mohican Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Ne znam sta da ti kazem. Dodjem na zurku, u istoj prostoriji se nalazi od 200 do 800 ljudi, roka tehno, svi djuskaju, ja djuskam... stvarno u ovoj situaciji ne ocekujem da mi nece biti toplo. U Drugstore-u je to malo toplije nego negde drugde, ali ne toliko da moze da mi sjebe zezanje.I mozda je fatso iskoristio dobar trenutak da te poprckuje, ali ima i tu malo istine. :)Samo imam osecaj da kada bi bilo gde preko videli ovakav klub, da bi bili u fazonu "uuu, koji underground, ulaz je na vrhu zgrade, do jaja mesto". Pa cela teorija vam pada u vodu jer kad odem u klub gde nije zagusljivo i vruce kao tamo ja skacem celu noc. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 pa valjda je teorija ta da ti pre nije smetala vrućina i zagušljivost da skačeš celu noć! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Hoces reci da sa godinama postanes termosenzitivan? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Mozda Djole ima boljeg dilera 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Ne znam sta da ti kazem. Dodjem na zurku, u istoj prostoriji se nalazi od 200 do 800 ljudi, roka tehno, svi djuskaju, ja djuskam... stvarno u ovoj situaciji ne ocekujem da mi nece biti toplo. U Drugstore-u je to malo toplije nego negde drugde, ali ne toliko da moze da mi sjebe zezanje.I mozda je fatso iskoristio dobar trenutak da te poprckuje, ali ima i tu malo istine. :)Samo imam osecaj da kada bi bilo gde preko videli ovakav klub, da bi bili u fazonu "uuu, koji underground, ulaz je na vrhu zgrade, do jaja mesto". Pa cela teorija vam pada u vodu jer kad odem u klub gde nije zagusljivo i vruce kao tamo ja skacem celu noc.Posebno kad matiraš protivnika hehe Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Teško! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Obiđi Roxy u Pragu, ekstra je.Imam i srece, gostuju Andhim dok sam tamo, uzeo sam vec i karte. :)Hvala jos jednom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 jedna od boljih žurki prošle dine je bio njegov nastup na istom mestu! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 dragstor ima fenomenalan prostor i bolestan lajnap i to je sve. ništa drugo nisu uboli. ozvučenje im je kurčina, u manjoj sobi je srazmerno manja kurčina ali i dalje kurčina. ventilaciju nikada neće srediti, a mogli su da su preskočili tri velika imena i te pare uložili u ventilaciju. atmosfera je horor čemu doprinosi POTPUNO odsustvo ikakvog osvetljenja (mislim u maloj sobi su na zid stavili alu foliju i razvukli laser preko toga i kao zezanje) i pedersko ketaminski užas od ekipe. stvari poput šanka, ofucanih fotelja i klozeta od šperploče koji su napravila deca na tehničkom ne moram ni da spominjem, pored svega ovoga su sitnice i nebitno je. a taj klub i dalje ima potencijal da bude među top evropskim underground klubovima, samo jebiga kad i ono malo zarade što naprave moraju da daju na reket da im ne bi opet padali suzavci u klubu. a ja idalje ponekad odem tamo, svaki put se zajebem, svaki put kažem da neću više, i tako u krug na svakih par meseci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Za Rodhada znam vec neko vreme i jako se radujem tome, jer prosle godine nisam bio u Srbiji kad je on pustao.Jedino je sranje sto ce interesovanje biti vece, pa ce zurka biti u velikoj sali, za razliku od proslog puta, a ipak je mala sala prava prica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Dragstor ketamin pederska ekipa tripuje Berghain, zato je sve tako ANDERGRAUND 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Dragstor ketamin pederska ekipa tripuje Berghain, zato je sve tako ANDERGRAUNDBerghain je odavno turisticko govno tako da tesko da je andergraund, radije nesto tipa Farbfernseher... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 ja smatram da je ovde problem u tome što ti nešto što ti se ne sviđa automatski diskredituješ i vređaš. mislim dobro, berghain je možda drugačiji nego što je pre bio i šta sad? šta konkretno remeti kvalitet berghaina u tvom životu da bi mu davao tako pogrdne epitete?po mom mišljenju mnogo veću štetu prave hejteri kao što si ti i to sprečava bilo kakvu dalju diskusiju i ubija smisao foruma na prvom mestu. zbog takvih komentara ljudi na ovom forumu sve manje žele da podele svoje mišljenje sa drugima jer ne žele da budu stigmatizovani od strane povlašćenih kao što si ti. treba prihvatiti i tuđe mišljenje i stvoriti zdravu atmosferu na forumu a dodatno poboljšati pravilnik i pridržavati se njega kako se ove stvari ne bi dalje dešavale jer je najlakše da žmurimo na celu situaciju ali niko ne razmišlja da će forum na kraju završiti u rasulu poput grčke. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 ja smatram da je ovde problem u tome što ti nešto što ti se ne sviđa automatski diskredituješ i vređaš. mislim dobro, berghain je možda drugačiji nego što je pre bio i šta sad? šta konkretno remeti kvalitet berghaina u tvom životu da bi mu davao tako pogrdne epitete?po mom mišljenju mnogo veću štetu prave hejteri kao što si ti i to sprečava bilo kakvu dalju diskusiju i ubija smisao foruma na prvom mestu. zbog takvih komentara ljudi na ovom forumu sve manje žele da podele svoje mišljenje sa drugima jer ne žele da budu stigmatizovani od strane povlašćenih kao što si ti. treba prihvatiti i tuđe mišljenje i stvoriti zdravu atmosferu na forumu a dodatno poboljšati pravilnik i pridržavati se njega kako se ove stvari ne bi dalje dešavale jer je najlakše da žmurimo na celu situaciju ali niko ne razmišlja da će forum na kraju završiti u rasulu poput grčke.Nema vredjanja samo previse turista i losa atmosfera, to je opet moje misljenje a ko voli nek izvoli svi srecni :) Inace los ti je trol moze to i bolje ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Za Rodhada znam vec neko vreme i jako se radujem tome, jer prosle godine nisam bio u Srbiji kad je on pustao.Jedino je sranje sto ce interesovanje biti vece, pa ce zurka biti u velikoj sali, za razliku od proslog puta, a ipak je mala sala prava prica.prošli put je bio u velikoj hsali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 (edited) Ili me je drugar onda lose obavestio, ili sam ja nesto pobrkao. :)e da, ovo "hsali" ti je vrh fazoncic! Edited March 24, 2016 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 ona sala de je isus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 rodhad gostovanje je u stvari neki pre exit žurka i traje dva dana >https://www.facebook.com/events/1602357106756605/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Da, steta... Posto ih je puno, bice stroge satnice, pa ne moze ovaj da poludi...Dobro, bolje ista nego nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 No thanks, доста ми је три третмана сауне у Драгстору за неко време : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Muzička rep rejv senzacija DIE ANTWOORD nastupiće u subotu, 11. juna u staroj Ciglani Beograda! 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 dis gon b gud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Mall Grab!!!!! Ali bas gotivnih imena ima... dvs1, Worgull, Luciano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Žak u Depou u subotu, da neam decu bio bih hipster ovog vikenda. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts