Jump to content

Duplirana ADSL brzina kod Telekoma

kRiK u tAmI

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Shto me nerviraju svi ovi second hand provajderi sa njihvom "odluchili smo",kao da su oni ti koji su napravili dupliranje protoka,a u stvari sve je do Telekoma koji je eto odluchio da od septembra bude dupliran protok.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ali neverovatno da ostavljaju isti upload. To me je bas smorilo. Mada to daje finu osnovu da se predje na sadasnjih 512 tj. tadasnjih 1Mbit. Malo povecas upload, a opet imas i 1mbit.

Ne znam samo da li ce ostaviti 256, jer bi onda sa istim morali da idu u onu zonu od 700-800 din, sto bi unistilo sve "prepaid" pakete, osim ako ih ne spuste na 300 din.

Ne znam da li ste postovali, ali je i EUnet najavio povecanje. Jedino vidim da sezam cuti, jel se prica nesto po konfama ivane?

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo, zahvaljujući unapređenju telekomunikacione infrastrukture, od septembra biti u mogućnosti da Vam po istim cenama ponudimo dvostruko veće brzine.

Svim postojećim korisnicima EUnetADSL-a automatski će biti povećana brzina i to

256/64 Kb/s na 512/64 Kb/s;

512/128 Kb/s na 1024/128 Kb/s;

768/192 Kb/s na 1536/192 Kb/s;

Pored toga sto će cena EUnetADSL servisa ostati ista, EUnet će sa svoje strane omogućiti i raznovrsniju ponudu paketa.

Za sve dodatne informacije, pozovite EUnet Info centar na 0800 300 400.

Ali neverovatno da ostavljaju isti upload. To me je bas smorilo. Mada to daje finu osnovu da se predje na sadasnjih 512 tj. tadasnjih 1Mbit. Malo povecas upload, a opet imas i 1mbit.

to su radili i u cro pa su se posle smirili i podigli ul

jbg bolje radi adsl iz rijeke nego iz beograda na bgd server (ping) [:(]

treba da ispostuju povecanje do 3mbita koje su podelili u dve faze

a mi da im budemo dva puta zahvalni

jer su nam dali dva puta povecanje brzine

za ono sto smo placali od starta adsl-a

Edited by Muerte

Prochit'o sam topik, naravno, i to su sve vrlo logichne spekulacije, kojima se iskreno nadam, no nevezano s' tim, zanimalo me je da li trenutni porast brzina automatski kachi i kablovkse provajdere, posto nisam siguran, i, ako kachi, koja bi bila onda njihova reakcija, ili mozda chak i obaveza, no ako je kako vizla kaze, onda jebiga :(

Kod ikoma sam inace, bez alternative nazalost, a posto i sutra palim na more, ne bih mog'o da ih pozovem i chujem koja sranja bi mi israli, pa rek'o da pitam :)

Hvala na odgovorima u svakom sluchaju :)

edit- yay, duplir'o mi se tekst, k'o da sam na modemu, a ne na "broadbandu".

Edited by ~JungleBoY~

:-)

"Počevši od 15. avgusta, korisnici SBB-a moći će da se priključe na svetsku mrežu putem do sada najbrže konekcije u Srbiji od neverovatnih 5 megabita u sekundi, što je više od tri puta brže od najbrže veze na ADSL-u. Prateći specifične zahteve svojih korisnika, najveći kablovski operator i najveći provajder širokopojasnog Interneta u Srbiji uvodi još 10 novih Internet paketa. Dodatna pogodnost je i činjenica da je priključenje na Internet potpuno besplatno.

Ono što je posebno zanimljivo našim korisnicima jesu izuzetno niske cene novih paketa. Primera radi, najbrža konekcija na tržištu Srbije dostupna građanima od 5 Mb/s koštaće samo 900 dinara.

Direktor SBB Interneta Vladan Aleksić kaže da je uvođenje velikih pristupnih brzina poput konekcije od 5 Mb/s moguće samo na kablovskoj infrastrukturi. “SBB je mnogo uložio u najmodernije optičke veze i to će sada naši korisnici moći da osete. Ultra brze Internet konekcije, poput ove od 5 Mb/s koju sada nudimo, možete dobiti samo ako ste na kablu“, precizira Aleksić.

Pored ovih Turbo paketa, SBB uvodi i nove Flat SURF pakete brzina 512, 768, 1024 i 1536 Kb/s. Ova grupa paketa podrazumeva korišćenje Interneta bez ograničenja količine prenetih podataka, sa cenama koje su najniže u Srbiji, počev od 1.390 dinara. Kao i u standardnim Flat paketima, i u ovoj grupi paketa postoje opcije za pravna lica sa svim specijalnim pratećim pogodnostima."

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

thumbs up za sbb shto povecavaju protok, a to na merenje protoka je veliki tshi, uzeo je ortak kao prvi mesec kad je uveo sbb, i iako je ranije samo furao msn, surf i poneki mp3 sa neta, vrlo brzo je spucao kvotu, vec posle 15ak dana

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi