Jump to content

tet na ledjima...

Recommended Posts

ne moze da sjebe nikakav zivac, zato sto iglica ulazi suvise malo pod kozu da bi moglo da ga dohvati. zaboravio sam tacne podatke ali mislim da ulazi oko pola milimetra pod kozu iglica brzinom od tipa 50 uboda po sekundi, tako nesto, ako sam pogresio nemojte mi uzeti za zlo jer se ne secam tacno.

moj cimer ima tet na ledjima, i kaze da nije strasno.

sto je tanja i sto je meksa koza to je bolje, em sto manje boli em sto bolje prima boju, tako da su te lagali po tom pitanju

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

krst je kao simbol izgubio smisao onog trena kada je bog umro (ziveo zaratustra i antihrist)

ne, krst je DOBIO smisao onog trenutka kad je Isus umro za sve nas...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Meni je tetovaza bila kul ideja dok nisam skontao da to sad uglavnom furaju klinci od 15-16 godina (naravno i stariji) sa tarzankama i srebrnim kajlama sa krstom oko vrata... Eno pun ih Strand... Tako da mi je splasnula zelja.

Glupa ti teorija :P

Ako ti se svidja to,uradices,bez brige da li cete uporedjivati sa nekim pajserom,jer valjda to radis za sebe a ne da drugi vide.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

tetovazu radis zbog sebe, ali kad je uradis, naravno da ces se kurciti da si je uradio :)

fore tipa "samo posebni mogu da je vide, zato sto sam istetovirao smajlija na unutrasnjoj strani palca na levoj nozi" su cisto proseravanje.

tetovaza je umetnicko delo (ili u najmanju ruku rad majstora), i naravno da treba da se pokazuje.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Glupa ti teorija :P

Ako ti se svidja to,uradices,bez brige da li cete uporedjivati sa nekim pajserom,jer valjda to radis za sebe a ne da drugi vide.

Ch1zra ti je rekao...

I ja recimo volim tetovaze, ali iako je to nesto sto je moje, opet kad uradis tetovazu kao tetovazu, ti pripadas odmah nekom sirem krugu istetoviranih, bez obzira sto za tebe ta tetovaza ima neki simbol, za nekog drugog je to samo tetovaza koju ce videti, a realno zna se ko se u Srbiji najvishe tetovira i to pokazuje - Shabani.

I druga stvar, to sto ti kao tetovaza ima neko znacenje za tebe, ne znaci da nisi debil... Bash sam pre nekoliko nedelja pricao sa nekim "zajebanim" likom, istetovirao gorilu, ja ga pitam sto, on kao "Brate, to ti je ono, brate najjaca zivotinja, ko ja, pa zato".

Tako da, mozda ja gresim, ali ne zelim da neko ima predrasude o meni na osnovu neke tetovaze, zato sto 99 debila ima tetovazu, a i nije toliko zbog drugih koliko necu da sebe ni na koji nacin svrstam medju takve ljude.

Tako nesto 150e max , imam drugara koji radi najbolje u NSu decko je bas umetnik , slika , vaja , tetovira , brutalno radi ako si zainteresovan , cimaj me na pm da ti poshaljem neke njegove radove , pa ako ocesh doleti do NS na sharanje , neces se pokajati veruj mi...

ne, krst je DOBIO smisao onog trenutka kad je Isus umro za sve nas...

Jel ti to stvarno mislish ili citirash ?

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

ignis > isus je prorok, bozji sin. ja nisam pomenuo smrt isusovu vec smrt bozju

a bog je umro onog trena kad su ljudi krenuli da njegovo ime iskoriscavaju u sopstvenu korist

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ignis > isus je prorok, bozji sin. ja nisam pomenuo smrt isusovu vec smrt bozju

a bog je umro onog trena kad su ljudi krenuli da njegovo ime iskoriscavaju u sopstvenu korist

raspravljate o babama i zabama, ignis prica o religiji i veri, a ti pricas o filozofiji i psihologiji:)

a 'bog je mrtav' nije receno zbog toga sto su poceli likovi da koriste pojam boga za svoje tripove, nego zbog neceg potpuno drugog sto je uzelo maha u XIX, a pogotovo pocetkom XX veka, da bi, po filozofima, tacnije psiholozima, potpuno ostvarenje tog tripa (naravno, termin 'bog je mrtav' je uzet zbog mocnosti:))) doslo negde pre sredine XX veka.

procitati sve od nicea, covek i njegovi simboli od junga, malo o apstraktnom pokretu u umetnosti, onda procitati sve o niceu, pa opet procitati sve od nicea i tako par puta i onda se ubiti zato sto vidimo da kontamo desetinu stvari:)))

a, da:

i tako, to tetoviranje, brate, kazem ja, zajebano:)

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)