vlada92 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 lesko pa da gledam miseve kako ih gazi Rakocevic,i tako... :) do jaja opet pustaju ove preimba jat reklame :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ajde sad sto veca razlika da im uteramo strah u kosti pred majstoricu :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ja bih vise voleo da smo ih pobeli sa manjom razlikom. kakav crn strah, nije ovo srednjoskolska kosarka. :) ali samo da kazem "ima li ko jatji?" Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 (edited) ali kol'ko smo ludi :))))))))))))) mislim da imamo velike shanse da ih bijemo josh jednom tamo, jer ce oni igrati pod veeeeeeelikim pritiskom pichke, i onako su bili presretni shto su dobili nas umesto PAO-a :))))) edit: @ koliko hala moze da primi gledalaca Zvanični podaci govore da meču prisustvuje 7,123 gledalaca. Edited April 3, 2008 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 PARNI VALJAK NEKA MELJE HEJ HEJ HEJ :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 shteta shto se ovakvi mechevi ne igraju u areni, i to bi napunili. svaka chast, i igra i navijanje na nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 koji ste mamlazi jbte, pa recite rezultat Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 76:55...bilo 76:62 i ne znam koji njihov igrac lupao loptu skoro na polovini do 3-4 sekunde, sutnuo sa tipa 8 metara dao trojku i kraj :/ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 samo cu reci svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 76:55...bilo 76:62 i ne znam koji njihov igrac lupao loptu skoro na polovini do 3-4 sekunde, sutnuo sa tipa 8 metara dao trojku i kraj :/ ne seri lik dao trojku sa 8 metara i oni im oduzeli poene :D covece :D kakva tekma :D @leisure pa kao kapacitet pionira je tu oko 7000 a bude oko 9000 cenim ja :D reko sam ja partizan dobije ovde sa 20 i vraca se tamo i dobija opet ;D steta sto je olimpijakos izgubio od cska kod kuce.....sijena prosla lagano preslabi fener barsa dobila tako da 3 majstorice ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Na tekmi je bilo oko 7100. in ur face bartuce. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 pa 21 razlige u top8 EL je previse... ako ovako odigraju i tamo dobijaju 99% ali samo je pitanje oce li sudije to dozvoliti :))) NAPRED PARTIZANE LJUBAVI MOJA!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Na tekmi je bilo oko 7100. in ur face bartuce. :) shta sam sad uradio? :) na pao-u je bilo ~7500, juche oko 300-400 manje, to je to :) inache, neko je pomenuo jat reklame. naravno da smo ih vratili i na tv (a i ovamo na roto mashinama), pa dali su nam chartere do shpanije i nazad :D in the other news, portparolka nas je napustila jer (shokantno) nije primala plate (stipendije, kako bi debeli rekao kada pricha o mladim igrachima)... #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 kad se igra majstorica , nisam bas u toku? ne seri lik dao trojku sa 8 metara i oni im oduzeli poene :D covece :D kakva tekma :D hahaha posle 17og puta sam ukapirao i provalio sta sam napisao -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 u cetvrtak, 10.4. imate sanse, definitivno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 u sredu u 20:30 se igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Otkud sad to ? Zar se ne igra 10. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 http://www.euroleague.net/main/schedules/by-date Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 zashto je dule vujoshevitj jachi od chak norisa: -Dule Vujosevic je pojeo tri praseta. -Dule Vujosevic zna gde je Terzic. -Dule Vujosevic ima vise titula nego kilograma -Dule Vujosevic je procitao celu Wikipediju -Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku bez ulaska u halu -Dule Vujosevic je izgovorio sve postojeće psovke najmanje jednom. -Dule Vujosevic ima svoju ulicu u zooloskom vrtu u Beogradu -Dule je zamenio Chuck Norris-a u prvoj cetvrtini. -Dule Vujošević ne psuje. On vaspitno deluje na igrače. -Muta Nikolic je morao da nauci da pravilno izgovori Dushko Vujosevic -Dule Vujošević je naučio Palasija da recituje Gorski vijenac na ijekavici. Napamet. -Dule Vujošević može i sa Zvezdom da uzme titulu, al' ga zabole. -Jedino Dule Vujošević ima više titula prvaka države od Uroša Tripkovića. -Jedino je Dule Vujošević u stanju da od Vraneša napravi srpskoligaškog igrača. -Jednom je Dule bio neraspolozen i nije osvojio kup. O tome je kasnije snimljen film. -Dule je stariji od svog brata blizanca 10 godina. Brat mu se zove Aleksandar Djikic -Najbolji evropski treneri ne mogu da obecaju medalju sa reprezentacijom Srbije. Dule ce je osvojiti sa Crnom Gorom. -Kad ne moze da nadje podatak u enciklopediji, Milka Canic zove Duleta Vujosevica. -Kada sretne Duleta Vujosevica, Marko Juras sam uđe u gepek i ode da se provoza par krugova • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 lol, nego se ovo igra danas, kad pochinje tekma? nishta,sad sam video par postova iznad:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 pocinje u 20h ja mislim .... potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 20:30 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) ovo je sramota sta sve sviraju Partizanu... ajde sto ja Tau veci klub,i sto je domaci teren,ali bas ga preteruju... :S edit: da se ispravim,sta sve sviraju PROTIV partizana... Edited April 9, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 shto smara ovaj lik shto kuka i jauche. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 slazem se sa oba posta iznad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts