Jump to content

BlindGuardian

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bio je jedan topic kad je najavljen koncerat...

Shteta za relativno mali broj prodatih karata. Verujem da ce ipak biti vishe ljudi od toga i da ce relativno znachajan broj ljudi kupiti kartu na veche koncerta poshto je atmosfera malo opushtenija i nema jagme kao proshli put. U principu, shto manje "tr00" metalaca - to bolje, al' bedak mi zbog BG-a i ljudi koji organizuju koncert da bude poluprazno. :(

/me ce da nosi rur majcu :D

Me ce da nosi ciglu i pogledom trazi nekog lika u rur majici. ;D

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Ma bre... lupio sam to za ciglu, zezam se, kakav crni WoW. :)

pa koliko moze basta da primi ljudi 1-1.500 ?

a prodato sigurno 1k karata

tako da to nije poluprazno

Ja se kao secam neke priche od ranije da ce za ovaj koncert biti pushteno 2000 karata... mozda je to bio fazon "ne moz' da stane, al' nek umru goveda, ko ih jebe!"?

For what it's worth - moja karta kupljena pre par dana je 1001, mada to ne znachi nishta poshto se prodaju na vishe mesta...

Pr0 wifebeaters know.

Da,ovaj put ce biti neki stage setup ovo ono,mozda donesu zmaja :D uglavnom evo vam lista iz moskve pre 2 meseca :

01. War of Wrath

02. Into The Storm

03. Born in A Mourning Hall

04. Nightfall

05. The Script For My Requiem

06. Fly

07. Valhalla

08. Lord Of The Rings

09. This Will Never End

10. Time Stands Still (At The Iron Hill)

11. Bright Eyes

12. Majesty

13. And Then There Was Silence

BIS:

14. Imaginations From The Other Side

15. The Bard's Song - In The Forest

16. Mirror Mirror

cu there

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

cigla war incoming :D

nego procitao sam u novinama da prosli put nisu doneli svu opremu kao pa se nadaju da ce im ovaj put dati

i dodati dozivljaju :)

Jep, ovaj put bi trebalo da bude tih sranja (ako i ovaj put ne ostane na granici). Za one koje boli kita za takve stvari. Ja se vishe nadam da ce doneti neko svoje ozvuchenje.

Ova playlist-a je, ako se dobro secam, poprilichno ista onome shto smo mi slushali proshle godine... ali nema veze, drage volje bih slushao ATTWS ponovo. [jupi] I obecavaju da ce svirka trajati dva sata. [jupi]

I ko veruje da ce stvarno pocheti u 20:00? Jel' se zna kad ce pocheti da pushtaju? Fegeti sa legacy-promotion ne daju vishe guest-ovim da gledaju forum :rolleyes:

Pr0 wifebeaters know.

A tebi je tako uzasno tesko da se registrujes i pogledas sta te interesuje.Da nije tih ''fegeta'' mi bi imali 1 do 2 metal koncerta godisnje u vrh glave.Pustaju u 20,koncert pocinje u 21 kako sam ja cuo...

btw sto se tice same svirke po ugovoru sviraju minimum 90 minuta...ja ne verujem da ce svirati 2 sata,nerealno je,ocekujem 16 pesama.Nisam bio prvi put tako da ne razmisljam puno o set listi (kad bi samo opicili banish from sanctuary,znam da je nemoguce ali nada poslednja umire:P )

Edited by Hell

the tireless oppression

the wisdom instilled

A tebi je tako uzasno tesko da se registrujes i pogledas sta te interesuje.Da nije tih ''fegeta'' mi bi imali 1 do 2 metal koncerta godisnje u vrh glave.Pustaju u 20,koncert pocinje u 21 kako sam ja cuo...

Pa jeste, shto koj' kurac moram da se registrujem i logujem da bih se malo dodatno informisao? Totalno nepotrebno cimanje.

I svaka im chast, al' budimo realni, ne radi oni to zbog nas... ;)

Nisam bio prvi put tako da ne razmisljam puno o set listi (kad bi samo opicili banish from sanctuary,znam da je nemoguce ali nada poslednja umire:P )

Ah, moja davnashnja zelja... imam josh par sa liste nemogucih - "Martyr", "To France", "Bright Eyes" u akustichnoj varijanti, ATTWS uz full podrshku orkestra i profi hora...

edit

sta znaci BIS :o

Black Isle Studios! :salute: [:D]

Edited by Wulfgar

Pr0 wifebeaters know.

Veruj mi,da su hteli da se opare bavili bi se nekim drugim poslom :) Za par uspesnih koncerata (Blind Guardian,Therion i sl ) su u plusu a za sve ostale su u minusu,cak kazu da nije ni priblizno prodato karata za Blind Guardian ko prosle godine,a to im je bio najuspesniji koncert

the tireless oppression

the wisdom instilled

Ah, moja davnashnja zelja... imam josh par sa liste nemogucih - "Martyr", "To France", "Bright Eyes" u akustichnoj varijanti, ATTWS uz full podrshku orkestra i profi hora...

omg čitaš mi misli.

mada kad smo kod covera, "trial by fire" bi baš lepo legao, al ne verujem da će to ikad igde svirati.

neću ići na koncert pošto sam mislio da danas neću biti u bg, al provedite se lepo, i ako vidite frubija (koji je organizator), ne zaboravite da mu spomenete kako je fallout sranje :D

omfg ...

omfg ...

nemam rechi zaista

ostao sam i bez glasa i osecaja u vratu i osecaju u nogama i sluha i svega ostalog [:D]

pevao refrem svaki koji sam znao, nisam tr00 da znam svaki pesmu celu napamet :D

au koja atmosfera

au koje trudjenje i cele publike i gardijana da daju sve od sebe koliko god trajalo

Into the storm ubedjivo najbolja atmosfera bila

ceo bard song naravno otpevan

samo jedina primedba je bila sto su pesme sa zadnjeg albuma nekako nisu za koncert bas :/

sem fly i ne znam sta su sve svirali [:p]

2h+ sabijanja

najbolji koncert na kome sam bio verovatno nece skori biti nesto ovako [:)]

slazem se s kilijem u potpunosti [:D]

kad su pred kraj krenuli majesty toliko sam urlao da nisam 15 minuta mogao rec da progovorim [roflmao]

btw nisam smeknuo rur maju nigde.. verovatno zato sto sam se s ribom zabio pozadi...

eh da... za one koji nisu bili a zanima ih.. scenografije nije bilo... ali je ozvucenje bilo prebruka, cak i za moj prefinjen ukus.. sve se culo jasno i glasno.. bez da krchi ili probija.. [:D]

btw... ako je neko smeknuo lika s plavom kosom it's me [;)]

[:p]

ja sam samo milancheta video prisao covek da se pozdravi kad je video majcu [:)]

inache sam bio sa primevilom/italiano sad :)

i ako smo bili medju prvima u redu kod kapije nismo trcali u prvi red nego smo bili kod drveta nekog blizu shanka

i morao sam da kupujem vodu non stop da bi izdrzao [:D]

KOJA KOSTA 100 DINARA POLA CHASE LOL

i bio je jedan fajt neki pa su obezbedjenje buvkvalno izneli nekog lika pozadi [:D]

lista :)

1. War of Wrath

2. Into the Storm

3. Bourn in a Morning Hall

4. Nightfall

5. I'm Alive

6. Fly

7. Valhalla

8. Harvest of Sorrow

9. Otherland

10. Welcome to Dying

11. Punishment Devine

12. Traveler in Time

13. The Bard's Song (In the Forest)

14. Bright Eyes

15. Time Stands Still (at the Iron Hill)

16. Carry the Blessed Home

------

17. Imaginations from the Other Side

18. Lord of the Rings

------

19. Majesty

20. Mirror, Mirror

Aaaaaaaaaaaaa jebem ti zivot ... trebao sam da idem samo zbog mayesti a ja debil nemam para i vadim se na to da sam ih vec slushao iduce godine ... pu jebem ti boga sto sam debil .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will