RaveN Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 dozlogrdio mi ngage od kad nemam slushke za njega :\ ocu da kupim neki mob koji ima pristojnu kameru ( 2mpx ) i mp3 bacio sam oko na ovaj http://www.mobilnisvet.com/mobilni/958/BenQ-Siemens/EF81 jel imao neko iskustva sa ovim fonom? ne daje mi se 100+e za mob a jedino shto mi treba je da mogu da ubacim SD i da imam normalan mp3 plejer znam da je benq-siemens propao pa da je uvaj telefon ustvari mnogo jeftiniji nego shto bi trebao da bude ali sam chuo i da je mnogo spor jel imao neko iskustva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Nisam imao konkretno sa ovim modelom,ali mi se chini da su Benq-Siemens telefoni jako spori,sto mene jako nervira. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 juce mi je ortak pokazivao... krsh da veci krsh ne moze da bude.. u siroookom luku zaobidji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Po karakteristikama deluje ok, ali ako znamo da je Benq-Siemens propao, da je Benq sam po sebi puk'o a da Siemens nikada nije imao ne znam kako dobre telefone, mislim da je jasno da li bi trebalo da kupis taj Benq-Siemens :) Ima valjda onaj neki Sony Ericsson oko 110-120 evra koji je iz Walkman serije, koji kapiram da je bolje resenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 Sony Ericsson W200i ? 95e dobro onda jel ima neko iskustva sa ovim fonom? ( ili nekim slicnim iz te walkman serije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) da...sonyericsson vec moze da dodje u obzir ...telefoni su stvarno dobri Edited August 13, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Sony Ericsson trenutno ima najbolju ponudu po meni. Svi telefoni su im lepo izbalansirani i jako udobni u praksi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ja sam uzeo skoro 5700 i vrlo sam zadovoljan. Nokia je u pitanju, kao a fazon monoblok al' se rotira. I uzeo sam onu zelenkastu tako da izgleda bas "moderno" a nije onako "decja". I izradjena je od one "glazurne" plastike kao ipod, a i ima super podrsku za muziku. Jedino sto je 250 evra pa nije bas u cenovnom rangu kojeg Raven juri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) Aparat koji si pokazao ima katastrofa kameru, a rekao si da zelis da pristojnu...e sad jare i pare ne moze, W710i je malo skuplji ali ima sve sto trazis http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1098/Sony-Ericsson/W710i mada ako se izuzme kamera i model W300 je skroz simpatican ;) Edited August 14, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geom Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) EF 81 je odlican mob koristim ga vise od dva meseca i zadovoljan sam. Malo vise korisnih informacije na http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=125774 Tema sa preko 1,500 (korisnih) poruka vredi procitati pre kupovine moba moze da te postedi lupanja glave. Edited August 14, 2007 by Geom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Imam ef81 kupio sam ga za 100e i dobio headset uz njega . Telefon za 100e bolji ne mozes da dobijes . Odlichan ekran , multitasking , imas tv , ODLICHNU REPRODUKCIJU zvuka , kamera nije katastrofalna za telefon od 100e je sasvim pristojna ... snimanje zvuka je odlicnog kvaliteta u wavu se snima pa sada vidi . OFFLine mde ... dakle iskljucis phone i slushash muziku i dok je slushash ides po internetu ako hoces itd. Baterija traje dosta dugo cak i kada po ceo dan slushash muziku . Software my je sranje kao i kod svih Siemensa ... ali ako hoces iscimaj ove koji ti prodaju da my ugrade najnovi firmware i onda ce da radi kako treba a ti kasnje ( ako ti daju usb cable ) mozes da ga totalno izmenish ( imash na benchmark forumu sva uputstva oko toga ) user interface drugim ikonicama itd . Telefon je od odlichnih materijala izradjen. I dalje smatram da je ubedljivo najbolja kupovima do 200e i dalje nisam video bolji telefon za tako male pare . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 takodje sam jedan od ponosnijih vlasnika ef81 ne moze se puno ocekivati ni od siemensa a ni od telefona koji kupis za 90 evra kolko sam ga ja platio ali ovaj sasvim pokriva sve potrebe..kamericu za usput(iskljucivo danju,nocu moz da zaboravis),mp3,zvucnik ekstra jacine,solidnu bateriju,gomilu nekih interesantnih aplikacija - koktel menadzer,easy dictionary itd - znaci skroz je ok..brzina mu nije jaca strana al kad se naviknes je podnosljivo..kao kad koristis modem internet:) misim da se razumemo ako ga uporedis sa 30e skupljim k750i..bice kao da ficu uporedjujes sa meklareenom..ali za te pare..ekstra Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ortak je uzeo taj benq EL71 i prezadovoljan je...i stvarno je lep telefon Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ... ocu da kupim neki mob koji ima pristojnu kameru ( 2mpx )... ...ne daje mi se 100+e za mob a jedino shto mi treba je da mogu da ubacim SD... Tehsko da cesh to da nadjesh za 100e Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts