Pipboy Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Street kings - ok film, ali nista posebno Stigmata - koliko su se svi cudili zasto nisam do sada gledao taj film i hvalili ga mnogo, mogu da kazem da sam vrlo malo odusevljen, svidelo mi se par scena i naravno OST (Billy Corgan) je odlican Objasni mi kako tačno možeš da budeš "vrlo malo oduševljen"? "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 predator rula, este vi normalni :) http://www.youtube.com/watch?v=pv5phDmnraI Niko nije spominjao predatora u losem kontekstu. Film je realno odličan, to što neko u njemu vidi samo gomilu domorodaca koji se vijaju kroz džunglu, to je nešto drugo. ako je rec o "apocalypto , vecina vas je propustila jednostavnu poentu filma... Vi niste skapirali zamerku filmu ... prosto objasnjeno ako je transformers odlican film onda je i apokalipto ... a iz toga se izvodi zakljucak da nemamo iste standarde za dobar film, a iz toga se izvodi zakljucak da vi gledate sphanske serije ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Objasni mi kako tačno možeš da budeš "vrlo malo oduševljen"? Boli me penis da se ja tebi objasnjavam duhoviti tabla juzere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Boli me penis da se ja tebi objasnjavam duhoviti tabla juzere. Hm, a da mi objasniš šta je to tačno "tabla juzer"? Vi niste skapirali zamerku filmu ... prosto objasnjeno ako je transformers odlican film onda je i apokalipto ... a iz toga se izvodi zakljucak da nemamo iste standarde za dobar film, a iz toga se izvodi zakljucak da vi gledate sphanske serije ... O veliko mudo, izvini što ne znamo da prepoznamo dobar film, back to the latina then. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 EUROTRIP http://www.imdb.com/title/tt0356150/ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) eo ide na pinku Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 kolko volim rur :) ne bi ni izvalio a bas mi se gledao film I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Hm, a da mi objasniš šta je to tačno "tabla juzer"? Probaj preko search opcije. EUROTRIP http://www.imdb.com/title/tt0356150/ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) eo ide na pinku Idi jedi bombone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 ccc stija vas je upozorio da se smirite ali vama nije dosta...actions will be taken.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Terminator 2 Director's Cut u 1080p E to se zove film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Vi niste skapirali zamerku filmu ... prosto objasnjeno ako je transformers odlican film onda je i apokalipto ... a iz toga se izvodi zakljucak da nemamo iste standarde za dobar film, a iz toga se izvodi zakljucak da vi gledate sphanske serije ... Ok o veliki mohi, izguglaj izvikipedisi posteno, vidi odakle nam sorsovi za nase izgovore posto mi argumenata nemamo ! kakva ti je to analiza apokalipto-a kroz transformerse lol ?!?? mislim da lupetas vise nego sto ti je dosadno sad. Da li je film dobar ili ne , to ti recimo ne bi mogao da kazes, s obzirom da i dalje ne kapiras poentu gibsonovih filmova, koliko ih je vec... edit ne moras da mi persiras btw :P Edited May 28, 2008 by Immz This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ok o veliki mohi, izguglaj izvikipedisi posteno, vidi odakle nam sorsovi za nase izgovore posto mi argumenata nemamo ! kakva ti je to analiza apokalipto-a kroz transformerse lol ?!?? mislim da lupetas vise nego sto ti je dosadno sad. Da li je film dobar ili ne , to ti recimo ne bi mogao da kazes, s obzirom da i dalje ne kapiras poentu gibsonovih filmova, koliko ih je vec... edit ne moras da mi persiras btw :P Nisam ti persirao vetj vas ima dvojica koji gledate spanske serije ako nisi primetio. Analiza kroz transformerse je prosta i objasnjena ranije al ko josh chita na ruru ... To sto je film izveden tehnicki dobro ga ne cini dobrim jer je film umetnicka kategorija, a paralela sa transformersima je ista takva ... podbacili su temu, tj potencijal teme. Sta to znaci? To znaci da necu da se zadovoljim holivudskom govnjivom izvedbom ni transformersa ni apokalipta tehnicki perfektnom ali shupljom i ispraznom ... Sta nisam skapirao oko apokalipta? Da je jurnjava po prashumi? Da je tema neka danasnja ljubavna prica iz americkog hood-a smestena u vremena maja? Meni je to sasvim jasno i to je ono sto zameram filmu, da je podbacio potencijal teme isto kao sto su za transformerse uzeli fantasticnu tematiku i napravili govno. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Nisam ti persirao vetj vas ima dvojica koji gledate spanske serije ako nisi primetio. Analiza kroz transformerse je prosta i objasnjena ranije al ko josh chita na ruru ... To sto je film izveden tehnicki dobro ga ne cini dobrim jer je film umetnicka kategorija, a paralela sa transformersima je ista takva ... podbacili su temu, tj potencijal teme. Sta to znaci? To znaci da necu da se zadovoljim holivudskom govnjivom izvedbom ni transformersa ni apokalipta tehnicki perfektnom ali shupljom i ispraznom ... Sta nisam skapirao oko apokalipta? Da je jurnjava po prashumi? Da je tema neka danasnja ljubavna prica iz americkog hood-a smestena u vremena maja? Meni je to sasvim jasno i to je ono sto zameram filmu, da je podbacio potencijal teme isto kao sto su za transformerse uzeli fantasticnu tematiku i napravili govno. Skroz si promašio poentu Apokalipta, ali skroz. Jurnjava kroz prašumu i ljubavna priča smeštena u vreme Maja??? Deo filma otpada na to, ali ima tu mnogo više od toga. I još vređaš druge da gledaju španske serije, ccc.... "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 doomsday ne znam, meni je ovaj film skroz superiska :) ima par scena u fazonu "ma da li ste vi jebeno normalni" ali mi je inace sjajan film » Click to show Spoiler - click again to hide... « jedino mi je malo glupo sto su ovi drugi u fazonu sredji vek, daleko bi jace bilo da su nesto poput bos-a, bilo bi realnije, jer ipak dosta njih tu su ex vojnici, lekari i sl. to bi ostavilo sjajnu ideju za sledeci deo, potencijal za rat izmedju ovih i njih scena sa bentlijem je omg koji ste idiJoti » Click to show Spoiler - click again to hide... « mda jebeni bentli juri 200km/h i ono opusteno ga stizu u murijashkim kolima ala nashe zajke samo jos i izlupane, ail sam skapiroa da je ta scena samo tu da bi bila smeshna, mada relano nije im trebala uopste :) solidan tresh film... steta bilo je tu potencijala za josh toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 The Man From Earth - Sjajan film! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Bash sam gledo film i pomislio jesu li bentli najsporija kola ikada napravljena :))0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Skroz si promašio poentu Apokalipta, ali skroz. Jurnjava kroz prašumu i ljubavna priča smeštena u vreme Maja??? Deo filma otpada na to, ali ima tu mnogo više od toga. I još vređaš druge da gledaju španske serije, ccc.... A to drugo je njegova zamisao tadasnjeg zivota, gde okolna sela nisu bila svesna velicine njihove civilizacije zapravo? Ok interesantan koncept i jel to ceo film? Jebeni pink ... gledaju ljudi po ceo dan one ivkove slave i slicna govna pa zaboravise sta je dobar film ... Mel gibson nije po meni izbacio nijedan exepcionalan film ... najblize sto je tome dosao je braveheart ali opet ... megalomanski, tehnicki savrseno ... bez icega sto bi izdvojio kao posbno .... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) mohi mohi... i dalje ne kapiras poentu, kao sto rekoh veoma je jednostavna. Nadji sta je zajednicko za Gibsonove filmove i ukapiraces. Edited May 29, 2008 by Immz This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Zajednicko je da je neko muchenik? Viliam valas, isus, onaj mayanac? Rezhiser se radja, ne postaje tako sto glumis u milion filmova ... sto se i vidi na mel-ovom primeru tehnicki savrsenih ali ispraznih filmova .... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... « mda jebeni bentli juri 200km/h i ono opusteno ga stizu u murijashkim kolima ala nashe zajke samo jos i izlupane, ail sam skapiroa da je ta scena samo tu da bi bila smeshna, mada relano nije im trebala uopste :) solidan tresh film... steta bilo je tu potencijala za josh toga vise sam mislio na scenu gde su nasli bentli + milijardu drugih gluposti a za 35 godina i kusur se niko nije setio da te kutije pootvara naravno i scena sa trkom je omfg, ali kontam da su to hteli da probude nostalogiju fanova mad max-a meh it worked :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 vidim da je neko spomenuo pulp fiction, pa se setih.. sta bi sa onim pitanjem, sta se nalazi u koferu? :) ja npr i dalje kontam da je totalno nebitno Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 kventinova zhvaka je da je u koferu marselusova dusha koju je ovaj prodao djavolu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 kventin previshe radi pajdo. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 nebitno je šta je u koferu, zato se i ne zna. to sa dušom je jedna od teorija, koju ne znam kako potvrđuje to što marselus ima flaster na vratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 ma to je jedna od onih kventinovih big spika, kao na vratu marselus ima ozhiljak jer mu je djavo tuda izvadio dushu i ona 4rica su demoni/pali andjeli koji rade za djavola nesto nesto... +1 za prvu ivanovu rechenicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 THE MACHINE GIRL \o/ Do jaja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts