f4ts0 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Verovatno je osudjena na propast, ali! Da li mislite da ima ikakve sanse da se recimo skupimo nas ekipa relativno normalnih na nekom serveru svejedno pvp/pve/rp i da igramo ko ljudi i da uzivamo? Ono 2-3 sata na dan, ispocetka. Posebno mislim na nas koji nisu iskusili cari bwl-a, naxxa,aq40... Nema a :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Do want. Ako me svrstavash u relativno normalne. I ako smem da rolnem ono shto se meni igra. Al' kako ce da se skupi 20+ ljudi za tako neshto, pa josh i u isto vreme da budu slobodni, makar i na 2-3 sata dnevno... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Wulfi igra wow ? O_O Sad si me razocharao i kao choveka, i kao patriotu i kolegu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 E, svidja mi se ideja o casual okupljanju, zaista pozdravljam, ali ja nemam snage da rerolam ponovo. Pala mi je na korak od AV-a i ne želim da ga ostavljam. :) Saće killyneo da zapljune ideju, možda u capsu, možda bez uskličnika. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 smeh lechi! igor je dobar chovek! nemoj neko da mu zagovna ovaj thread, prescious je! ich habe geschprochen, woah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 podrzavam ideju,ja sam sad ponovo rerollao,ali jbga,ja sam hardcore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 Sta znaci rerolati? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Sta znaci rerolati? ovo ti je objashnjeno posledni put na savani! varash! ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Wulfi igra wow ? O_O Sad si me razocharao i kao choveka, i kao patriotu i kolegu. Bar nisam kao komunistu! ;D Sem toga, nismo vishe kolege. :( Ja sam sad nepriznat u Srbiju. Ne dadoshe nam licencu. :( Inache, ne znam kakva su ti iskustva, ali WoW je sam po sebi sjajan. Najveci problem igre je zapravo retardiranost ljudi koji je igraju. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 ja cu da rolam suprotnu stranu da vas gankujem LOLOLOLOLOLOLOLOL CAPSLOCK!!!!@@2112 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ja sam za, ali da se neko bounduje za mene :) Mrzi me da lvlujem sam, inace bi bio lola port!!! yes im noob kido Obcavam exalted sa svim rasama do lvl 40! any1 ? bind on me, plx ? BTW sutra kupujem Game Card posle milion godina, \o/ yay!!!! Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) edit : kenjam ... nisam lepo procitao prvi post :) gl ^^ Edited July 2, 2007 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 Koji bre crni projekat, kakv crni reroll? Mislio sam neki server gde bi igrali sat-dva dnevno zajedno, neki u puzi svog imbawtfzomgpvp-a, neki u pauzi raidovanja, neki onako...ono, vozic oko barrensa, zajedno kvestovanje da ide lakse i slicno. U drustvu i sali se mnogo lepse igra, a kao sto wulfi rece igra je sjajna Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Huh svidja mi se ideja rado bi pristao samo da bez recenice reroll jel mogu ja da migriram paladina :) ako mislite da pravite aliance :D U zivotu nisam reroll i ne znam kako je to nit bi da probam ;) ja samo znam za Payed char transfer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manika Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) Mogao bi i ja da migriram sa magom :D Edited July 2, 2007 by lakica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 kakve bre migracije? vi definitivno ne kontate sta on hoce da kaze Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ocEM ja. ak necete u hordu. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihotic Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 e ae napravimo srpsku guildu na Burning Blade serveru.... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ocEM ja. ak necete u hordu. undead females are hawt ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 Zaprepascujuce je koliko ne kapirate sta zelim reci i ozbiljnost sa kojom vi shvatate ovu igru :( Jos 1 : Da napravimo nove karaktere (ne reroll) koji ce sluziti za zabavu, druzenje, igranje 1-2 sata dnevno, itd itd, bez opterecenja. Moze cak i RP server :) Znaci ne reroll - ne srpska gilda i tako to. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 undead females are hawt ! So true :) Igore, koj server planiras, mojne RP leba ti :) Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 Ne planiram ja nista :) Kolko mi se cini nista od ovoga, odo ja da pokusam bar nekako da razumem sta je dkp sistem. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 =o))) ne mogu da verujem chovek ponovo pricha 2x o chemu se radi, ponavljaju/prevode i drugi za ove sto ne kapiraju i opet nikom nije jasno sta je to lezherna igra sa drugarima... a ja odoh da pokusham da razumem dal igor po forumu zeza vatjinu wow-ovaca ili samo mene pravetji se da ne kapira stvari za koje me je cimao irl da mu u detalje izobjashnjavam =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 Pazi, ti kad mi pricas, ja sam izgubljen u tvojim modrim okicama. Mislim kapiram ja taj dkp sistem otprilike, ali moram ga dobro razumeti, zamisli da se izblamiram pred 16-godisnjacima. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts