Jump to content

Katana u avionu

Recommended Posts

jel moguce iz Amerike preko aviona doneti katanu u srbiju?

znam da gore sa sobom ne daju ni turpiju da ponesesh, posebno posle bliznakinja, ali druga je stvar kada je stave u kargo pa me interesuje da li je moguce to izvesti?

hvala

Pita Nemanja Vidic Fergusaona : Sefe jel mogu da igram u subotu?

Ne znam Nemanja

Vidicu

Moguce je naravno. Mora da ide svakako dole u deo sa prtljagom a ne sa tobom, ali to moras da najavis aviondzijama pre nego sto ukrcas. Naravno, mislim da ti mozda i treba neka dozvola, pa je najbolje da pozoves avio kompaniju kojom putujes.

A najbolje je da pitash aviokompaniju kojom letish? Ne zaboravi da se raspitash i za pravila na Aerodromu jer nekada kompanije imaju drugacija pravila od Aerodroma sa koga polecesh.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Fleka je bez problema doneo katanu iz Dalasa. Zamotao je lepo da nista ne osteti u njegovom koferu, metnuo je i dovidjenja.

To je bilo 2001 ili 2002 na leto, cekaj podsetite me. Znam da je bilo 8 meseci posle napada tako da eto...

V

opusteno mozes da prenes takve stvari,samo ih spakuji u kofer i zamotaj,mozda ti traze samo da im pokazes ali dozvola ti sigurno ne treba.cak ne znam ni da postoje dozvole za nosenje katane :)

ne mozhesh da shetash po gradu sa machetom na ledjima, ako na to mislish ;)

Lol samo sto kolence ispod takvog mantila ne bi nosio katanu nego fotoaparat :)

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ja sam nosio baseball palicu vamo tamo nekoliko puta....

jes da nije ista kategorija ali nije ni da je bezopasna :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...