Junkie Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 vas dvojica ste popravili skenj vece.. ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ministre, molim te, znam te josh od skolice.... super je sto se menjash militju, lepo sam ti rekao. samo sledetji put to uradi malo postepenije, i to ne na temi o pravima pedera ili o cemu smo vec pricali tada. :* It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 "idi jebi" :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 kojom aviokompanijom letish do AmerikU? prekjuche sam isao do lufthanze i karta do njujorka je oko 670 evra kod njih isao sam lufthanzom igi. ako planiras ovamo nemoj uzimati Air France. isao sam preko Minhena, lep je, jednostavan i organizovan aerodrom. evo me u sobi, ne mogu da se naviknem da vreme, a voleo bih da vidim koliko mogu ovako. :) sleeplez Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Prezivela sam i u inat svima dosla na posao danas! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 mozda je lik i kul ovako ali vidi se koliko smo mi neiskusni, po pitanju scenarista, a i mali kao trziste da imamo onakvu emisiju svako veche. Jer realno koliko mi to zanimljivih faca imamo da dovodimo svakog radnog dana u emisiju?? Bilo kako bilo, pre neki dan, sam ga na trafici video na naslovnim stranama 3 ili 4 tabloida, pa sam ga zbog toga prvenstveno napomenuo. Ma ono, nemam pojma ... ta emisija nema nista, osim ponekad neke dobre pesme kad je dobar onaj pevach ... ali ostatak stvari je tako losh da je meni cudno da nisu zaboli sekiru vec posle nedelju dana. No dobro, da ne skrecem ja sa teme objasnjavanja tebe i militja ;) Danas neka neobicno velika guzva, a posebno na starom mostu. Ako su to naznake onoga sto nas ocekuje, onda ce biti majko mila. Jerbo je neki kamionchic maleni stao da nesto dzarka po shinama, i vec se napravila guzva sve do autobuske stanice. A u to vreme na tom mostu uopste nije guzva. Imam neke sastanke kasnije, pa se nadam da cu stici sve da zavrsim pa da odem da se druzhim sa drugarima na adi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Pijem kafu i planiram da blejim ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Dosao sa trcanja, istusirao se, jeo, sad cu da gledam simpsonove season 4 dok mi se ne prispava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) U ovom trenu nikad nisam bio vise prestravljen, uplasen i u opstem stanju dusevnog horora. 12:15 kod zubara ... Edited August 15, 2007 by Seth Fix Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Idem na carinu da podignem motor za kolegu...posle više meseci čekanja, konačno je stigla Honda! Edited August 15, 2007 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 " 'mi kupis onu polovnu hondu cale?" "kakvu sad hondu?" "pa danas svako nesto jashe..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 sutra ujutru keva i cale idu na odmor. ou jea facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 U ovom trenu nikad nisam bio vise prestravljen, uplasen i u opstem stanju dusevnog horora. 12:15 kod zubara ... Gledaj da završiš što više sad, jer obično kad vežeš nekoliko sesija kod zubara u kratkom vremenskom intervalu, već od druge ide mnogo lakše. Tako sam ja zimus popravio između 4 i 7 (ne sećam se tačno) zuba u roku od mesec dana. I sprijateljio se sa zubarkom ololo :) Iš'o sam do Ide(j)e u kajblu da uz'em neki DVD plejer što jeftiniji, i uz'o sam Vivax za 3k. So far so good, pročitao je šta god sam ubacio, DVD reprodukcija sasvim OK (osim povremenih kockica, što mi ne smeta), a dobra stvar je što titl ne mora da se zove isto ko DivX, već kad otvorim fajl, on mi izbaci "browser" sa kojim nađem .srt ili .sub koji hoću. Jedino su DivX titlovi malo sitni, ali imaju tamnu podlogu. Sad ću napokon da gledam filmove the way it's meant to be played - ležeći! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 zovite na wee bleju kod dovle omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 drugi dan me budi urgent telefonski poziv... na svu srecu, nisu brutal teme, nego uglavnom rados' ortak sutra pali za ameriku zemlju veliku, pa mi je javio pre nekih pola sata da se nacrtam kod drugog ortaka ASAP. sad pijem kafu, nisam nista jeo, a tamo ce biti rakije omg... osim toga, nista posebno, raducka se :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Knjige se gomilaju , nesrecni profesori moraju da se izivljavaju na nekome. A vreme je naravno odjednom se prolepsalo... gde su one oluje i kishe kad ne treba da se uchi.... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 zovite na wee bleju kod dovle omg Moze moze, pozvan si... tamo negde sledece nedelje, kapiram sledeci vikend. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 molim roditelje da mi kupe novi mob ....ali mi nesto ne ide .... bez dinara sam i tako planiram da preko dana skupim neke pare pa uvece zabod u parkice i cirkanje .. again don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Beer fest here I come!!! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nikd nisam ziveo brze jebote... nedelja mi pocel u rush-u, nakon samo sat vremena sna, i constatno sam u guzvi. iako nisam navikao, kontam da mi se svidja ovakav nacin zivljenja... jedino me jebe sto sam uberdekintiran, pa ne mogu da uzivam bas kako bi hteo... elem, odo da rucam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 sto se tice marka zivica - neki su se vec navikli, a mi ostali cemo se isto navici, ako nista, barem na pojavu te vrste, tako da cemo se podeliti na one kojima je ultra dobro i one koji su indiferentni... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Moze moze, pozvan si... tamo negde sledece nedelje, kapiram sledeci vikend. :) Stizhem! poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 sto se tice marka zivica - neki su se vec navikli, a mi ostali cemo se isto navici, ako nista, barem na pojavu te vrste, tako da cemo se podeliti na one kojima je ultra dobro i one koji su indiferentni... ja nisam upoznao nikog ko se navikao u smislu da mu je on kul. jedine dve grupacije koje postoje su: 1) vidi ovog retarda, volim da se smejem retardima pa tju da gledam i smejem se retardu 2) vidi ovog retarda, prebacujem kanal • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nema vise raspusta za mene :( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 oshishao se \o/ steta sto nemam foto aparat da okachim, ali mislim da je dovoljno retji "teh kockasta chetka is back!" =o) sad zaprashuju vs komaraca (koje video nisam poslednjih x nedelja)...lichno ne volim da udishem to djubre, a dvorishe dole puno "nashe buducnosti", bole njihove roditelje 2%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts