Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

Jos danas na poslu pa onda dve nedelje odmora! JEEEEEJ!!!!! [jupi]

Mrzim teeeeeeee! [}:)]

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jedan od onih dana koji sam bacaju nove događaje na tebe...

wb g!!!

upalim tv i vidim deza kad po prvi put kazhe "See you in another lifetime brother"...

omg sad sam se primio :)

birfest muzika blaabla

jesi sreo opet onu cicu?

[:p]

Još sat vremenaaaaaaaaa!!!!!!!! JUPIIIIIIIIIIII JEEEEEEJ!!!!!

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Ubicu te majke mi!!!! [}:)]

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ha, to se završilo krajnje interesantno - zakačila se za mog najboljeg ortaka.

mislim razumem je, lepši je, slatkorečiviji a pritom i zaposlen. šta da se radi.

:(

vratio se iz herceg novog... impresije su neopisive, jer sam prvi put vide toliko devojaka tako obuchenih na jednom mestu... ahhh

u nashem selu to odavno normalno :]

@vudu

jbga bash

inache,

radim 2 dana za redom (o da, radio sam i danas posle onog sinotj), isto toliko ne spavam, ili jako slabo spavam, i isto toliko izlazim i cirkam. i sve je to nekako ok, deluje kao da se vratjam u formu, mada odbijam to da prihvatim. moram se uozbiljiti jednom za svagda.

a opet su mi proshlih par dana iskombinovani sa nekim manjim sjebovima... od kojih je svaki, gledan sam za sebe, nebitan. ali svi zajedno u kombinaciji su dovoljan razlog da se isprekidam josh malo. da pobegnem od tih crnih oblaka :D

Jebeni crni toceni Efes je kewa!! (u nedostatku ginisa, kojeg nisam video)

Bilo mega zaista, bio sa dva drugara i sreo gomilu ljudi koji su svi bili, naravno, u pijanoj varijanti. Jako zanimljivo.

Dosli kuci u cetiri, bacali pikado do pola sest, spavali do osam i na pos'o. :)

facebook.com/speed.rs

Ja ne pijem pivo :)

Elem, idem sad da pijem, mada mi se ne pije, al s obzirom da ceo dan nisam skoro nishta jeo, osecam da cu se brzo napiti...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Zaspao sam jutros oko 6, probudio se u 9, otishao kod burazera, cepali i slagali 3 metra drva po najvecoj vrucini, mrtav sam umoran, ali shto je najgore, idem na beerfest sada. Kako cu da izdrzim, nemam pojma, ali valjda ce Kinetic Vibe da vozi [:)]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...