Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

nova maja, rasprodaja u mangu ;)

1.jpg

hubba hubba!

nije sto je majichica nego sto su tolishne hotpants ilegalne u nekim zemljama =o)

definitivno podrzhavam lauackaixyijevu akciju, pod uslovom da nas dovla ne pregazi iz zasede ;o)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hubba hubba!

nije sto je majichica nego sto su tolishne hotpants ilegalne u nekim zemljama =o)

definitivno podrzhavam lauackaixyijevu akciju, pod uslovom da nas dovla ne pregazi iz zasede ;o)

Bez sve sale, znam da bi ona volela tako neke varijante promoterke/zastitnog lica i tome slicno.

Tako da je ta akcija sa moje strane approved! :)

facebook.com/speed.rs

sad, but true.

ne, bice wcga, kad vec idem u off, samo se ne zna u kom i kakvom obimu. A posto ne zna jos ni sam wcg, onda to pravi problema nama koji dolazimo posle wcg-a na red, da tako kazhem. No mi cemo se potruditi da bude standa i da bude lepo zezanje, a kako ce to na kraju sve ispasti, ostaje da se vidi. Jedino sto nema bas puno vremena, ostalo je prakticno nedelju dana, a jos uvek se mnogo toga ne zna.

Grujo ko te je namestio tako ??

golman

TREBA NJEGA DA VIDIS :))

trcali pun gas,ja pravo,on iskosa,i nije mogao da se zaustavi,postavio jos ruke da se odbrani,tresne me rukama,a onda kako je nizi od mene,chelom se zabode u moju glavu...ono sto meni nije jasno,sto je on sjebo kuk,skroz mu poplaveo,nije mi jasno kako sam ja njega tu zabo,i nije mi jasno kako nije uspeo kad me rukama zabo da me odbaci dalje od njegove glave :(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

^ jel ovo na lidu olol?

i jel Fuji jos uvek fura one glupe xD kartice?

ontopic: Nadjoh ovu sliku skoro... tada sam imao Nokiu 8850 i bio mega-faca zbog toga :)

gambrinus.jpg

Ti si uvek, uvek faca.

Jbt, koliko je matora ta slika, iz onog perioda kada smo imali bolju ekspozituru u Cheskoj od ove danas? :)

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...