Jump to content

Men Behaving Badly

Recommended Posts

ih bre pa oni su u rangu mucki, uvek mozesh da ih gledash bar onako sa smejuljkom :) mada da su preterali sa njihovim prikazivanjem po lokalnim televizijama, jesu, mislim da ih je samo alo alo zeznuo po tom pitanju

edit: jbga kad bih ja ovako delovao na rpg forumu ...pih :)

fallout_table.gif

u prvom postu stiki threada stoji

napomena:

Ovo NIJE thread za raspravu o emisijama nego samo servis za obavestavanje. Znachi kachite naziv emisije, vreme i dan emitovanja i kanal.

9 od 10 zubara smatra da su orbit zvake dobre za zube, a svih 10 da je ova recenica razumljiva i da pracenje tog jednostavnog uputstva nije toliko tesko

umesto da, u skladu sa kriterijumima iz prvog posta, budete obrisani, dobili ste novi topic jer ocigledno ima ljudi koji zhele da kazhu nesto o mmb i onda je TO problem? fantastichno!

Dobili su novi topic omg? Eto, nezahvalnici, kole je bas danas prestao da se proserava i u obrazlozenju u SAMO jednoj recenici dao vam topik.

Pa hajde, da ne crkne brzo.

Meni je najbolje u mbb kada toni donese teh rukavicu za pivo. To je prvo sto mi pada na pamet za sada. ako ima negde da se kupi, javite!

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

mbm je kultna serija, secam se tamo neke 95. sam ih prvi put gledao. od tada je bilo, bez preterivanja, 10-12 repriza, sa svakojakim kanalima, najvise na pinku, cak se i termina secam, ono vracam se iz skole i u 15h zakucan ispred tv-a gledam dvojicu debila!

didn di da dind di da deborah!!! :)

Nikako. Po meni su Mucke samo vise sire, veci krug gledalaca hvataju, idu i na emo trip pa ih mogu gledati i inteligentne domacice.

MBB je opet u srzi do jaja, nacrtana tako da ili neces skapirati gomilu stvari, odnosno neces se poistovetiti (ako si rtd) ili ce izazivati salve odusevljenja.

Inace: sauna u dvoristu1 :)

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

ne mislim da su mucke emo, to je vishe neka komedija na sopstvenu muku, koja je sasvim logichna znajuci u kakvoj je situaciji bila engleska prvih godina vladavine margaret tacher.

MBB je razlicit zanr komedije, koja je distancirana od vremena u kojem je napravljena

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad