ZerBah Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 daj preporucite neku akciju dobru mrzi me da citam postove :) Ako volish Jasona Stathama i Jet-a Lija, obavezno odgledaj War http://www.imdb.com/title/tt0499556/ А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 daj preporucite neku akciju dobru mrzi me da citam postove :) bodjuse javi se na msn dacu ti ja par filmova da se odusevis KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Running with Scissors http://www.imdb.com/title/tt0439289/ Fenomenalna glumacka postava i vrhunski uklopljena muzika, bas onako nevidjeno vrhunski. Steta je sto je film na osnovu memoara glavnog lika, jer je prva polovina mnogo dobra, a posle krece lagani pad. Malo je razvucen i ako ni zbog cega drugog treba odgledati zbog glume i muzike (da ponovim jos jednom). edit: Prva polovina filma me je mnog podsetila na Wes Andersonove filmove. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 gledam copling po 20ti put kako je prejaka serija to je strasno... aj preporucite neku bas dobru seriju, sve novije sam gledao. nesto staro i dobro :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 zavrsio sam Jericho, ono sto sam cekao celu seriju desilo se u pozlednje 3-4 epizode.... generalno nije losa serija ali sam ocekivao nesto drugacije za tu tematiku.... ajd sad rurovci da cujem predloge :) druga sezona Jericha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 odgledao mada slabo tu ima postapokaliptichne atmosfere, sada je ostala samo teorija zavere... sto je opet dosta bolje od porodichnih problema i motiva ljubavne sapunice koji su preovladavali u prvoj sezoni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 pogledao nationa treasure 2....tragichno losh film...josh sa m ja jedan od onih sto je branio da je prvi film gledljiv...ovaj nije mada, pored sve one ljuge, patetike i bezmozhnosti opet sam se sit nasmejao u par navrata...u svakom treshu mozhe nesto da se nadje i guess... uglavnom posto mislim da ni u jednom od prethodnih postova akonto NT2 niko nije iszrichito napisao: "ako cenite svoje vreme ne gledajte ovaj film, ima mnogo, mnogo, mnogo boljih stvari za gledanje uz koje mozhe da se izbleji" Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Evo jedan dobar film.Klinac chatuje sa predsednikom Amerike i krene da mu daje savete u politici, neposredno pred izbore, i naravno rejting mu skoči za 8%, klinac je genije za politiku iako ima samo 13 godina.To je manje važna stvar, ovo je priča o prijateljstvu, između klinca i presednika, koji je zamalo odustao od njega, da ne bi izgubio izbore, ako bi neko saznao da mu je klinja pomagao u kampanji, naravno na kraju kad je čuo da je klinac zapao u sranja, zato što je bežao iz škole da bi pomagao njemu i da nema sa kim na školsku igranku i da je kažnjen od strane roditelja, odlučuje da rizikuje i da svima pokaže da klinac nije lagao već da je stvarno pomagao predsedniku, i naravno svi problemi su mu se rešili i na igranku je išao sa predsednikovom ćerkom i postao je presednik škole i glavna faca! http://www.imdb.com/title/tt0197655/%20" target="_blank"> http://www.imdb.com/title/tt0197655/ Edited January 17, 2008 by back4round2 I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Evo jedan dobar film.Klinac chatuje sa predsednikom Amerike i krene da mu daje savete u politici, neposredno pred izbore, i naravno rejting mu skoči za 8%, klinac je genije za politiku iako ima samo 13 godina.To je manje važna stvar, ovo je priča o prijateljstvu, između klinca i presednika, koji je zamalo odustao od njega, da ne bi izgubio izbore, ako bi neko saznao da mu je klinja pomagao u kampanji, naravno na kraju kad je čuo da je klinac zapao u sranja, zato što je bežao iz škole da bi pomagao njemu i da nema sa kim na školsku igranku i da je kažnjen od strane roditelja, odlučuje da rizikuje i da svima pokaže da klinac nije lagao već da je stvarno pomagao predsedniku, i naravno svi problemi su mu se rešili i na igranku je išao sa predsednikovom ćerkom i postao je presednik škole i glavna faca! http://www.imdb.com/title/tt0197655/%20" target="_blank"> http://www.imdb.com/title/tt0197655/ </a> mali tip za pocetnike: kad vidite na imdb-u pored naziva filma ovako nesto (TV) ili ovo (V) slobodno zaobidjite film jer je film sranje u 95% slucajeva. There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 pa po prichi vidim da je film sranje Elem, odgledah i ja tu chuvenu Klopku: Glogovac ga je stvarno rasturio, u jednom trenutku sam 'teo da zaplachem.. odushevio me klinac... nije losh.. a ciga je vrh ... i meni je mnogo lepa ona glumica, njegova zhena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Away from Her http://www.imdb.com/title/tt0491747/ Ovo je pravi film. Tezak, tako da ne preporucujem nikome ko nije spreman da mu bude tesko. Dzuli Kristi je cista magija. I jos da primetim kako se zene reziseri bas razlikuju od muskaraca rezisera. Kada bi ljudi pravili samo ovako kvalitetne filmove, ne bi bilo potrebe za vise od 2 mesecno na celom svetu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 krenuli smo po gglobes listi a? ;o) kad skupish 6 filmova koje nemam dogovoricemo se ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 A, ne, ne, to nije ta lista, ovo su filmovi sa Sundance-a 2007. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 odgledah captivity, sta ja znam, nista spec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Posle par meseci intenzivnog igranja COD2 u multiju, krenuo opet sa Band of Brothers.... Majku mu kako su dobro skinuli neke lokacije u igri, došlo mi da vičem likovima u seriji "pazi, doćiće ti sa stepeništa" ili "spucaće te sa prozora one tamo zgrade"... Inače, sama serija je megavrh, sve je urađeno valjda najrealnije i najbliže stvarnosti što je moguće, što i nije čudo s obzirom da su actual likovi koji su učestvovali u akcijama i glavni konsultanti filma i da je sve bazirano na njihovoj službi u Evropi u završnici rata. Čak i prija što nema tako puno rokanja, kome se stalo do toga pravac COD2 "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 u da dobro me podseti, vecheras kad se vrnem sa rhh da upalim rtl2, oni pustaju isto band of brothers...i kvalitet slike je mnogo lepshi od bilo koje rip kopije...vidish dobra ideja potrazhiti hd BoB-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Gledao sam onu komediju posetioci 3. deo, nije lose :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 This Girls Life - kakav imbecilan film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 the departed - sviđa mi se dualizam u filmu i sve te paralele, kul je koncept i super je odrađen, ali nekako sam očekivao više american gangster - priča je dobra, denzel je dobar, istorijski period je ok prikazan, ali film svejedno ne isporučuje ono što na početku očekuješ reklo bi se da je ceo žanr (gangsterski filmovi) dao šta je imao da da i da je vreme da malo odmori, osim ako se gangsteraj ne iskoristi samo kao setting za neku drugačiju priču. ovako, ograničen je broj načina na koji može da se opiše uspon, vladavina, sunovrat i smrt glavnog gangsta junaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 odgledao trilogiju (hvala ti voodoo) pirata i mogu reci da sam blago receno razocaran. ocekivao sam mnogo vise, recimo da mi je prvi deo najbolji. poslednji deo je ocajan, toliko konfuzan da je u neku ruku i smesno. e da, ali zato kira najtli \o/ jes da je malo mrsava, ali i pored toga je njama njama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 No Country For Old Men Pfff ocekivao sam mnogo vise, malo iznad proseka ali tu je 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Juno odgledao ;) skroz pristojan filmic da ubije vreme. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Iluzionista fino fino..edvard norton ubija:) preokret za medalju 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 the departed - sviđa mi se dualizam u filmu i sve te paralele, kul je koncept i super je odrađen, ali nekako sam očekivao više american gangster - priča je dobra, denzel je dobar, istorijski period je ok prikazan, ali film svejedno ne isporučuje ono što na početku očekuješ reklo bi se da je ceo žanr (gangsterski filmovi) dao šta je imao da da i da je vreme da malo odmori, osim ako se gangsteraj ne iskoristi samo kao setting za neku drugačiju priču. ovako, ograničen je broj načina na koji može da se opiše uspon, vladavina, sunovrat i smrt glavnog gangsta junaka. Odlgedaj infernal affairs, mnogo bolji od departeda koji je pokrao sve zivo iz prvog.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 gledao sam internal affairs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts