Jump to content

Bad Copy zhurka

Recommended Posts

Hmm,Dooobro...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Sto mrzim kad nesto gledam i onda me bude sramota koliko se neko blamira.

Nikad nisam razumeo taj osetjaj,kad mene hvata blam na rachun neke scene u filmu,situacije u zivotu,itd.Nikad mi nije bilo najjasnije zashto dolazi do te nezeljene pojave...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Nikad nisam razumeo taj osetjaj,kad mene hvata blam na rachun neke scene u filmu,situacije u zivotu,itd.Nikad mi nije bilo najjasnije zashto dolazi do te nezeljene pojave...

Da, a kod mene je to toliko izrazeno da ne gledam ni skrivene kamere i sve slicne show-ove u kojima se ljudi ispaljuju... ne znam. :)

facebook.com/speed.rs

Sto mrzim kad nesto gledam i onda me bude sramota koliko se neko blamira.

haha dobro je mislio sam da jedini imam taj trip :) meni neki put toliko 'smeta' taj osetjaj da moram da prebacim kanal na 5 sec da se iskuliram.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

uh, kod mene to ide do neslucenih razmera, tipa ponekad mi je cak frka kad je na filmu neka takva situacija:)

Boze,pa ja odma izlicem iz sobe koliko mi neprijatno bude u takvim situacijama,ili shto reche Muad,prebacim kanal ako niko drugi ne gleda.

Aj da cimamo nekog da nam to nauchno obrazlozi i pojasni? :)

nemam pojma, mozda neko indukovanje iracionalnog saosecanja sa pripadnicima svoje vrste [:D]

nemam pojma, mozda neko indukovanje iracionalnog saosecanja sa pripadnicima svoje vrste [:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Naah, pre ce biti neko projektovanje, a verovatno i to, ako razmatramo i fegete [:D]

Kod mene isti sluchaj, mada ja mislim da sam zajeb'o sve zive po tom pitanju,

evo do malopre sam gled'o oceans 12, da se podsetim pred 13-cu, i kod one scene sa met dejmonom, dzordzom i bredom za stolom, i onim rusom (ili sta je vetj) u prvih dva'es minuta filma, kad met treba da prozbori kao nesto na "njihovom" jeziku, a stepen nervoze... i dzabe meni shto sam ja gled'o taj film, pa znam sta ce da bude, ma jok, samo shto ochi sebi nisam izvadio i onda obavezno se kikotjem k'o mentol, katastrofa ;)

:-)