medolinka Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) dovla pomagaj, koji je bese ono mini auto sto se meni svidja? :) Edited August 13, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 recimo c1,c2, ajgo bi mi odgovarali. eventualno stari klio ili 206 kao nesto najvece. Od ovoga, samo klio dolazi u obzir. Jako dobar, udoban, solidno velik i pouzdan auto. Sve generacije. dovla pomagaj, koji je bese ono mini auto sto se meni svidja? :) Pa - MINI. :) Znas ti sta valja.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 da,seat ibicu,u cemu je problem,ne volite Spance? :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Danas sam se vozio u Miniju Cooper S. Nista nisam zadovoljan. Pretpostavljam Laki da si ti ulazio u taj auto. Ne znam kako ti se i dalje dopada s obzirom da nemas gde da drzis noge. Jes onako sav sportski, ali kada se zagrebe ispod povrsine jadno je odradjen. Za te pare, bratemili, kapiram da u toj klasi ima 200x bolji auto. Uostalom pre bih dao silne novce za stari Mini, da se sredi i nacvrca nego za ovaj novi. Mada pare nisu problem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ni napred nema gde da drzish noge? znao sam da pozadi ima mesta samo u prichi, ali sam bio ubedjen da je napred situacija prihvatljiva. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Mislio sam napred na vozacevom mestu i za Lakijevu konstituciju. A nazad ima mesta, ako se ovaj napred skupi malo (suvozac). ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 Mislio sam napred na vozacevom mestu i za Lakijevu konstituciju. A nazad ima mesta, ako se ovaj napred skupi malo (suvozac). Naravno da sam sedeo, gde da nisam sedeo :) Ali opet, malo je drugacje kad vozis a kad ovako samo sedis. I opet, to sto ja gotivim mini ne znaci da bih, kada bih bio u prilici, kupio isti, jerbo je isusvise skuplji od konkurencije. Sve ja kapiram, ali prosto ne bih dao te novce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 instalirah msn, napokon, posle 2 god ubedjivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ahahaha The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 instalirah msn, napokon, posle 2 god ubedjivanja Daj adresu da te svi smaramo!! Juche sam prespavao pola dana, danas takodje...izgleda da me more previshe izmorilo. Malopre bio ortak, doneo mi slike sve, devojchica odmah posle svratila da pokupi iste...i tako. Kako je budjavo kad se vratish od negde u obichan zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ponovo basket, ponovo umiranje i nedostatak kondicije. Toliko sam umoran da me mrzi da se tusiram. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 @ ivan ima naravno z0mg, samo sam sad bio u rodicu, pa sam uzeo... u zr-u uvek ima neko pivo da se popije za te pare koje namenim za baterije @ thread odo da si spravim kaficu, pa da raduckam neki sajt.. bice posla bice kesha ijaoo sokole bice i piva Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Josh jedna neprospavana noc :( Skidam neke replayove i razmishljam da li da ponovo pochnem da igram WC 3... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 blah ponovo legla kasno, ustala rano blah Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Spava mi se...jos ovu nedelju da odradim pa onda na odmorrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Danas sam neobicno kasno ustao i neobicno se brzo spremio i krenuo iz kuce ... nadam se da nisam nesto zaboravio (sad ono - nisam obukao pantalone i samo sam u gacama ;)) Nego, sve ocu da pitam, sta su se to ovi neki nashi poshibali tamo u Grckoj? Jel neko citao detalje? Ja sam uspeo da pohvatam samo ponesto, pa mi je neobicno ... Kao, nashi turisti na Krfu (znaci tu obicno ima miksanih muskaraca i zhena, pa i poneko dete) su se potukli sa Grupom grckih mornara. Onda su ih sve pohapsili i vec sada i osudili na valjda 32 do 46 meseci zatvora, no medjutim pusteni su uz kauciju i mogu da se vrate u Srbiju. I sad: 1) Koliko je to tih nasih likova bilo uopste koji su ucestvovali u fajtu? 2) Kako su uspeli da prebiju grupu grckih mornara, osim ako ti mornari nisu bili gejevi a ova nasa grupa zapravo ultimate fight team building na krfu ;)) 3) Kad ih pre osudishe? 4) I to na 46 meseci, to uopste nije malo? 5) Kako su ih onda uopste pustili i jos pustili da odu u Srbiju? I sta sad, osudjeni su, ali su u Srbiji i nikom nista? Ah da, pohapsili i neke grke zbog lazhnog svedochenja ... kazhem ja lepo grci cigani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Ja sam bolestan, slinav, fuj, ne znam odakle to doslo u sred leta. Neobicno kasno sam stao i zaboravio sam da obucem pantalone. Sreca pa nigde ne idem danas jer sam u gacama. Kako nema negde da se procita o ultimate fajtu? Ili jos bolje, DOA fajtu, oni su se tukli na ostrvu tamo u filmu. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Ah da, jedan poseban bonus - Nas i vas omiljeni admin / urednik Nenad Dimitrijevic, osvanuo je danas na naslovnoj strani dnevnih novina 24 sata, i to - u RUR majici. OMG! Sad pravac do onih narandzastih kutija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Ne diraj mi Grke!!! NENADE, OŽENI ME!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 - poceo zapravo da obavljam neki posao. - mislim na posao koji nije >Ajde idi skloni se negde< - stres stres stres ^_^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Ona radi u rudniku i zivot joj nije lak :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 iju, kakva sam ja lencuga, vec danima nista ne radim, a za par dana je beer fest, pa posle toga onaj green beat...i tako polako stize 1. a ja knjigu nisam pipnuo...al zabole me:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Dolazi mi bolumenta ljudi veceras na gaibu (>10) da isprobamo novi projektor & platno :) Poslednji dani slobode sutra mi se vracaju matorci kmek :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Zašto me ovaj post ^ podseća na ono "omg večeras imam praznu gajbu mogu da učim naglas"? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 statore, ženetino, ne zoveš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts