De1Rekt0n Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Vec je 12:50, cekam ga od 9 nema ga, zivo me zanima gde je ;) Edited June 26, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Denis Protic OK Edited June 27, 2007 by Lizzard King!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Stigla majica \o/ Hvala drugari :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) bogme, i ja ga izgleda pusim danas za majicu :\ Edited June 26, 2007 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ne mora da znachi, meni je stigla oko pola 2... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Dobio sam majice \o/ Ime: Miloš Kovački skinite sa spiska :) Anyway majice su kul taman su mi, uskoro cu postovati sliku kako izgledam OU JEAH :D jadno sam ispao al sta sad :D Edited June 26, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ma nista bre, jos uvek :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Dobro je, znaci sve ide kako treba :) Sad jos samo da stignu ovom momku sto igra diabla, i onda je valjda sve ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) taman krenuh da kucam "* ch1zra enter rage", kad reko aj da spusim prvo cigar... i taman gasim pljugu, kad zvoni neko, i ono stigla majica :) malo su smesni rukavi, i stvarno vam cudan ovaj XL, al nevermind, maja je kul :) mozda i ja skinem rukave :P http://img149.imageshack.us/img149/3650/dsc00001mx9.jpg http://img149.imageshack.us/img149/3155/56604402yz1.jpg elem, dropovao mi postar dobru rare majicu... dobar run bio \m/ Edited June 27, 2007 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 stiglo , jesu malo rukavi cudni, no moze da prodje :P -kolev Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ch1zra, što ti je desna ruka toliko veća od leve? previše vazdušne gitare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Niste me svi poslusali drugari, deco i omladino. Buduci da sam spisak orijentisao ka ime.prezime varijanti, bez nickova, zamolio sam da tako saopstavate ko je dobio majicu. Sada cemo morati da cekamo na one koji je eventualno nisu dobili da bismo videli kako sve stoji sto se toga tice. Opet, ako se meni vrati nesto, znacu u cemu je problem :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 zato sto sve tesko sto dizem, dizem prvenstveno desnom rukom... i zato sto nisam pozer da idem u teretanu da balansiram ^_^ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 budi malo pozer, u tvom sluchaju to ce biti dobra stvar koju ti niko nece zameriti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Stigla mi je majica josh juche i platio sam 550 din. a ne samo 150. Smeshna je malo ali je ok u sushtini! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 oce biti skoro neka nova garnitura? posto ovu moju XL ne mogu da navucem na sebe... ili je mozda viska XXL ostalo od prosle? :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 E da, jako vazno ... ukoliko ste iz bilo kog razloga platili vishe ili ne onoliko koliko je pisalo da treba da platite (ako ste platili manje onda psssst ;)) javite to sto pre ovde, bas kao sto je javio nepismen. Ispitacemo svaki slucaj i ako zaista ispadne da je doslo do nase greske (pa cak i greske cityexpressa) refundiracemo novce ili mozete da se odlucite na to da imate dodatni popust prilikom sledece kupovine majice ili bilo cega drugog. Sto se tice "garnitura", trebalo bi da se rade nove serije, ne znamo kada, ali moguce dosta brzo, cisto da se iskoristi leto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ae to bi bilo dojaj, samo ovaj puta nadjite neke standardne majice :] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 da, sa normalnim rukavima, za nas NENAGRUVANE! LAZO JEL SE OVAKO PISE??? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Da. Mene su odrali, Nenad mi je uzeo 350 dinara za majicu, hoću da mi ih refundirate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ja samo zhelim da se 'moje' pare iz ove ture iskoriste explicitno za kupovinu velikih majica, noshljivih od strane mene bez da smrshavam ich! i naravno da se dzhankiju slomi i druga ruka blagovremeno da ne uzme iste majice kad budu gotove kako bi izgledao baggy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ae to bi bilo dojaj, samo ovaj puta nadjite neke standardne majice :] Sledeci put pravimo specijalnu ediciju za vas od 20 kilograma :) Ne brinite, sledeca tura koja bude isla ce biti verovatno bez tih skracenih rukava ... mozda bude odredjeni broj komada bez rukava skroz, ali otom potom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Djordje Markovic, stigle maje, ukupna cena 1500 din, dal je tako predvidjeno nemam pojma ja sam dao pare pa vi rachunajte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Sledeci put pravimo specijalnu ediciju za vas od 20 kilograma :) Ne brinite, sledeca tura koja bude isla ce biti verovatno bez tih skracenih rukava ... mozda bude odredjeni broj komada bez rukava skroz, ali otom potom. nemoj tako, evo kole i ja smo teshkashi pa nam maje ne odgovaraju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Za vas pripremamo specijalne majice od ciradnog platna, nasli smo povoljno neke havarisane vojne kamione, ali je cirada ostala dobra :) A i nece se skupiti posle pranja. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts