Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On me preticao na punoj, zato se i zakucao u mene. 2 trake, po jedna u suprotnom smeru. Tu gde sam ja skretao na parking je puna, al' tu dnevno 500 ljudi uradi isto. Vozio sam 40km/h, dao migavac, usporio na 20, nikoga iz suprotnog smera. Lika nisam video u retrovizorima, skrenuo levo, prednji tockovi na ivicnjaku, i bam.

Uglavnom, lik hteo da zovemo pandure, ja reko nema problema. napisao izjavu, itd.

Za 7 dana kopija zapisnika blabla. btw nema tragova kocenja, on se zakucao u moj zadnji deo direktno, dok on pokusava da dokaze da me je preticao u mojoj traci. To je moguce samo ako sam vozio hovercraft perpendikularno ulici :D

ali sekao punu da bi skrenuo. nije nikakav izgovor to svi rade :/

a on se zakucao od nazad...

obojica ste napravili prekrsaje... to je auu

jebote pretoplo, konacno i ja da kazem da zaista JESTE pretoplo... nisam mogao da spavam :\

probudio se, jos isijavam alkohol od sinoc, oko mene se samo siri svetlucava pivska izmaglica... mm... to zvuci fino, jos da je istina...

elem, sad eto tako, sedim, zombishem i pijem kafu :\

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

ali sekao punu da bi skrenuo. nije nikakav izgovor to svi rade :/

a on se zakucao od nazad...

obojica ste napravili prekrsaje... to je auu

:) ns =/= bg, ovde se zapravo juri parking i na karaburmi ;) on se u mene zakucao, pretichuci me preko pune linije... da sam kreten (koji nisam), mogao sam da kazem da sam izbegavao peshaka or whatever, i shta onda? u svakom sluchaju, lik se zakucao u moj zadnji deo u suprotnoj traci... ja placam kaznu za prelaz preko pune, dok on placa izlazak pandura, kaznu za prelaz pune, i njegovo osiguranje treba meni da plati shtetu... bar bi tako trebalo da bude ako ne potegne neku vezu jer zhivimo u drzhavi u kakvoj zhivimo...

http://photos.sa1nt.us/v/caraccident/

ovde se jasno vidi kako me je udario :)

to je oduzimanje vozacke :D

za punu? lol, gde si to chuo...

ne brini se dragane, uvek je kriv onaj ko je pozadi:)

<3

Sainte, tebi ce stici ~5000din kazna i uslovna zabrana 3 meseca na godinu dana, a ovom sto te cuknuo ce da stigne kazna u zavisnosti od stete.

Eto, pitao kevu ona se razume u to :)

+ njegovo osiguranje placa shtetu zar ne? :) kumovi su mi taxisti i imam par prijatelja, i oni tako rekose:)

hvala sto si se raspitao <3

To zavisi od situacije nije svako prelazenje pune isto.

Ali da uzmu vozacku 99% nece.

<3

medolinka..

koliko liza dugujem za pretrpljeni bol?

=]

lolz!

zapravo, bas smo se lepo bile ispricale :D

@ topik

vratio mi se dobar drugar sa planine, sad ce bude u bg-u na nedelju dana.. sinoc bila sa 5 drugarica (pricale smo i o mIRI:), i tako.. malo drustva konacno

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

ogovarale marinicu..

uber smo ljubomorne na njena rebra..

=]

edit: nisam u mogutjnosti da potrefim slova..

:/

mrzim leto!

otju sneg!

zimaaaaaaaaa..

dolazi zima zimaaaaaaaaaaaaaaa..

bitje puno kijanja i kashljanja..

zimaaaaaaaaaaaaaa..

\o/

Edited by moi

@zenska RUR ekipa: Load Save Delete Koshutnjak?

Bila kul atmosfera, mada darkpsy malo ozrachi posle odredjenog vremena, al ae.

Nego, na Adi je mnogo dobro uveche, samo shto je prevelika guzva vikendom, pa mora da se rezervishe sto, ili da se dodje mnogo ranije, ali recimo TopFM zurke su uvek mnogo predobre.

@Sejnt: Moja sestra je imala isti takav sudar, bukvalno isto, samo shto je udario u prednje krilo. Dobila je 3k din kaznu za prelaz preko pune, on i osiguranje su platili sve ostalo.

@topic: Jel moguce da je i dalje ovoliko vruce? Ortakinja iz Italije kaze da je "zahladnelo" tamo, samo 35C je, pa ce valjda i ovde to da stigne. Cudno...do pre 15 dana mi je 35C bilo OMGVRUCE! a sad se molim za tu temperaturu. A josh moram da radim brdo ovih dana, previshe posla, al` dobro, skupice se jako dobar kesh za more, shto je dobro.

31. jul, here i come.

Edited by Green

vrnuo se sa drumotira pun utisaka

bio sam na najvishem vrhu durmitora bobotob kuk - 2523m! yeah baby, pre njega sam se uspentrao na oblu glavu - 2303 . dosta za jednog pochetnika :)

usput sam obilazio i durmitorska jezera, kupao se u njima, klopao prsut i sir i naravno tochenonikshicko wtf!!! mega!!

sad pripreme za letovanje da oporavim kolena i zglobove ;)

fallout_table.gif

@Sejnt: Moja sestra je imala isti takav sudar, bukvalno isto, samo shto je udario u prednje krilo. Dobila je 3k din kaznu za prelaz preko pune, on i osiguranje su platili sve ostalo.

iskreno se nadam da ce tako biti i ovde [:D]

omfg i ja bio na tenisu!

sa 2 drugara, jedan bolji od mene, drugi malo slabiji

i ono dobio oba "zagrevanja" 2:0 i onda izgubim set vs bolji ortak 3:6, drugog dobijem 7:5 i mnogo sam hepi sto i raspad-igrach poput mene mozhe da shamara loptu =o))

zastrashujuce kako se chovek posle dobreo oseca \o/

quote by nemanja: "ovo je moja crkva, ja se posle sporta dobro osecam, a ne nakon priche nekog matorog chliagera kako sam greshan" ;o)))

prosto je ponizavajuce koliko je papira potrebno da bi se otislo na 6,7 dana u zapadnu evropu. Kao da nosim klice bubonichne kuge ili sam domacin nekom vanzemaljskom parazitu.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...