Jump to content

TIESTO !

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gledao sam pre, ali nisam izvalio sta je.

sultan je neki drugi dj?

paa.. na snimku tiesto vrti sultanovu pesmicu.. pesma se zove closer, i jos uvek je unreleased. mada ima na netu da se nadje setrip.

Zar nije valjda merilo kvaliteta koliko ta muzika proizvede emocija kod odredjenog choveka? Tj. koliko DJ ostavi jak utisak na vas? Meshate malo produciranje i opshti djing...

A ovo za komercijalu je glupost. Kada je izashla pesma Delerium - Silence malo ljudi je znalo za nju i vecina DJ-eva je tada htela da proda rodjenu kevu za tu pesmu. Pesma je bila toliki hit da su je svuda pushtali... I shta sad trebamo da kazhemo? Pesma je sranje jer se mnogima svidela? Jer se na nju zaradilo brdo para?

A NAJBOLJI REMIX ZA TU PESMU JE URADIO KO ???!?!?!?!?!

Bring It

ali ljudi, zaboga, on ne radi svoju produkciju

postoje ljudi koji to rade, koji su profesionalci i kojima se plati debelo da stvar koju su uradili nosi tiestovo ime

isto kao shto sasha dodje i kazhe "ovo mi se svidja, ovo mi se ne svidja"

samo shto se tiesto ni ne pita da li mu se svidja

ja ih mazim a oni podriguju

neka osoba glupak hehe

prvo ne loz te se ,drugo

Tiesto je euro trance????OMFG i posle treba neko da vas smatra inteligentim bicjima???? lupetate toliko da je pocelo da boli.

Tiesto ima veze sa euro tranceo koliko i dragana mirkovicj sa power metalom.(isto vazi i za PVDa)

I Tiesta i PVDa slusam vise od 10god i mogu s pravom recji da su fenomenalni,sta ko od vas slusa,i da li se nekom ne svidja neko od njih me debelo zabole.

PVD

Tiesto

Ferry Corsten

euro trance:

Megara vs Dj Lee--99% vas "trensera" ne zna sta je

Dj Dean

Svenson & Gielen--99% vas "trensera" ne zna sta je

Blank & Jones--99% vas "trensera" ne zna sta je

Marc Van Linden--99% vas "trensera" ne zna sta je

Van Der Karsten aka megara--99% vas "trensera" ne zna sta je

itd. umoran sam ne mogu da pisem vise:D

poz za istomisljenike;)

Edited by M!ST!CX

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

• 3 months later...