Hide Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 @AlexG Vratio mi se onaj osecaj u zelucu od juce, sad kad sam ovo procitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 probudili me zlotvori potpuno nenadano pre 10ak minuta.. ko me jebe kada ne iskljucujem telefeon, al aj da je bilo nesto bitno, vec ... sada moram da se cimam do maksija po dorucak, ni sam ne znam sta da jedem. pekare po kraju ne rade zbog jebenih godisnjih odmora, a da pravim sendvice me mrzi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ja ne znam za vas, ali ja Forneti jedem jedanput ili dvaput nedeljno i nemam nikakvih problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ...a to shto im fabrika pored groblja nema frke Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 @ Kjoot jes, pa da razmagnetisem moj forsfild :P zez, stvarno bi trebao da odem, posto mi se to desava relativno cesto, cak i kad ne cirkam... @ thread jurim neki free php rating/voting/poll system po netu :] sacu da pojedem ostatke pizze, pa sacekam malo, pa onda ide imba pasulj... posle toga naravno klasicno otpadanje i varenje pojedenog. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 mnogo sam se ulenjio poslednjih nedelju dana, moram danas da napravim prve korake ka lečenju. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ma jebes to, ajmo na neku pljesku. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 nemoj da me muvaš :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 NIKAD veci blam, riba sa sestrom na moru, ja u njihovoj gajbi (cuvam lol) jer mi je posao odatle 2 min.Zaspim u gacama u dnevnoj sobi kad oko 23h ulazi treca sestra posvadjala se sa deckom i vratila kuci :) Moram da se selim na NBG ostatak BG-a nicemu ne sluzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Šta je tu blam, taman je iskoristiš dok je ranjiva :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Videh jutros da se srušio most preko na Misisipiju. Navodno, prošle godine su ga ispitivali, nije bilo ozbiljnijih problema, a ono sitno su upravo popravljali. Naglo mi raste nepoverenje prema mostu kojeg prelazim kada god idem na faks. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 - brate umoran sam... - ma sta god, morad da nadjem vreme da odem na zlatibor malo. - rece mi ortak da tamo ima neko gotivno ledeno jezero - tamo bih otisao rado brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Sad stigoh kuci, Grujane mislim da sam video gde ima leptir masne :D:D:D:D, ako te jos uvek interesuje ofc. Ima prodavnica u Kralja Milana, kada gledas od Slavije, ide Narodna skupstina, Terranova pa ta radnja, u izlogu su neka odela, kosulje, kravate, etc... a mislim da sam video da imaju i leptir masne, ako budem cunjao opet tuda dok bude radilo provericu zasigurno :) to macane,ispitacu situaciju ubrzo :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Uh koliko je samo sinoc bilo dobro... Pizza, lazy bag, ortak svira gitaru, nargila, ortakinja zasmejava, mesec koji se vidi kroz krovni prozor, TV, i naravno devojka... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2007 Author Report Share Posted August 2, 2007 Krule mi te volimo, Krule mi te volimo! Stigoh kuci. I gledam nesto ovu svoju ulicu satro "asfaltiranu", i pitam se ko je tu koga zajebao. Znaci asfalt je tako posut da ono prelazi pola trotoara, pa negde onako nabacana gomilica, pa niko nije dosao da to opere nakon montiranja, pa mis'im, strava jedna. Ok, znam ja da nisam u glavnoj ulici u gradu pa da to mora super da izgleda, ali opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Cuti, Laponija kakva je i koliko kola (ne) prolazi, trajace taj asfalt jedno 150 godina. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 cekam ortake da dodju da pikamo pes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 bole vas kurac ne radim nista, igram igrice i sviram kurcu, razmisljam dal da radim nesto za salon stripa... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ko od rurovaca živi u paviljonima? video sam nekog danas u majici kako izlazi na zadnjoj 16-ici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Sledeći put kada vidim kruka tražiću mu autogram pa posle mogu da se hvalim kada postane poznat, a možda i zaradim nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 reinstalirao win i sredjivao komp celo popodne 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ko od rurovaca živi u paviljonima? video sam nekog danas u majici kako izlazi na zadnjoj 16-ici. Ništa lično (tebe sam citirao samo zato što me sad nije mrzelo), ali me neviđeno iritiraju postovi tipa "JOJ VIDELA SAM NEKOGA S RUR MAJOM OMG PICA MI JE VLAŽNA KO JE TO?", koji se od raspodele tih majica pojavljuju na forumu. Je li vas interesuje i ko je lik ko ima "Nike" majicu kao i vi? Ili ne daj Bože, iste bele čarape? To što stotinak ljudi ima majice s istim logoom ne znači da sad svi treba da se drže za ruke i traže put do Kanzasa... Bejah sad da gledam Simpse opet, nažalost u Pančevu; verujem da tu grešku neću ponoviti više, bar kada je u pitanju tip filma koji privlači i decu. Prvo su retardi 10 minuta pre početka projekcije u sali puštali dečije pesme tipa "Zakleo se bumbar", a potom su deca aplaudirala na svaki Homerov postupak i početak/kraj filma (i ne samo deca, nažalost). Kada sam prošle nedelje gledao film u Taku, bilo je mnogo više dece, a opet nisam zapazio takvo ponašanje - iako sma ga očekivao. U pravu je Ćebe. Jedino što valja u Pančevu je pohovani kačkavalj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2007 Author Report Share Posted August 2, 2007 Ništa lično (tebe sam citirao samo zato što me sad nije mrzelo), ali me neviđeno iritiraju postovi tipa "JOJ VIDELA SAM NEKOGA S RUR MAJOM OMG PICA MI JE VLAŽNA KO JE TO?", koji se od raspodele tih majica pojavljuju na forumu. Je li vas interesuje i ko je lik ko ima "Nike" majicu kao i vi? Ili ne daj Bože, iste bele čarape? To što stotinak ljudi ima majice s istim logoom ne znači da sad svi treba da se drže za ruke i traže put do Kanzasa... Ko je tebi srushio sneshka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Bio na slavi,najeo se ko svinjche :)) Mnogo volim mrsne slave У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ništa lično (tebe sam citirao samo zato što me sad nije mrzelo), ali me neviđeno iritiraju postovi tipa "JOJ VIDELA SAM NEKOGA S RUR MAJOM OMG PICA MI JE VLAŽNA KO JE TO?", koji se od raspodele tih majica pojavljuju na forumu. Je li vas interesuje i ko je lik ko ima "Nike" majicu kao i vi? Ili ne daj Bože, iste bele čarape? To što stotinak ljudi ima majice s istim logoom ne znači da sad svi treba da se drže za ruke i traže put do Kanzasa... Zapravo, pitao sam to jer mi se čini da je u pitanju bio Urgh. Međutim, kako na forumu ima dosta tako nižih a bucmastih, čisto da budem on the safe side, kako bih znao da li čovek tu živi ili je samo naleteo, tim pre što živim na pet minuta odatle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts