Kole Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nova maja, rasprodaja u mangu ;) hubba hubba! nije sto je majichica nego sto su tolishne hotpants ilegalne u nekim zemljama =o) definitivno podrzhavam lauackaixyijevu akciju, pod uslovom da nas dovla ne pregazi iz zasede ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 hubba hubba! nije sto je majichica nego sto su tolishne hotpants ilegalne u nekim zemljama =o) definitivno podrzhavam lauackaixyijevu akciju, pod uslovom da nas dovla ne pregazi iz zasede ;o) Bez sve sale, znam da bi ona volela tako neke varijante promoterke/zastitnog lica i tome slicno. Tako da je ta akcija sa moje strane approved! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 uzmite je bre na wcgu kao promoterku.. ? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ^ ako bude bilo wcg-a uopste...? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 sad, but true. ne, bice wcga, kad vec idem u off, samo se ne zna u kom i kakvom obimu. A posto ne zna jos ni sam wcg, onda to pravi problema nama koji dolazimo posle wcg-a na red, da tako kazhem. No mi cemo se potruditi da bude standa i da bude lepo zezanje, a kako ce to na kraju sve ispasti, ostaje da se vidi. Jedino sto nema bas puno vremena, ostalo je prakticno nedelju dana, a jos uvek se mnogo toga ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Dobro onda, dajte joj dzemper i somot-pantalone... Kak'i ste svi kao fini jbt. :) Ja se nadam da ce biti wcg-a i da ce speed moci da ima prostora za kola na shandu. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 midget snorkijevac :)) Shot with FinePix A700 at 2007-08-15 step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 shut ba erotika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ^ jel ovo na lidu olol? i jel Fuji jos uvek fura one glupe xD kartice? ontopic: Nadjoh ovu sliku skoro... tada sam imao Nokiu 8850 i bio mega-faca zbog toga :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Medolinku cemo uzeti za zastitno lice rura. Ko zna kakve sve karijere mogu iz toga da se izrode! :) Sledeca instanca album na city-records! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 BALBOA ROKI DONT PLAY MORTAL FOOTBALL KIDS gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Grujo ko te je namestio tako ?? Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Sledeca instanca album na city-records! Eh to je vetj moja sfera! poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 grujo bash je shmekerski .. mozhesh da prodjesh na negovanje prichu uz komentar "ma da vidite kako ovaj drugi izgleda" • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Grujo ko te je namestio tako ?? golman TREBA NJEGA DA VIDIS :)) trcali pun gas,ja pravo,on iskosa,i nije mogao da se zaustavi,postavio jos ruke da se odbrani,tresne me rukama,a onda kako je nizi od mene,chelom se zabode u moju glavu...ono sto meni nije jasno,sto je on sjebo kuk,skroz mu poplaveo,nije mi jasno kako sam ja njega tu zabo,i nije mi jasno kako nije uspeo kad me rukama zabo da me odbaci dalje od njegove glave :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Jebi ga grujo, bas te sredio :( Ali sad mozhes da nabacis onaj sheshir od pre neki dan, kladim se da niko nece smeti da te pogleda na ulici :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 grujo brate, ja sam tako izgledao kad me lupio autobus pre desetak godina :p i medolinka, kolko ti ono imash godina? :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 16, rami. ko i ona drugarica od koje si mi trazio broj ;) sorry za offtopic For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ^ jel ovo na lidu olol? i jel Fuji jos uvek fura one glupe xD kartice? ontopic: Nadjoh ovu sliku skoro... tada sam imao Nokiu 8850 i bio mega-faca zbog toga :) Ti si uvek, uvek faca. Jbt, koliko je matora ta slika, iz onog perioda kada smo imali bolju ekspozituru u Cheskoj od ove danas? :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 16, rami. ko i ona drugarica od koje si mi trazio broj ;)ahaha busted! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 pa nisam trazhio broj. samo sam pitao ko je i koje je godishte mislim :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 pwned Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 "samo ko je i koje je godiste". Pa mogao si odmah da skratish sranje i da joj odmah probacish kamicak kroz rupicu.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 pa nisam trazhio broj. samo sam pitao ko je i koje je godishte mislim :D aaa. dobro onda, ako neces njen broj ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 netju netju, imam ja koga tju, hvala :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts