Jump to content

.

Recommended Posts

E momci da ne otvaram topic za ovo, da vas pozovem sve na zurkicu u subotu 10. marta u Red House-u, to je splav na novom beogradu

425936_10151363491655430_894370429_23460203_879176673_n.jpg

Nisam bas dugo radio u bg-u pa taman da dodzete svi da rejvujemo ko u stara dobra vremena!

Tebra vidimo se veceras!Bilo bi lepo da se "pocastimo" :tf:

fire.jpg

24 March at 23:00 until 25 March at 05:00

Red House Blok 70.

Posle i vise nego uspesne prve zurke u okviru serijala BLOK Residents, sa koje slike mozete videti ovde: http://www.urbanbug.net/aktfoto_popup.php?link=803%2FBLOK-Residents-Vol1--Red-House%2F29 - jos nam je vece zadovoljstvo da vas pozovemo na nastavak zezanja u blokovima, tacnije na splavu Red House.

Ovaj put, iz arsenala svojih prijatelja iza deckova, Danijel Chehranov i Dimitrije Adzic predstvaljaju, sto bi DJ MAG rekao - "buduce heroje" scene: Kidi Kimi-ja i Loco Baby!

Dodjite da se zezamo, ako ne znate kako je bilo prosli put, neka vam neko na brzinu preprica. Sirimio ljubav i ove subote (24og marta) na Red House-u, pice je jeftino, dress code je casual i sto je najbitnije - ima mesta za igru.

fire.jpg

• 1 month later...

E drugari, u subotu 21. opet vrtim u red house-u na nbg-u

522111_2059356098891_1694328675_983472_193909349_n.jpg

Serijal zurki BLOK Residents se nastavlja na splavu Red House, zurkom u subotu 21. aprila u saradnji sa Go2 organizacijom.

6 DJ-eva, 6 vidjenja Techna, ko prezivi vodi na dorucak

Line Up:

Danijel Chehranov b2b Milosh Babic

Dimitrije Adzic

Damjan Eltech b2b Milos Vujovic

John Deere

Event Supported by: Urban Bug, Go2, Ikanos Records, Cube Art, Dtox, VSG

Prosli put je bas bilo dobro, a sada bi bilo extra house kul super da banete konacno, posto vam je vecinom preko puta kuce.

e i da, Grujo napases mi se muda u napred, moze i Doca ali ne mora posto je drug po mrezhama

E DA LOL EVO I KAKO JA VRTIM NA JUTUBU

Coko,prodao si dushu djavolu!

Vrtis sa Damjanom,a podrska su ti Ikanosi odnosno MARMENI

JEBI COKU GLUPOG GROBARA NA SPLAVU NAMENJENOM ZA NARODNJAKE

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 2 weeks later...

Ja pre svega moram da kazem da sam izneverovao kad sam video kolika je koncentracija idiota bila veceras u Expu, da covek zaplace... Bilo je par uber idiota sa pistaljkama od kojih je jedan otprilike umislio da je Shovell pa je celo vece davao beat i to je bilo stvarno nepodnosljivo, prosto mucenje za ushi, mucio bih ga najgrozomornijim mukama kad bih mogao za ovo sto je priredio nocas...

Sto se tice same zurke stvarno fenomenalno! Ja tu muziku uopste ne slusam privatno, kod kuce, ali sam se proveo fantasticno, debeli jebe kevu!!! Covek je majstor, nema potrebe trositi reci na njegovo umece i njegovu energiju, a da ne pricam o komunikaciji sa slusaocima. Covek je u jednom trenutku sinhronizovao ceo Expo tako da smo mu tapsali svi ko jedan dobrih pola minuta-minut, neverovatna scena, apsolutno sam prezadovoljan. Ostao bih do fajronta da sam imao snage ali jbg, jos uvek se kljukam lekovima, jebe me grlo, neispavan sam i kad se sve to iskombinuje sa 5 sati skakanja dobro je sto sam i ovliko izdrzao. Steta za sve koji nisu bili u mogucnosti da odu...

Video sam se sa Jordanom, vise puta posto je manijak samo dolivao pice xD pa je shpartao pored mene cele noci. Covek nije stao celu noc, i sad kad sam odlazio on je ostao u sendvicu izmedju neke dve devojke, majstor i kad popije, svaka cast matori :)

I apsolutni highlight veceri je bio sad kad sam krenuo ka izlazu i vidim onu ultra prelepu manekenku Aleksandru Dobrić, jbt ono je praznik za oci, devojka je savrsena, apsolutno savrsena. Iznenadio sam se jedino malo jer sam mislio da je malo visa ali to ni najmanje ne umanjuje koliko brutalno dobro izgleda...

Koga god da sam pitao rekao da je bilo vrh, ovo je samo jedan post koji sam iskopirao sa drugog foruma... Jebiga, karta je bila preskupa za mene :/

:v

bio sam ja sinoc na koksari,debelom je vreme da ode u penziju

enivej,ekipa je bila realno ok sa obzirom na to sta se ocekivalo,ali verovatno su svi shabosi bili na bs-u,a te likove sa pistaljkama ja nisam ni cuo :)

ozvucenje toliki krsh da nemam rechi,stojim 10 metara od zvucnika i pricam najnormalnije,lajt kao da pusta igor garnier,a debeli je nakon obecavajuceg uvoda zastao na polovini razrade...zurka je bila kao meirelesova frizura,nedovrsena HIJAO JEBI ACU STOPA

expo relativno prazan,sto je realno bilo kul,pivo 220 dingera 0,4 (naravno dobijes deci piva),a limenka od 0,5 320 dingera ))))))))

debeli je na kraju krenuo da kupuje publiku sa onim hitom OOOO SAMTAJMS,AJ GATA GUD FILING,i sa nekom stvarcicom na koju je nalepio WORK akapelu,sve u svemu zali boze onih koji su dali 2500,JA NISAM HAEHAEHAE HIJAO JEBACE ME MILAN DRCA STO SAM USAO PREKO SPISKA

i da,bilo je neverovatno mljac bataka,bila je i Marta,profurala nove silikone,i tako Č=

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ozvucenje toliki krsh da nemam rechi,stojim 10 metara od zvucnika i pricam najnormalnije,lajt kao da pusta igor

srešćemo se kad tad pančevački vagabunde, kad-tad!!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• 2 weeks later...