Vićsa Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Nego, bre, jel' neko video ono pranje sinotj? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 koga jos zabole za basket, kada tamo grobari dominiraju :] nego, dobismo danas hajduk u kuli 0-2 golovima milovanovica u 81. i jestrovica u 85. iz penala. u subotu isti rivali, samo na marakani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 izgleda ko jedva, al nema veze, milovanovic se vraca u formu, to je vazno edit: sad videh da Molina i Kastiljo nisu igrali, ne znam zasto..opet Raskovic..valjda necemo da ispustimo Molinu i da ga prodamo na zimu ili sledece leto, paklen je igrach 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) Фудбалери Црвене звезде су у шампионском стилу протутњали кроз Кулу! Црвено-бели не само да су победили са 2:0 и тако пришли тренутном лидеру Меридијан Суперлиге на само два бода него су током 90 минута све време играли нападачки, стварали шансе, па је резултат могао да буде и убедљивији. На прва искушења голмана домаћина Ђуричића ставио је Баста већ у 5. минуту, али лопта после његовoг ударца главом, на центаршут Миловановића, није завршила на жељеном месту. У 11. минуту „хајдуцима" је запретио Короман, али његов шут је прохујао поред гола. Најбољу шансу у овом периоду игре имао је Бурзановић, који је у 18. минуту неометан, са око 11 метара од гола Куљана тукао главом, нажалост – право у Ђуричића. У последњим секундама првог полувремена Јестровић је награђен аплаузом за „маказице". Наш центарфор је извео заиста атрактиван потез и права је штета што је лопта отишла преко пречке. У првом полувремену наш голман Ранђеловић био је углавном незапослен, како-тако запретио му је само Радивојевић у 16. минуту... У других 45 минута Звезда је појачала ритам и створила још лепих прилика за гол. Бурзановић и Милијаш су у 50. минуту лепо комбиновали, после чега је Милијаш изашао сам пред чувара мреже Хајдука и – тукао право у њега. Само три минута касније слично је поступио и Бурзановић. Искоса, са десне стране, нашао се очи у очи са Ђуричићем и није успео да га савлада. До потпуно заслуженог гола Звезда је најзад стигла у 80. минуту. Милијаш је извео слободан ударац са око 25 метара, после његовог шута лопта се одбила од једног играча домаће екипе, натрчао је Дејан Миловановић и... Био је то ударац као из катапулта! Лопта се просто зарила у мрежу Хајдука, а колико је голман Ђуричић био изненађен овим фантастичним шутем нашег капитена види се по томе што се буквално није ни померио. Шампион је и после вођства наставио да напада и за то је био награђен у 84. минуту. Козош је несмотрено стартовао у свом шеснаестерцу и оборио Јестровића, па је за Звезду оправдано досуђен једанаестерац. Центарфор црвено-белих је смирено пришао лопти и постигао други гол за Звезду на овој утакмици, а свој четврти откако ове сезоне носи црвено-бели дрес. Звезда наредну утакмицу игра у недељу, 2. децембра, такође против Хајдука из Куле, али на својој „Маракани". Хајдук (К) – Црвена звезда 0:2 (0:0) Стрелци: Миловановић у 80. и Јестровић у 84. минуту из једанаестерца. Стадион Хајдука у Кули. Гледалаца: 1.000. Судија: Јовановић (Ужице). Жути картони: Павићевић, Козош, Лалевић (Хајдук), Бурзановић, Лукаш, Јестровић (Ц. Звезда). ХАЈДУК: Ђуричић, Павићевић, Станић, Хабеншус, Ћирка, Козош, Радивојевић (од 85. Булатовић), Богић (од 75. Лалевић), Васиљевић, Љ. Фејса, Перић (од 83. Комазец). ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић, Баста, Анђелковић, Бајалица, Туторић, Миловановић, короман, Бурзановић (од 67. Трајковић, од 75. Рашковић), Јестровић (од 89. Бетолингар), Лукаш, Милијаш. po ovome i nije bas jedva Inace Piksi potpisao predugovor sa Nagojom, srecno mu Edited November 28, 2007 by GIAAAAA KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ajmo ...jos samo 2 boda don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 to se stize i prestize na Marakani u direktnom duelu... KAMAN! !!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Miloje se probudio iz kome danas isto, josh jedna dobra vest 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Ah chuo sam javio me je Tjale za to,danas je prichao sa burazerom njegovim. Trip je bio da je mogao i ranije da ustane iz kome,ali su ga veshtachki drzali neshto duze kako se ne bi stresirao i kako bi mu bolje odradili sve shto je trebalo da se odradi. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Da dobro je....nego, chovek se probudio u trenutku kada mu je u posetu doshao Lovre(cale od fudbalera Lovreta, nijednom nemogu da se setim imena), chovek koji je bio sa njim u kolima kada se desila nesreca. omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 2, 2007 Author Report Share Posted December 2, 2007 1-1 sa hajdukom kuci... nedovoljno... jos ga burza metno iz penala.. ali tekmu nije obelezio remi vec incident za vreme poluvremena kada je zandarm under cover pokusao da privede lika na samoj tribini... cak se i pucalo... usledilo je sledece... http://www.mtsmondo.com/gallery/index.php?id=1271 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 nisam hteo nista prvi da pominjem,jer bi me ispljuvali odmah... zasluzeno je dobio batine...kaze neki sef zandarmerija,sta je vec,"nastavljaju se napadi na policiju"... Pa kako da ih ne napadnu kad ubace tako krticu,spijuna,sta vec...znate svi price o ubacivanju novinara,ili policajca u navijacke grupe,pa cak je i film snimljen po tome...e ovoga puta,to je saseceno u korenu izgleda,i verovatno im to nece padati na pamet duze vreme... sto se rezultata tice,jbg,nije dobro,ali nije ni strasno...Zvezda je dobro igrala,napadala,lepo,tecno,ali je falila zavrsnica... gg u svakom slucaju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 e ovoga puta,to je saseceno u korenu izgleda,i verovatno im to nece padati na pamet duze vreme... O cemu se ovde konkretno radi, neshto shto navijaci fudbalskih timova rade je toliko tajno i bitno za spas cele planete da policajci ne bi trebali da znaju o tome nishta? Zao mi je shto cu morati da te razocaram ali nije ti to KGB vs CIA... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 ako o necemu nemas pojma,i NE ZELIS da saznas,nemoj da si cinicni kreten,nego lepo iskuliraj post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 najgore je to sto nece najebati oni koji su gasili baklje na tom liku, vec neki totalno drugi ljudi.. jebi ga, izgleda da je trenutno in ratovati sa policijom, samo se nadam da se nece rasiriti kao u italiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 fudbal treba zabraniti, a sve koji se lože na njega poslati da kopaju ugalj ili u prve redove kad se zarati na kosovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 da da brawo ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 ako o necemu nemas pojma,i NE ZELIS da saznas,nemoj da si cinicni kreten,nego lepo iskuliraj post... Ja zelim da saznam i bash bi voleo da mi neko objasni zashto je toliko tragicno da policija ima svog coveka unutar navijacke grupe bilo kog tima? U smislu da prate ako se neshto nelegalno deshava, tipa droga? Objasni mi molim te, mozesh i na PM da ne gushimo topic. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 ovi koji se peglaju sa policijom se ne loze na fudbal, vec na navijanje/tuchu/nasilje. da pitas sve te velike zvezdase ne bi znali razliku izmedju beka i centarfora -_- ja sam veliki zvezdas... i prateci ovu sezonu mogu da ti dam sledeci odgovor... razlika izmedju beka i centarfora je sto zvezda igra sa 7 bekova i bez i jednog centarfora... :))) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 A lol penal u 80. minutu niko ne pominje? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Ko je onaj polutjelavi, isprebijani baja sa pishtoljem :D ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 A lol penal u 80. minutu niko ne pominje? :) nisam video penal... na livescoru pise 73. minut... mada o penalima mogu da polemisem sa svima osim sa grobarima... :)) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 ^ true... sto se tice penala...ne znam.Ovaj ga je kao gurnuo,Koroman je pao kao da ga je udario cekicem po glavi,sudija je procenio da ga je dovoljno gurnuo da ga omete...samo,bila je situacija u prvom poluvremenu kad je bio penal,sudija nije svirao,pa moguce da je i to malo doprinelo ovoj odluci...i da,bilo je to u 72. minutu... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) nisam video penal... na livescoru pise 73. minut... mada o penalima mogu da polemisem sa svima osim sa grobarima... :)) Pa pogledaj onda kako izgleda penal, pa kreni da polemises sa Misom Tumbasom :)) .... + crveni karton za igracha Hajduka, takodje cirkus. Edited December 3, 2007 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 svaki penal je i zuti karton...a to mu je bio drugi zuti,tako da ne znam sta je tu cirkus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Ako su ga odvalili i treba! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts