voodoo_ Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Eh, pa da imam pare za teretanu ko ti, ne bih imao 20 kila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Ne znam sta drugo da kazem, osim EXTRA EXTRA EXTRA!!! Jedina zamerka sto mi nisu svirali Soulforged i ...Script... ali dobro.. I smorina sto sam na ulazu izgubio kontakt sa svima sa kojima sam dosao, pa sam bio medju skroz nepoznatim likovima.. ali je opet bilo dobro! I bio je fazon kad sam video malo praznine i pokusao da prodjem napred, pa su me oni zaludjeni napred uhvatili u masinu i poceli da melju, pa sam onda ja poceo da meljem njih, pa sam onda hteo OUT, pa je to bilo zajebano jer su svi mislili da hocu da se guram OMG!!! Jako je, medjutim, sto sam bio, ono, jedan od max pet likova sa kratkom kosom, jbte, znaci gledam riba je, curica je, devojka je - QRAC, frajer, i sve tako... Ipak, suprotna varijanta se nije javljala (meh, frajer je - OMG , to je riba!), pa je i to nesto... In conclusion: Metal: Gde zene izgledaju (uslovno) kao zene, a muskarci kao nesto izmedju! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Eh, pa da imam pare za teretanu ko ti, ne bih imao 20 kila. Al' zato imash pare za or'ginalni NWN i da prerezujesh "Barbie super adventure" na dvd i da odlazish na godishnji odmor van grada... priorities, my dear man, priorities! ;D Jako je, medjutim, sto sam bio, ono, jedan od max pet likova sa kratkom kosom Ololo bash! There was meh, Kalina biatch koji je vishe celav nego shto ima kratku kosu :( , video sam josh jednog lika sa kratkom plavom kosom tamo napred gde sam bio i josh jedan debeli je imao kratku kosu. Sve ostalo nigger jew hippie faggots. Inache, skoro tachno 2 sata od momenta kad je krenuo "War of Wrath" do momenta kad su otishli sa bine. :salute: Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 lol wule, bas mi je drago zbog tebe i kaleta...mislim sto ste se tako lepo proveli:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Aaaaaaaaaaaaa jebem ti zivot ... trebao sam da idem samo zbog mayesti a ja debil nemam para i vadim se na to da sam ih vec slushao iduce godine ... pu jebem ti boga sto sam debil . Moram da te skenjam jos malo ... ovo im je POSLEDNJI put u karijeri da sviraju Majesty , to su mi rekli posle koncerta. Vec su je bili izbacili sa set lista, ali su ovde samo dodali. Svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2007 Author Report Share Posted July 23, 2007 jos uvek me boli vrat i grlo @wulfi taj sam geek for life ! ali koliko su se samo ljudi drali da sviraju majesty i koliko smo samo pocastvovani sto smo zadnji koji ce to ikada cuti live G_G sve u svemu najbolji dozivljaj u mom zivotu je to bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Sta da kazem,fantazija...bio sam sprecen da dodjem prvi put kad su bili i tek sad shvatam sta sam propustio tada.Da su odsvirali sada ATTWS mogao bi da umrem posle koncerta srecan,ovako se iskreno nadam da ce da dodju opet sto pre.Zanimljivo je to sto mi gardijani nisu kako da kazem...top 3 grupa recimo ali su jedini bend koji sam slusao uzivo a koji bi stvarno mogao da slusam jos 5 sati kako svira,znaci da su krenuli sve redom pesme da sviraju od prvog albuma ja se ne bi pomerio sa mesta do kraja :) @wulfi ako je taj debeli imao mali peskiric taj sam bio :)) Edited July 24, 2007 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Da su odsvirali sada ATTWS mogao bi da umrem posle koncerta srecan,ovako se iskreno nadam da ce da dodju opet sto pre. Neeeeeee... zashto nisi bio prvi put? Chuti ATTWS uzivo... it's the stuff of legends! Inache, dosta bolje su zvuchali ovaj put. Kad se utishaju ljudi i kad krene solaza... stvarno je moglo da se uziva. A svirali su i "Harvest of sorrow", to sigurno niko nije ochekivao... Dalje, "Carry the blessed home" su tako jebeno mocno odsvirali, nikad mi bolje ta pesma nije zvuchala, uopshte mi nije bila jasna mlaka reakcija 60%-70% publike. Pa "Lord of the Rings". I "Punishment Divine", chisto da ne plachem shto nije bilo nishta sa ANATO-a. Na stvari koje su na top 10 svachije liste kao shto su "Nightfall", "Mirror, Mirror", "Bright Eyes" ne treba troshiti rechi. Pa josh kako su nas pochastili sa "Majesty"... Ma fenomenalno. T-rex u F14 fenomenalno. /bow /applaud /salute Edited July 24, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Imamo slican ukus:P Meni su isto Harvest of Sorrow i Carry the Blessed Home (iako da budem iskren ne znam pesmu:)) bili highlight koncerta.Zvuk sam isto cuo price da je mnogo bolji bio nego na prvom koncertu...gledao sam par BG koncerata i ovaj dvd sto su izdali i mnogo bolje zvuce na otvorenom.Inace,Majesty su sad odsvirali POSLEDNJI PUT uzivo tako da smo stvarno privilegovani sto se toga tice...a Otherland je doziveo svetsku premijeru takodje kod nas prekljuce :) Jedini bedak je sto nisam cuo ATTWS da mogu da kazem da mogu da kazem da necu u zivotu biti na boljem koncertu...i takodje je sranje sto je mnogo ljudi slusalo preko zida koncert i nije kupilo kartu tako da je bilo mnogo manje ljudi na samom koncertu nego prosle godine :/ Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 E, pa tek sad mi pade na pamet... koliko je ljudi bilo? Koliko je karata prodato? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Nemam pojma,nigde ne govore :) Malo sam ja preterao zato sto u bastu moze da stane vise ljudi nego u veliku salu tako da ta razlika mozda nije bila velika ali je tako izgledalo Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 nesto vise od 1k basti i jos toliko u parku pored :DDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 sa par dana zakasnjenja - JEBENA IMBA!!! :)) najvise me obradovalo welcome to dying i traveler in time. naravno, celokupna svirka je bila na nivou, verovatno bolja od prosle, uzevsi u obzir da hansi sada nije bio bolestan :) @storm - pwnd ;) @killy - kick the geek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 gardijani su mi bili jedna od najomiljenijih grupa ikada... do koncerta proslog. od tada nisam pustio ni jednu njihovu pesmu i kad cujem za ime grupe najezim se... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2007 Author Report Share Posted July 28, 2007 sta je moglo da izazove takvu mrznju :o ako je to sto nisu izvodili akrobacije i gluposti na bini onda treba i circus da ides Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 decko, ti si debil... nije mi jasno kako si mogao da postujes u temi ciji te naziv plasi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 killYg0r : sta je moglo da izazove takvu mrznju :o>>> ocekivanje kvalitetnog koncerta a dobijanje dosli-smo-da-odradimo-i-uzmemo-pare-jebite-se svirke, jedino sto je bilo kul na tom koncertu je kad je obezbedjenje krenula da shiba nekog lika basista je skocio i objasnio par stvari obezbedjenju. L'Italiano > ma super si Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Ma daj, koncert uopšte nije bio došli-smo-da-odradimo. Mislim, uporedi samo sa RHCP, nebo i zemlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ne pricam o ovom, vec o proslom. na rhcp nisam isao jer sam naucen prethodnim iskustvom :) ali ako gledamo realno na koncert kao na koncert bili su sasvim jedan obican koncert koji ne treba da se pamti duze od bilo koje druge svirke Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Pa ja o prošlom i pričam jer na ovom nisam bio :) Baš je bio super, šta mu fali. Jes da nije bilo efekata, al brate super smo se proveli, dva bisa, šta oćeš više :) mislim ipak su prvi put bili i ne znaju kakva je atmosfera, ne mogu baš odma da šalju poljupce domorocima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 sinovac, to sto si ti napacen realno nije moj problem... prvi koncert je bio odlican obzirom na to da je hansi bio bolestan, i da je svaki put kada je mogao pio caj... a govoriti da su oni dosli da uzmu pare od 1000ljudi... LOL pa oni u malenim gradovima po nemackoj prave koncerte za 5k+ ljudi... a ako tebi njihov povratak na malu svirku posle samo 8 meseci ne govori nista o njima, to mnogo govori o tebi... prema informaciji sa drugih foruma, a provereno na drugim siteovima(koji prate guardiane) oni su u beogradu prvi put posle ATITM svirali "Otherland" live, majesty uopste nije bio na setlisti, a opet su svirali, bilo je oko 40stepeni kada je svirka pocela a njima nije ni palo na pamet da prekinu koncert, kao sto bi neki tezgaroshi uradili... tako da.. ono... ako si ti ocekivao da ti zvuk u velikoj sali SKCa bude kao na nekom koncertu u nemackoj/svedskoj/japanu - LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Ignorishite ga. Ko posle onakva dva koncerta moze da pricha takve stvari, ochigledno samo zeli da trolluje. Imaju neke slike, za sluchaj da ste zaboravili da pogledate: 67 11 Vidi mi se pola vugle na jednoj ololo! :) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 dobro sad, ne morate drvlje i kamenje prema neistomišljenicima, tako rade retrogradni fallout ziloti, a niko normalan ne želi da bude kao oni ololo wulfg0re, na kojoj si slici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Pa brate, nije fazon da ti kazem. Igramo se "find Wulfz0rmz the half-head bird"! :D Al' ajde, ti si "child of Oblivion", vama treba quest compass za sve u zivotu (;D) - http://www.legacy-promotion.net/IMG/galler...an/DSC03320.jpg Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2007 Author Report Share Posted July 28, 2007 wtb pointer arrow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts