AlexG Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Zar ti nisi otisao na more? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Vidite da se uzeleo interneta trebalo mu je 8 sati da namesti bluetooth i GPRS na Linuxu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 tesko da je mara agility heroj, ovo je pre bio pure strength double damage critical. ivane, jel bila barem gurmanska> It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 rur pawnage, u gotta love it Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 šta ste se naložili... tada sam već znao da je gabor, ali nisam znao da je retardirana, bezobrazna i nadobudna, pa sam hteo da budem fin. zvao sam je u prvu ili drugu rur kafanu. maro, da mene liv tajler pozove na pljesku, ne bih se ni ponadao da me muva. a veće su šanse da mene liv tajler i adrijana lima muvaju za trojku nego da ja tebe pipnem bez gumenih rukavica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ouch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 sad ce maud da dodje i opet kaze nesto u stilu, pokvarenjaci jedni vidite u sta ste se pretovrili :P a mi jadni samo se ugledamo na admine :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ivane. jadan si! :) ni u jednoj jebenoj sekundi nisam ni pomislila, kamoli neshto drugo da otjesh da me muvash. :) a shto se tiche ircerskih pricha i pricha po nsu.. OMG kakvi ste vi nolajferi! :) prichate o nekome koga ne znate.. i to van neta.. oO jbn LOLZ! :) btw.. ne biH ni ja tebe.. realno.. izgledash kao da te je neko tukao usranom motkom! :) ah da.. da ne zaboravim.. upoznavanje sa lagom i ivanom je bilo isto.. kao neko kvazi odushvevljenje.. onaj licemerni osmeh.. MAROOO.. oO .. jbt kakav idiotizam. okrenuh glavu na drugu stranu, par rechi i to je to. huh.. mozhe lock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 moze al kad ivan poentira:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 (edited) БШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ... едит: БШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ... Edited August 2, 2007 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ova mara bash tvrdi pazar "Devojka sam pazarka tvome srcu mila ti bih svilu pazario kada bi je ja nosila Kupuj nesto, ne dan gubi pazar mi ne kvari izlazi mi iz ducana il nesto pazari Moram ducan da zatvaram djavo nek te nosi nemam oca, imam majku od nje me izprosi" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 :( Mora da je bio pijan kad je postovao na topiku o SFu. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 news flash : RUR does the 5th grade jokes. special event : Ivan_ vs Mara Pertu prima opklade, a Kjoot ce biti sudija. kikiriki popust : na 4 kupljene kesice, peta ide dzabe (kad je bal, nek se jebe i princeza!). Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ali molim vas,ali molim vas sad je banujte jos u celoj prici ona ispada super kul mi smo glupi a ona je jedina pametna i sve je kako ona kaze mrsh jebem ti mater gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 lol i vi i ona ste superkul, samo tako nastavite brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Grujo mozda joj je majka ruznija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ivane ? ja znam da ti je teshko .. al ovako neshto od tebe nisam nikad ochekivao. ne znam ni shta da ti kazhem da uradish kad ovako neshto napishesh jer ne znam shta mozhe da se deshava sa tobom kad se spustish na ovaj nivo .. chak iako smo ko bratja ovo je .. ne znam. razocharavash me :( sad ce maud da dodje i opet kaze nesto u stilu, pokvarenjaci jedni vidite u sta ste se pretovrili :P a mi jadni samo se ugledamo na admine :))) ma nema shta da vam kazhem. pogotovo posle ove druge rechenice .. nashli ste na koga i u kom trenutku za njega. hteo sam josh toliko da napishem al tju se samo pridruzhiti drashku u BSHHHHH i retji da je ovo najnizhi trenutak u postojanju ovog foruma. dzhaba lock na temu mozhe lock na forum :( • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Tjile je jedan medju retkim koji ima kucno vaspitanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ivane ? ja znam da ti je teshko .. al ovako neshto od tebe nisam nikad ochekivao. ne znam ni shta da ti kazhem da uradish kad ovako neshto napishesh jer ne znam shta mozhe da se deshava sa tobom kad se spustish na ovaj nivo .. chak iako smo ko bratja ovo je .. ne znam. razocharavash me :( ma nema shta da vam kazhem. pogotovo posle ove druge rechenice .. nashli ste na koga i u kom trenutku za njega. hteo sam josh toliko da napishem al tju se samo pridruzhiti drashku u BSHHHHH i retji da je ovo najnizhi trenutak u postojanju ovog foruma. dzhaba lock na temu mozhe lock na forum :( Znaš za onu glupu izreku, davljenik mora prvo da dotakne dno da bi isplivao? :) Otkud znaš da je ovo dno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 http://img234.imageshack.us/my.php?image=untitledkc6.jpg dokle dosezhe idiotizam.. tuga. 12:09:48: a shta je bilo sa promenom posta od strane laga? 12:10:22: ili je bilo.. hahahaha.. ma jebesh maru.. ona je retard? 12:10:34: jadan si. 12:10:47: pa sta mislis, ko mu je dao mod na zablama da to uradi? bozic bata? 12:10:55: pravila ne vazhe za sve.. 12:11:12: i nemoj da kenjash da je to tako.. 12:11:14: vaze, ali ne sva 12:11:21: neka se modifikuju na osnovu zasluge pre mesec i vishe dana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 (edited) A da zaboravih Edited August 2, 2007 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 http://img234.imageshack.us/my.php?image=untitledkc6.jpg dokle dosezhe idiotizam.. tuga. 12:09:48: a shta je bilo sa promenom posta od strane laga? 12:10:22: ili je bilo.. hahahaha.. ma jebesh maru.. ona je retard? 12:10:34: jadan si. 12:10:47: pa sta mislis, ko mu je dao mod na zablama da to uradi? bozic bata? 12:10:55: pravila ne vazhe za sve.. 12:11:12: i nemoj da kenjash da je to tako.. 12:11:14: vaze, ali ne sva 12:11:21: neka se modifikuju na osnovu zasluge pre mesec i vishe dana.. cuvala za pogodan trenutak. ipak je zla i naopaka. grozno. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 NA LOMACHU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ovaj topic je priceless! :D [morao sam da ostavim trag na istom (:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts