MaudDib Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 pa po toj logici ne bi trebalo ni da se leti avionom. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 TAKO JE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 statistički gledano, sigurniji si u avionu nego na gajbi, tako da jebi ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ukoliko se dobro secam,upravo su u top gearu rekli da izrada jednog vejrona kosta 3mil.i meni bese cudno,pa sam i ovde pitao,al niko nije odgovorio. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ukoliko se dobro secam,upravo su u top gearu rekli da izrada jednog vejrona kosta 3mil.i meni bese cudno,pa sam i ovde pitao,al niko nije odgovorio. mislim da su ih prvi modeli, tj. prva serija toliko kostali... ne verujem da bi povecavali kasnije seriju da rade sa tolikim gubitkom..? btw: ko je njega zajeb'o za boju? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Niko da pomene McLaren F1 LM? cena mu je bila 500000, a sada ja 1500000 i raste svakim danom... +bio je najbrzi u to doba a mozda i sada...a mozda i nije! ako tako gledas: sada vredi 15 000 000 $ i raste svakim danom.ali nije trip da gledamo automobile koji se ne proizvode vise. da je veyrona napravljeno 100 komada danas bi kostali par miliona. a za desetak godina,ko zna... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts