FoxB Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 U svim autobusima koje sam ja video vozaci su bili u odelima, mada sam ja uglavnom video 65ice. I nisu bila teget odela u pitanju nego neke bele kosulje , pretpostavljam letnja verzija odela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 pa skinuli su sakoe Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ne prduckaj.. giljotina it is Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ja ne razumem samo jednu stvar, ljudi stavljaju one video ekrane po onim krshevima na kojima idu neke reklame a ici ce i raspored voznje i stanice ako sam dobro zapamtio, daju se uniforme a ono sto je osnovno da bus/tramvaj bude klimatizovan i cist to niko ne zadovoljava, ne razumem uopste princip uvodjenja tih ekrana a da pritom osnovne stvari nisu u funkciji, ovde se sve radi sbrda na dole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 A jel su u Zari kupovali odela ako su nesto preko sto eura? Posto su tamo odela toliko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 A jel su u Zari kupovali odela ako su nesto preko sto eura? Posto su tamo odela toliko... U zari sako kosta oko 4000-5000 din, ovo je sako, pantalone, kosulja (potencijalno kravata i kais), pa je samim tim cena cini mi se potpuno ok. Sto se tice ovoga sto prica dei, ja ne znam sta je to, kakvi paneli i sta? Slazhem se za cistocu, ja sam pre za to da daju pare nekima da ciste te trole, buseve i tramvaje, pa nek ih ima i duplo vise, a pricu oko novih vozila sam vec vodio pa ne bih opet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Posto je meni de1 na ignoru, bolje i za mene i njega, mislim da prica o plazma-lcd-tft u busevima na kojima idu muzicki spotovi (i da mozes da narucis pesmu sms-om). Video sam to u 45-ici pre mesec dana i sve bi bilo kul da ispod panela nije spavao smrdljivi krezubi cigan i smrdeo za medalju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 klima sa fiksnom temperaturom = najgore zlo ikad smishljeno klima koja je namestena da obori temperaturu u kolima/prostoriji -3 do -5 u odnosu na spoljashnju = odlichna stvar Ako oborish temperaturu za minus 5 onda si otisao 5 stepeni u plus. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ahahaha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 hahahahha mohi je ozledio koleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 da ne bi otvarala novi topik.. a ima veze sa gspom.. i tiche se nas koji se svakodnevno vozimo gspom.. danas sam prochitala da tje markice za gsp vazhiti i u beovozu od 1.1.2008godine. tj zheleznica tje biti integrisana u tarifni sistem grada beograda.. toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 popuse mi kurac oni,ima da mi ode markica za voz u nebesa,dosad je bila 400kinti Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Pa šta te boli kurac? Uzmeš za 750 ovu, i imaš kartu kroz Beograd, i za put do Beograda. Sjajan potez za nas potrošače, ne znam koliko će biti isplativ Beovozu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Verovatno hoće. Solidan deo putnika Beovoza čine cigani koji se švercuju, i ne mogu im ništa. Ovako će bar uzimati siguran procenat od države svakog meseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 u zivotu nisam imao to ...neverujem da ce mi ni sad trebati ... markica ?!?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Verovatno hoće. Solidan deo putnika Beovoza čine cigani koji se švercuju, i ne mogu im ništa. Ovako će bar uzimati siguran procenat od države svakog meseca. Vudu nije istina da se svercuju,u beovozu barem idu ovi smarachi zanemarljiv je taj broj koji se svercuje u odnosu na gsp :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Htedoh napisati u ovom topicu, ali ga nisam mogao naci ... Pre neki dan sam video par vozaca trole, posto su nesto stajale na stanici 2-3, i oni kao nesto pricaju i to, i super stvarno deluju u odelima i kravatama, nisu onako vise u masnim majicama i to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Vidi se da ne mirishem GSP, sobzirom da ovo tek sad dolazi u moje saznanje...sad tju bash da obratim pazhnju xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 u indiji i meksiku nemaju trotoar i kej po kojem voziš bajs, a i majstori ne bleje na okretnici jer na celoj liniji imaju po dva autobusa pa se nikad ne sretnu. miiiislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted September 3, 2007 Author Report Share Posted September 3, 2007 Uvedeni nova minibus linija i zimski red vožnje PREVOZ - Radnim danom će na ulice izlaziti 117 tramvaja, 103 trolejbusa, 673 autobusa GSP „Beograd" i još 383 autobusa privatnih prevoznika. Tokom leta, putnike je prevozilo 973 vozila GSP-a. Nedeljom će prevoz biti znatno redukovan, pa će na ulice izlaziti 76 tramvaja, 62 trolejbusa, 355 autobusa GSP „Beograd" i 201 autobus privatnih prevoznika, ukupno 694 vozila. Zbog početka zimske sezone, od danas se ukidaju sezonske linije do Ade Ciganlije i Avale. Autobuske linije 511 i 512 će od danas, posle više meseci, ponovo saobraćati ulicom Stevana Filipovića u Železniku, gde je završena izgradnja vodovodne mreže. Direkcija za javni prevoz od danas uvodi novu minibus liniju E3, koja će saobraćati na relaciji Cerak vinogradi – Novi Beograd, Blok 70. Na novoj minibus liniji putnike će prevoziti sedam vozila koja će polaziti na svakih 18 minuta. Cena karte je 60 dinara. Linija E3 koristiće stajališta Cerak vinogradi, Cerski venac, Vinogradski venac, Zapadno susedstvo, Jablanička, Josipa Debeljaka, Žarkovo spomenik, Julino brdo, Trebevićka, Kijevska, Dom zdravlja, Škola „Josif Pančić", Bioskop „Šumadija", Fabrika šećera, Jugopetrol, Gospodarska mehana, Ruska, Sajam, Sava centar, Blok 24, Treći bulevar, Španskih boraca 1, Bulevar umetnosti, Omladinskih brigada 1, Servisi, Mašinska škola, Omladinskih brigada, Blok 70, Jurija Gagarina. Trase minibuseva: Linija E1 - Konjarnik, Ustanička, Vojislava Ilića, Mekenzijeva, Nemanjina, Karađorđeva, Stari savski most, Bulevar Mihajla Pupina, Jurija Gagarina, Blok 45 Linija E2 - Petlovo Brdo, Oplenačka, Požeška, Paštrovićeva, Mostar, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Terazije, Francuska, Dorćol(SRC „Dr Milan Gale Muškatirović") Linija E3 - Cerak vinogradi, Ibarska magistrala, Požeška, Paštrovićeva, Gazela, Treći bulevar , Omladinskih brigada, Gandijeva, Blok 70 Linija E4 - Ustanička, Bulevar kralja Aleksandra, Beogradska, Svetogorska, Zeleni venac, Pariske Komune, Partizanske avijacije, Ivana Ribara, Bežanija Linija E5 - Požeška, Ratka Mitrovića, Pilota Mihajla Petrovića, Borska, Save Maškovića, Braće Jerković, Vojislava Ilića, Gospodara Vučića - Zvezdara (pijaca) Linija E6 - Mirijevo 4, Partizanski put, Despota Stefana, Bulevar Mihajla Pupina, Tvornička, Vrtlarska, Prvomajska, Zemun (Bačka) Linija E7 - Vukov spomenik, Kraljice Marije, Beogradska, Slavija, Železnička stanica, PC „Ušće", Bulevar AVNOJ-a, Tošin bunar, Aerodrom „Nikola Tesla" Linija E8 - Braće Jerković, Zaplanjska, Kruševačka, Maksima Gorkog, Sinđelićeva, Bulevar kralja Aleksandra, Mije Kovačevića, Marijane Gregoran, Karaburma 2 LINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 a obecali su da ce zavrsiti sa renoviranjem shina do 1. septembra :( Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 kao da ne znash gde zivish, pre roka je bilo samo za vreme mrkonjica, ovi sad koriste svaki dan da operu shto vishe kesha, zato to traje i traje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Dobio sam info da su shine vec zavrshene, ali da ce ih pustiti tek u januaru kad navodno dobiju nove tramvaje... :X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Ne znam na koje shine mislite, ali tek sad sredjuju deo ispred starog mosta, pa ce onda uskoro i njega, a tu su definitivno shine :) Sad, tamo u Jurija Gagarina verovatno mozhe da se vrti tramvaj tamo kod buvljaka, pa za to ne znam sta da vam kazhem, a mozda im se ne isplati da prave tako "kratku" liniju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Iz te E6 slobodno izbacite Prvomajsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts