Jump to content

Crvena Zvezda

manager

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ochajna utakmica. Smor za sve pare i kusur. Da nije bilo kul navijanje, smorio bih se carski. Igrachi Rendzersa su pice najgore sa taktikom 9-1-0, a Zvezdini su josh grdji jer i pored toga shto se nisu vratili na svoju polovinu nijednom, nisu stvorili nijednu pravu shansu.

konacno dodjoh kuci nakon celovecernje bleje i tekme

navijanje prvo poluvreme mega,barem meni,drugo velika nula...ali ok,kontam,svi smo cekali da se dogodi bilo sta,svi smo se nadali nekom sijasetu prilika ali jebiga...

Broj 1 Randjelovic...nije imao puno posla,imao je srece sto je Darshevil onu jednu priliku promasio i lepo reagovao na onu drugu,ne znam ciju(nisam snimak ni odgledao)

Dusan Basta...od svih tekmi od preloma ruke,mogu reci da mu je ovo najbolja sto dovoljno potvrdjuje koliki je degen postao...ofanziva nista,ali barem nije ispadao kao fliperska kuglica u defanzivi...

Tutoric...ok,vidi se da mozga nema,trudi se i to je to,okrenuo ga ono Darshevil lepo,sva sreca pa je promasio...

Gaj...isto mozga nema,ali mnogo boljih fizickih predispozicija,stavio vec pomenutu drugu crnchugu u dzep...

Dusan Andjelkovic...slepci koji su ga proglasili za igrachem utakmice i oni koji ga hvale...svaka vam cast...neko vec reche,ko Cirkovic,cak i losija kopija jer je Cirkovic imao hrabrosti da unese loptu u sesnaesterac...ovaj 10 centarsuteva,10 laksih treninga za golmana...mogao je povesti loptu koliko je puta hteo,a ona dva "voleja" necu komentarisati...mozga nema jebote,na 10m umesto da je primi on je posalje u aut jebote,a onaj sa 25m posalje dole na autokomandu...ima nesto i u tome da se digne glava pred centarsut...

Lukash po meni najbolji igrach u dvomechu,svaka mu cast,odigrao je svetski...pritom je poslao u ovoj tekmi 3 tekme za koje bi neko rekao u prazno,ali tacno se vidi degenizam igraca koji nisu ocekivali loptu u gomilu praznog prostora koji se mogao iskoristiti...

Kastiljo standardno dobar u defanzivi,od njega se ni ne ocekuje da kreira igru,on je svoje obavio u svom dvomechu,svaka mu cast takodje...

Milijash degen,apsolutno se nije video u oba mecha,korisni pasevi nula,nijedan shut,brzine nema...

Koroman...voljni momenat kao i uvek na najvisem nivou,cesto udvajan,ima hrabrosti ali nema podrske,to je to...

Burza...sta reci...Nacho Novo je njihovu sansu iskoristio i odveo ih u LS...Burza nasu nije...nema ga nema ga i onda op u nekoj sansi,ali jebiga...neprimetan prilicno...

Djordjevic...nemam rechi...vrhunac fudbala mu je da se okrene ledjima i da proba da se zagradi...znaci cak ne uspe ni da primi loptu...neko ga opasno gura,samo me interesuje ko,decko je imao 3 intervjua u blicu,a kako to bas on,posto neko nema ta 3 intervjua ni za celu sezonu...velika nula od igracha

Barkosha zamenili na aerodromu,necu komentarisati

Raskovic degen takodje,sve se vidi samo iz jednog dodira koji on ostvari,koliko jebeno ne zna

Ne znam sto Molina nije dobio sansu i recimo Trajkovic

kontam da izgleda ne mogu igrati igraci kojima je defanziva losiji deo,ali opet mogu nekako doneti prevagu u napadu...ali onda vidim Bastu,Andjelkovica i jos neke pa se zapitam:(

My two cents

i da

izgleda da ce bog da nas jebe zauvek da nam vraca za Bajern

to je neka moja nova teorija

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Sve to stoji, ali meni nije jasno zasto se forsiraju takvi igraci, a kao pojacali smo se za ligu sampiona sa Salasom i Molinom.... Mislim da ljudi nisu dobili ni sansu da se pokazu, dok ovi nasi tipa Basta, DJORDJEVIC, Raskovic, Barkosh i ostali talenti jesu i to previse...

au grujane, pogledaj snimak... jedini aktivan igrach u napadu bio andjelkovic koji jeste imao par katastrofalnih poteza ali imao je jebenu kretnju i priliku za tako nesto... ako od 10 centarshuteva prodje 3-4 to je fantastichan prosek za igraca tog kalibra, ali od ta 4 centarshuta NIKO loptu nije pipnuo

milijash je jednsotavno takav tip igrtacha i da imao je korisne pasove, pogledaj tekmu jos jednom slobodno... on naravno nije trkach i spor je, ali ima svoje kvalitete

fora je sto je tim TOTALNO neuigran pa do izrazaja dolaze samo mane igracha, kao sto rekoh ne pravi se tim za LS preko jednog leta dok kumish i molish trenere i igrache da dodju i odrade 4-5 treninga pre prvih tekmi...

fallout_table.gif

Milijasha ja ne krivim toliko jer on dechko nikad nije igrao levo, i nema brzinu za to.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Tutorić: "Žalim jer smo bili bolji"

oohoho ro-fl

treba da pevamo jer nam nisu spakovali gol iz kontre

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

izgleda da ce bog da nas jebe zauvek da nam vraca za Bajern

to je neka moja nova teorija

[roflmao]

Nemojte nishta da se brinete. Mi patimo i patimo, ali zato kad srece bude bilo i kad se neshto stvarno dobro desi slavicemo josh vishe :). Pri tom mislim na celokupni srpski fudbal a ne samo na Zvezdu i Partizan :). Dobro je da kojim slucajem nismo osvojili neko svetsko ili evropsko kao Grci proshli put jer bi Beograd bio spaljen do temelja (ili barem njegov centar) [fro].

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

ae sinoc sam seo i odgledao snimak pa da samo malo izmenim neke komentare

Andjelkovicu kapa dole za agilnost...izbrojao sam 2,nek bude 3 korisna centarsuta...od recimo 15...i pritom ne mogu da verujem da je onu loptu u 5om minutu poslao u prazno pritom sto je imao prostora da proba i da sutne(ali kad je posle to ucinio desnom,skontao sam zasto to ne radi lol)ali jebote kad cete da skontate da recimo takvog beka ko Andjelkovica mozes da poredis sa igrachem koji ulazi u shanse a ne daje gol(recimo juche Burzanovic)...e sad to sto ti nemas napadacha koji ce da ulazi u prilike i vezistu koji ce dodavati,pa onda Burza i Andjelkovic iskachu ko najbolji,to je tuga naseg fudbala...za Milijasa zadrzavam misljenje da je degen...ako se vec forsira zbog shuta,bolje onda da su forsirali Milovanovica...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

shteta.

interesantan mi je onaj decko bio kada je rekao "zasto nas jednom ne usere da damo gol u 90tom minutu?" ili "da nas Bog jednom pogleda"

i shta? jednom vas Bog pogleda, i izgubite od Petrzalke, klub vam se raspada, ne zna se ko pije a ko placa, eliminisu vas iz Evrope...

od tog "Bogovog gledanja" nema mnogo vajde.

kad pocne kvalitetno da se radi, da se dovode kvalitetni klinci u klubove, i da najtalentovaniji igraju a ne "sinovi" bice pomak.

kad posaljes scoute u inostranstvo i skautiras strane klince kada imaju po 16, 17 godina i dovodis ih i das im uslove da igraju bice jos jedan pomak.

kad ne budes dovodio pojacanja iz inostranstva po tome koliko klipova imaju na youtubeu, vec da profesinalci gledaju te ljude i odluce da li su za tim ili ne bice jos jedan veliki korak.

i tada mozemo da se nadamo ne Ligi Sampiona, i definitivno kvalitetne utakmice u tom 3cem kolu i UEFA kupu kasnije.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Necemo mi videti ligu shampiona ,josh dugo,dugo... dok onaj stojkovic smrad ne ode...

sad vam ni on ne valja

gruja novi alen

bolji smo navijaci... jbg. ja ne igram fudbal... mada sam i bez svih tetiva u nogama daleko brzi od vise_puta_gore_navedenog_mesanca_puza_i_kisne_gliste... tt

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Bice super na Marakani protiv Bezanije...

preporucio bih svima da dodju...

mentalno sam iscrpljen... a i sakupljaju se pare na 0-2... a realno da gledas tekmu na koju si igrao under je teski smor...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

ne mogu mnogo da iskomentarisem jer sam bio na srcu severa i odpratio sam tekmu onako da subjektivnije ne moze...:)))

ali po mom misljenju smo uprkos svemu bili bolji nego u prvoj tekmi...e sad to sto nema ko gol da da to je treca prica...drugo ja ne znam iskreno kad vas slusam kako milijas ima neke druge kvalitete posto je nepokretan i sve ostalo...ja te druge kvalitete nesto iskreno i ne vidim, meni je ocajan...mozda u domacem prvenstvu ali tamo bi i moji kvaliteti dosli do izrazaja...meni su super igraci[naravno za zvezdine razmere] gaj,kastiljo,lukas,basta i koroman i mislim da su sasvim ok odigrali...sto se centarsuteva tice nikako mi nije jasno zasto smo ih forsirali ako taj rengers[i uopste ostrvljani] nesto ume i ako nesto treniraju 150 godina to je ta igra glavom i odbrana iz takvih situacija...potpuno je besmisleno to pokusavati pogotovo kad su videli da se od 20 istih nije stvorila ni jedna prilika...i pored toga imali smo prilika za gol ali naravno kako im treba po 20 minuta da se nameste okrenu i sutnu nije bilo nista od toga...to sto kazete da budemo srecni sto nisu dali gol iz kontre to je glupost jer su realno jako malo puta presli na nasu polovinu i imali su mozda 1 priliku kako treba za gol sto je i logicno jer kad 100 puta izbace loptu jednom ce da se desi da dodje do njihovog napadaca...

iskreno nije rengers ni za qrac iako pojedinacno ima dosta jaci sastav od zvezde i ubedjen sam da smo im dali gol u prvih 10 minuta a imali smo prilika, da bi ih izbacili...e sad sta bi bilo kad bi bilo...glavnom zelim im lep provod sa stutgartom, barcom i lionom...:)))

naravno opet kazem nisam posle gledao tekmu niti cu ovo je mozda presubjektivno misljenje...

...hopes need smashing!_

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...