bolkonski Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Sta ja znam, drugi deo ima bolju koreografiju. Sto se same radnje tice to ne bih znao, premotavao sam, ali djuskaju vrhunski. Ili ono sto je rekao Kole. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Iron Man - nije los samo mi se ne svidja sto su promenili pricu pa se ono sranje desava u iraku ili gdegod... U Avganistanu Realno, bilo bi malo glupo smestiti taj pocetak u ratom zahvaceni Vijetnam, kako je i u stripu. Citao sam da su se dvoumili izmedju Iraka i Avganistana, ali da je ipak ovaj drugi pobedio, kako bi film dobio taj "ne-znam-tacno-o-kom-se-vremenu-radi" pecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Zamolio bih nekog ako je naleteo negde na film "redbelt" http://www.imdb.com/title/tt1012804/ da mi baci linkove na pm (ako ima rs mada moze bilo sta ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 trejler je fantastichan, no za full film sada nema valjanih linkova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0884328/ film je glup za medalju gluma je rofl dijalozi su rofl sramota a ljudi ga nahvalili jos + izdrzao sam sat vremena i nisam mogao vise da se smejem i onda sam premotao na kraj jer svi kazu da je kraj super a kraj je BEyond godlike glup a najveca sramota kad pogledam ko je napisao scenario i rezirao film. Strasno jbt bolje da sam gledao u nebo sat vremena. http://www.imdb.com/title/tt0104348/ glumacka ekipa je ludnica , jebu ne vade . Film mi je bio zanimljiv samo da gledam kako glume jer nema jaceg glumackog sastava u jednom filmu definitvno ali scenario nije nesto posebno. http://www.imdb.com/title/tt0443649/ ovo je bilo shift+delete posle 20 minuta Edited May 16, 2008 by Brkata Nakaza There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 tt0443649, ko je smishlja ove glupe nazive za film jbt. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Meni je mist odličan film, bez obzira na sve realne mane i nedostatke koje ima, ako si ga toliko napljuvao onda verovatno nisi video dalje od "ljude-napadaju-ćudovišta-iz-magle" zapleta. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Meni je mist odličan film, bez obzira na sve realne mane i nedostatke koje ima, ako si ga toliko napljuvao onda verovatno nisi video dalje od "ljude-napadaju-ćudovišta-iz-magle" zapleta. aj reci mi sto ti mist odlican film i sta si ti video u filmu odlicno ajd molim te odmah sada RIGHT HERE RIGHT NOW ima da se raspravljamo malo There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ok. Spoilers ahead. Najveći kvalitet filma je način na koji je odrađen raspad jednog društva i svih onih društvenih normi koje su ga držale zajedno i pod kontrolom. Kad kontrole (policija, vojska) nestane a sa svih strana vreba nedefinisana i nejasna pretnja, ljudi se okreću svojim animalnim korenima. I u takvoj situaciji, ili postaju deo čopora ili se nameću kao vođe, nema "whatever, samo mene ostavite na miru" (što pojedini likovi pokušavaju do samog kraja) jer takvi prestavljaju pretnju onima koji gledaju da masu drže što hipnotisaniju. Plus što je to ovde oblikovano kroz jednog religioznog fanatika koji, što iz čiste koristi, što iz same zanesenosti "prisvaja" kontrolu nad grupom, gradacijski (što je jako lepo urađeno u filmu) od mrkih pogleda i ogovaranja iza leđa do otvorenog prozivanja i pozivanja na linč. Drugo, sama pretnja je maestralno odrađena, jer i gledalac i akteri filma imaju istu količinu informacija o tome šta se dešava i samo delimično mogu da pretpostave odakle su monsteri došli. Plus, što je tu i sama magla koja indukuje specifičan nivo teskobe jer se niko ne usuđuje da zađe u nju ako ne mora, zbog toga što je uvek frka šta još vreba u njoj. Sviđa mi se i dizajn pojedinih čudovišta (pored lavkraftovskog behemota na kraju filma koji je jedan od priceless kino-momenata ove godine) najviše mi se sviđa kraboliki monster koji ih napada dva puta na parkingu (čak je i nejasno dali je u pitanju ista vrsta čudovišta, jer deluju kao da su različite veličine). I sam kraj je dobro zamišljen (ali loše realizovan). Svakako da će se svako zapitati "a što se nisu malo promuvali i videli da je sve zapravo prošlo....", ali treba se staviti u perspektivu samih likova koji su ubeđeni u to da im nema spasa, da nisu naoružani i da više ne mogu da beže, da ih je vojska ostavila i da su upravo ugledali stvorenje koje im je i totalno ubilo svaku iluziju da će se ikako izvući. Trebali su malo da razvuku deo sa glavnim junakom kada ostane sam, a ne da se praktično sledećeg trenutka dokotrljaju tenkovi... E, sad, gluma, priča i slično je stvar ukusa i toga da li nekome leži način na koji je to u filmu obrađeno ili ne. Meni se lično sviđa što ništa eksplicitno nije objašnjeno i što nema rezova na neke druge događaje i likove koji bi dali okvirni smisao cele te zavrzlame. Dizajn pojedinih čudovišta je ili prosečan (pipci na početku) ili prejadan (prerasli komarci, ptičurine i pauci kao da su ispali iz Evolucije), a i cela Pemblton situacija je totalno promašena (iako ima odličan temelj - Pemblton krajnje realno kritikuje neverovatnu priču o čudovištima, što odlično funkcioniše jer se on ponaša u skladu sa informacijama koje poseduje iako mi znamo da je drugačije) jer ne vodi nigde. Peki i ekipa odu iz samoposluge i to je to, apsolutno ništa nam nije poznato o njihovoj sudbini bez obzira da li bi to imalo imapacta na priču koja je u fokusu. Eto, ajd da čujem šta toliko kapitalno ne valja u filmu. Ja sam svestan nedostataka, ali sam takođe svestan i toga da ovo nije još jedan običan monster movie kakvih štancuju u zabrinjavajućim količinama (a odgledao sam ih podosta). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 evo ovako prvo je glupo sto je samo jedna zena izasla iz marketa. DA se to ovde desilo KAKO BI CULI ONE PREJAKE LEGENDARNE AIR RAID SIRENE LJUDI BI POTRCALI KUCAMA tj minumum 50% ljudi bi izaslo iz marketa a oni koji bi ostali u marketu bi bili NAJVECE PICKETINE KOJE NE BI MOGLE NISTA DA URADE U ZIVOTU OSIM DA KENJAJU I CEKAJU SMRT pa moja bi baba izasla prva iz marketa i krenula kuci. Ne nego je dosao covek sa krvavim nosem i poceo da kenja i ljudi se onda kao posrali magle a posle kao otvara zadnja vrata da popravi generator sto lepo ne ode kuci onda nego otvara zadnja vrata nepotreban deo skroz i ne zna se koliko lose odglumljen. Nerealnost da oni prezivljavaju iza stakla toliko dugo isto je sranje kao da bube cekaju da oni izadju iz marketa to je rofl (MEDALJA ZA GLUPOST AKO MISLE DA CE U MARKETU BITI ZASTICENI), o cemu oni pricaju tamo zatvoreni je isto lol znaci tako ljudi nikad ne bi pricali isto sto ne bi se ni ponasali onako kao sto se ponasaju (sto ti se tripujes oko copora tako bi se ponasali unazadjeni i glupi ljudi ali intelektualni ljudi se nikad tako ne bi ponasali to da se desi u marketu kod nas ljudi koji bi ostali kulirali bi i cekali da poginu u marketu ne bi sigurno slusali ludu staricu i uboli coveka nozem to ima samo u crtacima a ti si glup ako verujes da bi se ljudi tako ponasali) isto smesno uradjeno kad bube krenu unutra oni se kao odbrane tu treba da je kraj i onda sam premotao na kraj i video glavnog lika kako ubija sve oko sebe pistoljem mislim koliko mozes biti glup strasno da to uradis pa jbt to dumbest move ikada. Ja mogu da polozim glavu da niko na ovom svetu ne bi to uradio sto je on uradio na kraju.Gluma u kolima je vrhunac smeha kad onaj matori klima kao glavo kao moramo se ubiti lol. kako ti kazes AJD i da nekom magijom budu nagluplji ljudi na svetu u marketu i da bude neki ludi svestenik sa njima i ti sa sinom u istoj situaciji i da vidis sta se desava sta bi ti uradio ? There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Onda nema svrhe da pominjem da mi je i Cloverfield dobar film. Ooops, it's just stupid me. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 cloverfield necu da komentarishem ono sto cemo komentaristati jeste sta bi ti uradio da se nadjes na mestu glavnog glumca u filmu? There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Iskreno, ne znam. Kapiram da imam dosta indirektnog treninga iz gledanja svih mogućih i nemogućih zombi and like filmova (pri čemu mislim na zombi-patentirano obitavanje u tržnom centru punom svega i svačega, dok od napolje nadiru kripovi) pa bih se valjda nekako snašao. Znam da sigurno ne bih spucao sina pištoljem, though. Inače, mislim da precenjuješ moguće (verovatno) ponašanje grupe likova koji žive u prilično izolovanim provincijalnim mestašcima Amerike, gde je religiozni grip prilično bitan faktor tamnošnjeg svakodnevnog života. Drugim rečima, meni ne deluje neprirodna reakcija ljudi u tržnom centru opisana u filmu, naročito što je i sama magla bitan aspekt svega toga, jer se, jel, ni ne vidi šta sve lurkuje napolju, što bi onda ko sumanuti potrčali kućama. Onu ženu je jednostavno usralo, kao što ostale u filmu jednostavno nije. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Pogledo sam sad "resurrecting the champ" http://www.imdb.com/title/tt0416185/, film je super, sjajni Samuel L Jackson, dobar! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0478087/ dakle.. pocetak smor. e onda se pojavljuje sam kevin spejsi te film postaje malo "energicniji". ali kurac.. FILM JE DJUBRE. jako dosadan, namenjen united states amerikans tinejdzerima. razocarao me je kevin, zato sto glumi u ovom smecu. kao i uvek, gluma mu je sjajna.. i kate boswort je sjajna mrnjau :ppp al ajde, dacu mu prelaznu ocenu, jer je navodno istinita prica, sto je jako cool :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) Iskreno, ne znam. Kapiram da imam dosta indirektnog treninga iz gledanja svih mogućih i nemogućih zombi and like filmova (pri čemu mislim na zombi-patentirano obitavanje u tržnom centru punom svega i svačega, dok od napolje nadiru kripovi) pa bih se valjda nekako snašao. Znam da sigurno ne bih spucao sina pištoljem, though. Inače, mislim da precenjuješ moguće (verovatno) ponašanje grupe likova koji žive u prilično izolovanim provincijalnim mestašcima Amerike, gde je religiozni grip prilično bitan faktor tamnošnjeg svakodnevnog života. Drugim rečima, meni ne deluje neprirodna reakcija ljudi u tržnom centru opisana u filmu, naročito što je i sama magla bitan aspekt svega toga, jer se, jel, ni ne vidi šta sve lurkuje napolju, što bi onda ko sumanuti potrčali kućama. Onu ženu je jednostavno usralo, kao što ostale u filmu jednostavno nije. kako ne znas ne razumem jel imas 13 godina , jel si iz Chachka mozda , jel imas u familiji nepismene? Ja znam kako bi cuo raid sirene uzeo bih sina i otisao do kola pa kuci po zenu, ne bi me sigurno neka magla zadrzala. a ajde da krenem i da vidim sta je u magli (npr. dzinovsku bubu) i da uspem da pobegnem nazad do marketa i da u marketu bude onoliko nepismenih budala i debila samo bih se povukao sa sinom u stranu i cekao ako bi oni poceli da se tripiju kao sto se tripuju u filmu sto nema ni u crtacima da bi odrasli normalni ljudi reagovali onako, lepo bih nasao vatrogasno sekirce i sacekao prvi dan i onda otisao do kola i otisao do prve radnje sa namirnicama (normalno ako uspemo zivi) i cekao i cekao sa sinom da se magla povuce ili da dodje neko ko moze da pomogne, ne moze biti prostije itd.... a da nemam sina i da sam u toj situaciji AJOJ koliko bi to bilo dobro AJOJ pa oni bi bezali iz marketa u maglu Edited May 17, 2008 by Brkata Nakaza There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 A Bronx Tale (1993) po peti put, ne moze da dosadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 brkata nakazo, ako ako nastavis sa vredjanjem, ides na ladjenje par dana. upozorio sam te jednom vec i uopste, nema potrebe za tim agresivnim stavom. ako oces da ljudi cuju sta imas da kazes, spusti loptu malo, uljudi recenicu, izbaci caps, pokusaj da budes konzistentniji e sad, i ja malo o mistu » Click to show Spoiler - click again to hide... «generalno, slazem se sa pipom. ceo trip ovakvih filmova je u tome kako se ljudi ponasaju u datim okolnostima. iskljuci ljudima struju i vodu, ubaci neke bube i cela ta prica o humanosti i civilizaciji pada u vodu kod vecine. i ta interakcija u mistu je vrhunska. sad, da li je onakvo ponasanje ljudi moguce? verovatno, cak mislim da se dogodi ovako nesto sokantno, 80% ljudi bi sedelo sklupcano, treslo se i plakalo. to sto bi ti trcao okolo sa sekitcetom, to je lako izracionalisati iz fotelje. glavni lik je dosta los, ali zato ostatak ekipe je odlican. ona baba hejter, ne da glumi nego sabija. jbg ja ne studiram prava ne razumem, jel mislis da bi 80 % ljudi sedelo i plakalo i cekalo spasenje ili bi slusalo neku ludu babu( da naglasimo da je jos + zensko) i ubijali druge ljude kako bi zadovoljili boga jer misle da ce se on smilovati? baba hejter je dobra ali ostatak ekipe je smeshan. Put your hands up 4 Detroit \o/ There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Semi-Pro sa will Ferelom - smooooooor, teski klishe It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Za shaku dolara ("For a dollar more" je na engloskom ako se ne varam). Gledao sinotj, odlichan shpageti vestern. Sad sam se nalozhio i moratju da nadjem i ostale Istvudove evergrine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Nije losh Mist uopste. Ja sam ga skinuo odavno pa nikako da pogledam, ali vidim vi pishete o tome pa rek'o da bacim pokoji redak. Generalno film uopste nije toliko losh ... malo su i po meni preterali u tom nekom pretposlednjem segmentu filma sa religioznom babadevojkom ;) ali mi sve pre i posle toga ima nekog smisla. Zapravo, svi ste pokrili sve, i pozitivne i negativne strane, sve bih ja to slicno napisao osim sto bih bio prizemniji u odnosu na nakazu ;) ali da je film gledljiv, definitivno jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ne vidim kakve to ima veze sa pravima? cisto ako oces da vodis normalnu diskusiju, iskuliraj malo da, mislim da bi se ljudi izgubili. ali to se ne moze snimiti, jer to niko ne bi gledao. da li bi se ubijali medjusobno da bi zadovoljili boga, pa ljudi su skloni tome i bez buba iz druge dimenzije, tako da ne mislim da je ta opcija neverovatno koliko ga ti prikazujes mozda pre 1500 godina ali tad nije bilo marketa da bi se zashtitili ok nema veze shalu na stranu ajmo sad ovako ti si u marketu i cujes moram jos jednom da kazem LEGENDARNE AIR RAID SIRENS (po meni jedina scena koja vredi) kojih se verovatno secas i krenes napolje i vidis maglu i coveka koji trci iz nje sa krvavim nosem sta radis? ajd sad da si ti covek sa krvavim nosem i da vidis da je nesto u magli ali ne znas sta da li bi otrcao u market ? da nisi izasao iz marketa i da cujes sirene i coveka koji je utrcao u market i poceo da sere kako je nesto u magli i vidis maglu koja ide ka marketu da li bi ostao u marketu ili bi odmah krenuo na backdoor? da sve prodjes isto sta bi radio na kraju u kolima(kad pogledam koliko ljudi u drugom svetskom ratu u logorima jbt znaju da ce umreti i cekaju i odu u gasnu komoru mozda se 5% pobuni)? nemoj molim te samo ne znam pametan si ubaci se u ulogu, znas svoje slabosti i mane ajmo malo muzike opustencija http://www.youtube.com/watch?v=V9AaKfAt3T8 There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ti si u marketu i cujes moram jos jednom da kazem LEGENDARNE AIR RAID SIRENS (po meni jedina scena koja vredi) kojih se verovatno secas i krenes napolje i vidis maglu i coveka koji trci iz nje sa krvavim nosem sta radis? Mislim da je glavni stos u magli, jer cak i ako cujes sirene magla ipak ima neku svoju "tezhinu". A pride, opet mozhemo da prichamo o tome kako su to ameri, nisu oni nikad ni culi te sirene, pa su se iznenadili. A opet, treba i razmisliti o tome kakav bi bio film da su tipa ameri odlucili da na tradicionalan nachin nukuju taj deo, i onda posle 5-og minuta filma - kraj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Mist je genijalan film sa chisto filozofkse strane ako se uopshte zanimash time, ako se ne zanimash time onda je najobichniji popcorn movie (i to sasvim dobar) aka gledash film da ubijesh vreme. Ako vetj intelektualno posmatrash film, ima propisnu kolichinu simbolike... Pogotovu shto obuhvata u filmu razlichite periode ljudske istorije i populacije. Obradili dobar deo kardinalnih sindroma kod ljudksih bitja i to bash nikako nemozhesh da poreknesh. To shto kazhesh da li bi ti to uradio, je kompletno promashena diskusija - tj to je diskusija dal ti imash te sindorme ili ne...a poenta filma je ne da se ti poistovetjujesh sa njima neko prikaz odredjenih felerika kod ljudskog roda i drushtva koje su opshte zastupljene u svetu POGOTOVU u americi. To shto si ti IMBA POWER HUMAN pa nemash te neke sindrome je vetj druga diskusija, a ne diskusija o filmu. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) Mist je genijalan film sa chisto filozofkse strane ako se uopshte zanimash time, ako se ne zanimash time onda je najobichniji popcorn movie (i to sasvim dobar) aka gledash film da ubijesh vreme. Ako vetj intelektualno posmatrash film, ima propisnu kolichinu simbolike... Pogotovu shto obuhvata u filmu razlichite periode ljudske istorije i populacije. Obradili dobar deo kardinalnih sindroma kod ljudksih bitja i to bash nikako nemozhesh da poreknesh. To shto kazhesh da li bi ti to uradio, je kompletno promashena diskusija - tj to je diskusija dal ti imash te sindorme ili ne...a poenta filma je ne da se ti poistovetjujesh sa njima neko prikaz odredjenih felerika kod ljudskog roda i drushtva koje su opshte zastupljene u svetu POGOTOVU u americi. To shto si ti IMBA POWER HUMAN pa nemash te neke sindrome je vetj druga diskusija, a ne diskusija o filmu. zasto ti gledas filmove? napomena: ovo nije hejt ka tebi nego me zanima sto gledas filmove. Mislim da je glavni stos u magli, jer cak i ako cujes sirene magla ipak ima neku svoju "tezhinu". A pride, opet mozhemo da prichamo o tome kako su to ameri, nisu oni nikad ni culi te sirene, pa su se iznenadili. A opet, treba i razmisliti o tome kakav bi bio film da su tipa ameri odlucili da na tradicionalan nachin nukuju taj deo, i onda posle 5-og minuta filma - kraj :) evo ga laki proturio i on koju mudru Edited May 17, 2008 by Brkata Nakaza There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts