Doolio Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Bio na slavi,najeo se ko svinjche :)) Mnogo volim mrsne slave mrzim te:( ocu ja na mrsnu slavu! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2007 Author Report Share Posted August 2, 2007 Koja je to sad slava u sred leta? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Sveti Ilija Gromovnik... a ja sam mislio da si ti Lale, moderan ali ipak tradicionalan, narodski porodichan covek koji zna kada su zadusnice, gospojina i kada pochinje veliki post. Kao klinac uvek (duuuuring the war) sam voleo tu slavu jer je tada bio vashar u Arandjelovcu, gde su baba i deda imali kucu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Sveti hvala-ti-Bozhe-sto-vishe-nije-42-u-hladu(-pa-da-se-nazhderemo)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Bejah sad da gledam Simpse opet, nažalost u Pančevu; verujem da tu grešku neću ponoviti više, bar kada je u pitanju tip filma koji privlači i decu. Prvo su retardi 10 minuta pre početka projekcije u sali puštali dečije pesme tipa "Zakleo se bumbar", a potom su deca aplaudirala na svaki Homerov postupak i početak/kraj filma (i ne samo deca, nažalost). Kada sam prošle nedelje gledao film u Taku, bilo je mnogo više dece, a opet nisam zapazio takvo ponašanje - iako sma ga očekivao. U pravu je Ćebe. Jedino što valja u Pančevu je pohovani kačkavalj. E pa vidish ja sam recimo pre koje godine bio na premijeri LoTR:RotK u Sava Cenutru,i nakom filma sam bio u fazonu boze kakvi su ovo retardi.Na svaki potez Legolasa i kompanije oni su aplaudirali,uzdahivali,bodrili,aplaudirali...Ako nishta drugo posle sam u Jg Bioskopu na miru odgledao film(jes da je sranje 'skop,al bar su ljudi mirni :) ) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2007 Author Report Share Posted August 2, 2007 a ja sam mislio da si ti Lale, moderan ali ipak tradicionalan, narodski porodichan covek koji zna kada su zadusnice, gospojina i kada pochinje veliki post. Mozda sam ja moderan ali tradicionalan ;), tek, sa tim "letnjim" slavama sam bas jako, jako slab. Ove "zimske" su mi ok, ali valjda zato sto ih je puno pa covek nekako zapamti. Jedino sto znam ovo Ilije je da "Posle svetog Ilije, sunce sija milije" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 igrao basket danas, isao da kupujem neke stvari po gradu - cene su nenormalne. vracam se u usa za 9 dana. eh Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ko od rurovaca živi u paviljonima? video sam nekog danas u majici kako izlazi na zadnjoj 16-ici. o/ samo ne zivim u paviljonima vishe, nego ovamo blize studenjaku, na granici:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Chokoladno mleko FTW. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Bui kod druga na 18,. napio se duppe ne znm gde sam.......... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 ovi postovi su najjaci, ne znam zasto, ali i ja ponekad imam obicaj kad mrtav pijan dodjem gajbi da nekako dobauljam do kompa i postujem neku polurazumljivu recenicu:))) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 nemam shta da kazhem ali tju ipak besramno iskoristiti mogutjnost da postujem na ovom topiku, jer se postovi ionako ne broje. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Bui kod druga na 18,. napio se duppe ne znm gde sam.......... RUR Industries Forums > Misc & rest > Rastibudjilizovane klejbezable > Pričajte! evo i ja sam došao pjan ko bulJa, ali sam ipak uspeo da upalim svoj kompjut0r, upišem tačno password za win, konektujem se, startujem browser, otvorim rur, potrefim odgovarajući forum i topic i sve vas obavestim. Laku noć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2007 Author Report Share Posted August 3, 2007 Al' vi raaaanooo ustaaajeeeteee ... ili zapravo ne idete ni da spavate. U'vatio me grch u listu inace nocas u nozi, i to desnoj, ali potpuno neobicno. Obicno me probudi i imam par sekundi fore da se "pripremim" i onda zabode, al' sad je bilo skroz odjednom. Samo sam se probudio i eto ga. A najinteresantnije, za jedno pola sata od tog trenutka krenuo da me 'vata i u levoj nozi, al' sam taj uspeo da sprecim. I sad mene interesuje sta sam ja to radio sinoc/juce kad se to desilo. Da Kole, znam, paradajz ... zanimljivo da si to pomenuo, s obzirom da sam juce pojeo dva do tri komada u dva obroka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Chokoladno mleko FTW. o/ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Bio sam jutros opet kod zubara. Sekli su mi deo desni, a rane spaljivali. I am in constant pain :S Poslao sam burazera po Diklofene, valjda će nešto pomoći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2007 Author Report Share Posted August 3, 2007 Diklofen Duo, taj je mnogo bolji nego solo :) Trebalo je to da ti kupi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Nije bitno, ako baš prigusti, iskombinovaću ga s nekim pivom, taman koliko da zaspim. Pozitivna stvar je što mi usta mirišu na ćevape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 ahahaha ovo je odlichno, kada zna sta cu da mu kazhem. magnezijum i kalcijum lale, to treba da nadoknadish, a ne da smanjish kalijum (paradajz i banane) mene nikad ne probudi "nesto" pa da imam vremena da se pripremim za grch nego oma boli...sretjom evo vec godinama me listovi nisu zezali...tomom srednje je znalo svakih par nedelja...mozda zato imam ovakve listove... a ako je diklofen duo duplo bolji od onog solo...mozhda je za njega prava stvar diklofen retard? (but seriously, Duo se odnosi na dvanaestopalachno crevo i zapravo duo je kombinacija retard forme i acidorezistentnog diklofena tj ne pochinje sa dejstvom u zhelucu (gde pravi probleme) nego u dvanaestopalacnom crevu...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 idem do grada na jutarnju kaficu, pa na adu na odbojku..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2007 Author Report Share Posted August 3, 2007 magnezijum i kalcijum lale, to treba da nadoknadish, a ne da smanjish kalijum (paradajz i banane) mene nikad ne probudi "nesto" pa da imam vremena da se pripremim za grch nego oma boli...sretjom evo vec godinama me listovi nisu zezali...tomom srednje je znalo svakih par nedelja...mozda zato imam ovakve listove... Nisam sad nista razumeo? Pa zar nisi rekao da treba da jedemo paradajz ako hoce da nas 'vata grch? Ajde kalcijum i magnezijum, nije tolika frka, ali sam skapirao da bih stvarno mogao malo da jedem i to voce ;) nisam to jeo vec neko vreme, a podsetio sam se kad sam na moru svaki dan tamanio lubenaju. btw, kako je seche turchin covece. Ima neku nozekanju kojom oljusti onu lubenaju kao breskvu. A inace uvek imam to budjenje pred grch. Ono, 10ak sec pre se probudim, i osetim kako se nesto "stezhe" i onda imam vremena da samom sebi kazhem "o ne evo ga ponovo, pa nista, sta covek da radi" i pomirim se sa tim da ce me narednih pola minuta proganjati grch ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 pa ako si se najeo kalijuma tj paradajza znachi da ti on ne fali => onda je u magnezijumu i kalcijumu problem a ako znash da ce da te 'fata - onda lepo zauzmesh polozhaj za istezanje i nemash frku kad krene...valjda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 I aint no medicine man, ali su me isti takvi problemi prolazili pojačanom konzumacijom jogurta i čokoladnog mleka. To jest nastajali su kad danima ne pijem ništa mlečno, pa kad se vratim na normalno, oni nestanu. Ispio sam Diklofen Duo (pretpostavljam da to Duo znači da unutri imaju dva jezgra lol) i popustilo je solidno, sad mogu da se vratim životu i radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 (edited) nemoj me jebati da se postovi ovde vise ne broje???? boooooooooooooooooooo birokratijo foruma!!@$# jos malo u teretanu, woooo, lepo jutro, moze biti lepse, ali lepo edit: broje se. e jebi se ramzi sad. :) Edited August 3, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 omg formica za malo da prestane da bloguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts