Dušan_ Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=bTS9ihyFOtw...ted&search= Pokidali su! Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Pa i nisu bash :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Hmm,Dooobro... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 mozak? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 boze koji debili u pravom smislu te rechi...weed is good Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Pokidali su! wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Do jaja je ovo.......NOOOOT ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Glupost ziva . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 za samar ili cak bombu Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 pokidali mozak ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Sto mrzim kad nesto gledam i onda me bude sramota koliko se neko blamira. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Oooooooooooooooookej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Sto mrzim kad nesto gledam i onda me bude sramota koliko se neko blamira. Nikad nisam razumeo taj osetjaj,kad mene hvata blam na rachun neke scene u filmu,situacije u zivotu,itd.Nikad mi nije bilo najjasnije zashto dolazi do te nezeljene pojave... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Nikad nisam razumeo taj osetjaj,kad mene hvata blam na rachun neke scene u filmu,situacije u zivotu,itd.Nikad mi nije bilo najjasnije zashto dolazi do te nezeljene pojave... Da, a kod mene je to toliko izrazeno da ne gledam ni skrivene kamere i sve slicne show-ove u kojima se ljudi ispaljuju... ne znam. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 auuuuuuu sunce ti ebem :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Sto mrzim kad nesto gledam i onda me bude sramota koliko se neko blamira. haha dobro je mislio sam da jedini imam taj trip :) meni neki put toliko 'smeta' taj osetjaj da moram da prebacim kanal na 5 sec da se iskuliram. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 @dovlagsi & maud +1 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 e isto i kod mene... verovatno je to normalno,samo ne znam sto ste se izblamirali od ovih bolida. meni je najgore kad gledam nesto uzivo i onda se neko ispali. :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 uh, kod mene to ide do neslucenih razmera, tipa ponekad mi je cak frka kad je na filmu neka takva situacija:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 ja zato i ne gledam filmove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 KAd njih nije blam mene je jos manje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 uh, kod mene to ide do neslucenih razmera, tipa ponekad mi je cak frka kad je na filmu neka takva situacija:) Boze,pa ja odma izlicem iz sobe koliko mi neprijatno bude u takvim situacijama,ili shto reche Muad,prebacim kanal ako niko drugi ne gleda. Aj da cimamo nekog da nam to nauchno obrazlozi i pojasni? :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 nemam pojma, mozda neko indukovanje iracionalnog saosecanja sa pripadnicima svoje vrste nemam pojma, mozda neko indukovanje iracionalnog saosecanja sa pripadnicima svoje vrste Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Naah, pre ce biti neko projektovanje, a verovatno i to, ako razmatramo i fegete Kod mene isti sluchaj, mada ja mislim da sam zajeb'o sve zive po tom pitanju, evo do malopre sam gled'o oceans 12, da se podsetim pred 13-cu, i kod one scene sa met dejmonom, dzordzom i bredom za stolom, i onim rusom (ili sta je vetj) u prvih dva'es minuta filma, kad met treba da prozbori kao nesto na "njihovom" jeziku, a stepen nervoze... i dzabe meni shto sam ja gled'o taj film, pa znam sta ce da bude, ma jok, samo shto ochi sebi nisam izvadio i onda obavezno se kikotjem k'o mentol, katastrofa ;) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba-Daj-Glavu Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 no comment Quote baba daj glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts