Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ortak mi je dao da probam njegove cvikere. Ja inače imam mali plus, a on ima minus neznamkolkoaljemnogo... zato je sve oko mene mutno... i ja sam mutan :)

img_6075.jpg

Posle 3 ruma i 4 piva, ova stolica je bila najstabilniji element u mojoj okolini i nisam dao da mi je otmu!

img_6156.jpg

Dandy [RUR]

Ej Ivane, oces sa nama na tenis, bilo je super?

U stvari, ne verujem da ces hteti, blizu je reka, a ima i izduvnih gasova. A i teren nije klimatizovan i posut fensipeskom

:D

@Lagisa : tvoj hejt nije vise tako ostar, sad si i ti papuca

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

redom:

- ovaj dendi je smrtno ozbiljan chak i kada je janpi (a pod smrtno mislim neko tje umreti ako se zajebava s njim =o))

- mohi druzhe don't ever change, tvoje upadice koje nemaju veze sa onim sto je recheno graniche sa najsuvljim britanskim humorom, plus

- igore - a) sto prozivash choveka koji mozhe da nas oduva sviH sa teniskog terena? b) sto glumish da ne kapirash da je fora bila akonto toga sto leptiri zhive 1 dan?

i takooo...

vidi exija, bash je pal zileri. stvarno.

ili barem za springfield reklame.

A kada pogledam ovu grupnu sliku nekako mi toplo oko srca kada vidim ovu grujinu facu, isto kao kada vidim mog machora kako mi spava na tastaturi laptopa. Miiiica mala. A kole kada si vec tu, molim te daj neki medicinski savet Jokermanu, evidentno mu je otisao atlas ili neki drugi vratni prsljen.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

vidi exija, bash je pal zileri. stvarno.

ili barem za springfield reklame.

A kada pogledam ovu grupnu sliku nekako mi toplo oko srca kada vidim ovu grujinu facu, isto kao kada vidim mog machora kako mi spava na tastaturi laptopa. Miiiica mala. A kole kada si vec tu, molim te daj neki medicinski savet Jokermanu, evidentno mu je otisao atlas ili neki drugi vratni prsljen.

Verovatno i atlas i axis [roflmao]

Hvala za lepe komentare <3

The Wedding

gameover.jpg

spule zna shta valja [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...