grafiti tipa MILICE, VOLIM TE! jesu za osnovnu shkolu i jesu klinachki, ali ako se ti potrudish da nacrtash neshto shto je znachajno za oboje, neshto shto je samo vashe, to ce ostaviti utisak na bilo koju devojku, nebitno koliko godina ima. [/edit] Edited August 25, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) Nemam pojma, ja bih joj pre to nacrtao na slici i uramio, nekako mi je grafit previše javna stvar. :) Edit - typo. Edited August 25, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) I meni je grafik nekako decije/glupo ma sta na njemu bilo :)) greene nista vs tebe :*** i nemoj da mislis da na isto padaju tvoja riba i medolinka ipak tu ima razlike u godinama i pogledima :) SAD CU JA DA STAVIM TYPO U SIGNATURU I ONDA LAZA VISE NE MOZE DA ME ISPRAVLJA !!!1 KAKO SAM PAMETAN typo Edited August 25, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Ma opushteno, ne shvatam lichno...diskusija, drugari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts