kRiK u tAmI Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 (edited) m nebitno.. oO lock pliz? Edited June 25, 2007 by moi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Sta bre lock bre?! Ocu ja da kazem kako ja znam jednu zenu koja je dobila stan ovde kod mene (u belim zgradama) i doselila se u isti pre neke dve godine or so. I znam jos neke ljude koji su dobijali jake nagrade, tako da ne verujem da je vecina igara namestena. I Laki je jednom dobio Coca Cola radio! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 nikada u zivotu nisam dobio nista na tim nagradnim igrama ....nikada bre ..... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ja sam jednom davno dobio misaoni fudbal iz mikijevog zabavnika:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 pazi.. chula sam ja da su ljudi dobijali sholje.. majice.. kachkete.. frizhidere.. sqtere.. kola josh ne.. al za stanove sam se uvek pitala.. pa da li se to njima zaista isplati? to je poenta ovog topika.. i smara me kad neka pametna dusha krene da me h8tuje.. nek mu istog momenta kazhe: "sine odoh na shtajgu" otac: "sine ja sam gej i ja nisam tvoj bioloshki otac, tvoja majka i ja smo se sporazumno dogovorili da ona ode u banq sperme.." itd.. itd.. bla bla.. smarate.. oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 aj idi lechi se, keve ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 aj ne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ja sam jednom davno dobio misaoni fudbal iz mikijevog zabavnika:)) velika tabla, slicna sahovskoj? crveni i mislim crni zetoni?? velika crno-bela bubamara?? mislim da sam nesto slicno i ja osvojio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) Ja sam dobio motor kad sam bio klinac, i to neki dobar...moji ga prodali. Dobio sam i 2 bicikla, i neke sitnije nagrade... U skorije vreme, nishta. Ustvari, dobio sam 5-icu na lotou pre jedno 3 meseca, al` to je igra na srecu pa se ne vazi Edited June 25, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 mara je zacheta u dzhamiji Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 I Laki je jednom dobio Coca Cola radio! :) ma brate, to ne racunam ... tu ne znam sta nisam dobio. ono, zidne satove, pizze, majice, lopte, torbe, ranceve, taj radio i gomile drugih gluposti, ali je sve to sitno iz onog dela "i jos hiljadu togaitoga" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 velika tabla, slicna sahovskoj? crveni i mislim crni zetoni?? velika crno-bela bubamara?? mislim da sam nesto slicno i ja osvojio :) DA DA DA + knjizica sa totalno nejasnim pravilima. ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 nikad nista nisam dobio mozda zato sto ne verujem u dobijanje necega ni za sta. verujem u plasiran proizvod na trziste i profit od toga. alfa i omega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 pwnd by bakuta :)) Realno jedino sto sam ja ikada dobio na tome je hemeska olovka i blokce kada sam poslao prazne kesice za onaj robotek album Znachi dobio si glavnu nagradu? :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 I top pre 3 meseca :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 DA DA DA + knjizica sa totalno nejasnim pravilima. ;) e i ja sam to dobio i nikad nisam znao kako se igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ortak je zabo glavnu nagradu 98me na World cup albumu,isao je u Francusku i gledao neku tekmu,ne secam se koju,isti je zabo i yugo 55,i neku vesh mashinu i jos milion kurcheva,on je bas ono kenjator najgori Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Da ne živi taj lik u centru, one zgrade kod mene, iza opštne? I da mu nije keva možda dobila Weifertovih 5 000 000 dinara u ovoj nagradnoj igri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 I da joj ne radi možda muž u pošti ? :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Da joj nema možda zaovine babe stričeva šurnjaja svinjac iza zgrade mesne zajednice "Pančevo 3"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 sve sto sam ikada dobio je par diskova preko outer space-a, josh kada su bili na artu i neke knjigu o vikinzima. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 sve sto sam ikada dobio je par diskova preko outer space-a, josh kada su bili na artu i neke knjigu o vikinzima. Boli te dupe. Ja sto puta slao za Outer Space, i nikad ništa. A toliko sam želeo da vidim uživo kako izgleda CD :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 mene je bash htelo tamo...cak se i secam sta sam dobio - Prvi put je bila igrica Shivers, a drugi put ili mozda prvi neka medicinska enciklopedija na cd-u sa kojom nismo znali sta cemo pa smo napravili sat. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ja sam u outerspace-u dobio kao klinac.. knjigu Windows95.. bas kad je izasao pomenuti os ... znaci pre sto godina (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 I da joj ne radi možda muž u pošti ? :))))) Realno, na to i ciljam. A ovaj Vudu se odmah umešao s glupim forama iako nema pojma o čemu pričam. Nema veze, i dalje je kul. :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts