sinister Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 The Bucket list http://www.imdb.com/title/tt0825232/ zabavan film. mada to je najmanje bitno. najbitnije je.. gluma Dzeka Nikolsona. neprocenjivo :)) dao sam mu 8/10 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Odgledao sam The Ferryman. http://imdb.com/title/tt0808265/ Koliko sam ga skinuo "bezveze" i pogledao tako fore radi, toliko je na kraju zapravo ispao i ok. Ima neku radnju, ume da napravi osecaj "strave", ima i par krvavih scena... Sve u svemu, kome god treba vikend horor moze da baci pogled na ovo ostvarenje, nije loshe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 jes dobar je kraj ali mene vishe smara ta jurnjava tokom celog filma oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Odgledao Juno kad sam pri najavi video radnju filma, odmah mi je izgledalo interesantno da vidim kako jedna tinejdzherka prozhivljava to shto je zatrudnela, ali kad sam odgledao film nishta nisam pouchno nauchio jer je radnja tako bleda... http://imdb.com/title/tt0467406/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 tako je bilo i samnom, kad sam cuo za superbad.video visoka ocena, ponadao se, kad ono... 1-2 dobra fazona...zesce sranje Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 The Bucket list http://www.imdb.com/title/tt0825232/ zabavan film. mada to je najmanje bitno. najbitnije je.. gluma Dzeka Nikolsona. neprocenjivo :)) dao sam mu 8/10 taj film sam skinuo ima sigurno par nedelja, i danas videh ovaj post, i kao ae da odgledam, i stvarno, dosta dobar film, osmica minimum 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Planiram da gledam Apokaliptiko? Valja li sta? Oh da, ponovo sam gledao fight club. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Nije losh Apocalypto, vredi pogledati. Odgledah Green Street Hooligans po peti put... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Nije losh Apocalypto, vredi pogledati. Odgledah Green Street Hooligans po peti put... pravi si huligan. al lesko je veci :D Planiram da gledam Apokaliptiko? Valja li sta? HA! nije gledao apokalipto. HA! Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 taj film sam skinuo ima sigurno par nedelja, i danas videh ovaj post, i kao ae da odgledam, i stvarno, dosta dobar film, osmica minimum khm ako vec preporucujete "crnca u tunelu" daj neki u kome crnac nema zube namazane imalinom http://www.mininova.org/search/?search=The+Bucket+list ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 (edited) The Bucket list http://www.imdb.com/title/tt0825232/ zabavan film. mada to je najmanje bitno. najbitnije je.. gluma Dzeka Nikolsona. neprocenjivo :)) dao sam mu 8/10 upravo sam odgledao film, dobra prica u kojoj se preplicu drama i komedija, bas bas interesantan filmic. Obavezno pogledati! 8.5 / 10 :) Morgan Freeman i Jack Nicholson zaista cine dobar tim! Edited February 19, 2008 by XT3X[C]ha0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 jumper, losh :( This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 danas sam ceo dan u skoli na ortakovom ipodu gledao "wrong turn 2"... ono,klasicna stvar za ubijanje vremena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Alien vs Predator 2. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Kolja http://www.imdb.com/title/tt0116790/ User Rating: 7.7/10 pravo osvezhenje nakon krajsvetanovihfilmova.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) Odgledah Meet the Spartans (2008) hahahaah i lepo se ismejah mogu vam reci, ima dobrih fora skroz :) Edited February 21, 2008 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Odgledao Juno kad sam pri najavi video radnju filma, odmah mi je izgledalo interesantno da vidim kako jedna tinejdzherka prozhivljava to shto je zatrudnela, ali kad sam odgledao film nishta nisam pouchno nauchio jer je radnja tako bleda... http://imdb.com/title/tt0467406/ ma daaj, ko da mora da bude neka extra prica... :P jel si obracao paznju na dijaloge ? humor ? mene je to najvise odusevilo...taj sleng... odavno nisam cula bolje fore :) inace..gledala sam sinoc ovaj film u bioskopu u delta shitiju..koji je sasvim ok bioskop :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 tru dat, u juno su likovi a ne radnja ono sto nosi film za DSh - koja sala je bila? u kecu mene smorilo svetlo od stepenica sto osvetljava platno tokom projekcije ontopic pogledah konachno rescue dawn (http://us.imdb.com/title/tt0462504/) i u konjunkciji sa novim 3:10 to yuma moram da se zapita sta bejl misli u opslednje vreme... film je tako bespotreban da je to fenomenalno naravno, gluma je through the roof, i to ne samo bale nego mnogo bitnije Zahn i lik sto je glumio apama u Ryanu, ali sve u svemu dobra gluma nije dovoljna da opravda gledanje ovog filma zapravo, od celog filma jedino sto valja je "Stack the fridge" scena...nakon sto je jedom odgledash vratish nazad ugasish zvuk i samo im gledash lica....fenomenalno =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 bila sam isto u kec sali :) nisam primetila to sa osvetljenjem stepenista,tj. nije mi smetalo ali mi je malo zasmetalo sto sam sedela na sredini (neki sedmi red otprilike) a opet sam se osecala kao da mi je platno suvise blizu... verovatno treba sesti u poslednje redove.. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ali mene je bash zanimalo da li ce da docharaju tu situaciju prerane trudnotje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 @bioskop - dunno, mene je smorilo za medalju tokom kloverfilda jer film mrachan a centar plantna osvetljen plavim lampicama...smor @juno - pa generalno nisu izgubili vishe od 1 min filmskog vremena na to kako teenage trudnoce realno promene metabolizam devojke zauvek...po nekima prerano, po nekima sasvim na vreme...vishe se bave emocionalnim delom priche, masa dijaloga je odraz unutrashnjih konflikata...uopste profilisanje likova kroz par rechenica i sitne detalje (alison jenney i jk simmons su genijalni) , zato je film dobar, ne zbog same situacije i dogadjaja.... i could be wrong ofc =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Odgledao sam i ja Juno, i film mi se veoma svidja. Ima onaj "indie", nepretenciozni smek koji sam osetio i kod Little Miss Sunshine. Pored toga sam odgledao josh: 30 days of Night - ja ne volim zombi horore a pogotovo kada su zombiji predstavljeni totalno povrshno i josh imaju neki shkdlj jezik. U sustini ovaj film ne donosi nista novo i jedino sto valja je ona poslednja scena, donekle Run Fat Boy Run - Ocekivao sam novu dobru komediju sa Sajmonom Pegom a umesto toga sa dobio romantichnu komediju sa njim, Henk Azariom, Tandi Njutn....u sustini film je dobar i ako imas ribu/gospodju lepo ce leci. Awake - ovaj film ima dosta mana. Radnja, zaplet su ok zamisljeni ali u 84 minuta nisu imali vremena da se razviju. Kasting napacenog Hejdena Kristensena i Dzesike Albe kao zloce je losh, da ne kazem ocajan. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 gledao sam jutros Pathfinder - http://www.imdb.com/title/tt0446013/ ono, u pocetku mi se svideo a posle hmm sjebali ga.. zvuk je za pohvalu sve u svemu 7/10 -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Gledao sam pathfinder i mozda bi mu dao neku solidnu 8micu :D inace gledao sam "Deveta Kapija" - "The Ninth Gate" ali nisam ga odgledao do kraja jer sam zaspao inace dokle sam ja odgledao film je bio mnogo dobar sve pohvale za film i evo link imdb-a http://www.imdb.com/title/tt0142688/ inace film sam slucajno odgledao ali dosta je interesantan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Odgledao Hitmena, akcija ko akcija, ne znam za vas ali meni je riba iz filma brutalno lepa, uffff zaljubio sam se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts