killYg0r Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 dino jel si ti iz bosne ili hrvatske ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Si to u "City-ju" na Pinku video? el tebi nesto nejasno ? mani me tog glupiranja, lose ti je za zdravlje. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 bravo killy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 @ex1le : Zavisi shta ti smatrash live actom? :) Njima je live act isto shto i live perfomance :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 ah jbt,sve bolje od boljeg Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 lag, ja sam slusao tiesta pre 3-4 godine kada se kod nas i nije proculo za njega, pre tiesto cee toura, pre one coca-cola reklame gde se i najvise izvikao meni se jednostavno njegova muzika svidja, po meni ima mnogo lepse melodije od npr. sven vatha, koji maltene nema nikakve melodije, radi najtvrdji onaj tehno nikada ne bih mogao da sedim kuci i slusam tako nesto, dok tiesta mogu, i to mi je dovoljno. ne kazem da mills, vath itd. ne prave dobru atmosferu na zurkama, ali po meni je jedino to dobro od te njihove "muzike". aj da iskljucim millsa, ima i on dobrih stvari :) sve u svemu, kol'ko god se vama tiesto ne svidjao, on radi jedne od najboljih zurki i josh jednom, tiesto je produkt industrije niti on ishta radi, niti on ishta smishlja kazhe mu se gde nastupa, kako se ponasha i shta i kada pusti dakle, od sada umesto "tiesto" molio bih vas da govorite "korporacija" @LaG: Da se ne lazhemo svi bi mi da budemo na Tiestovom mestu... ne bi Po koji put ukusi su razliciti ako vi ne volite tiesta , neko ne voli to sto vi slusate i cao . Cemo po ko zna koji put prepucavanja ko je bolji ? Daj ljudi mani te se corava posla :DDDD nije pitanje ukusa vec je pitanje kvaliteta a chinjenica je da tiesto nije ni blizu najbolji dj ikada prochitaj moj post josh jednom i evo za kraj, jedan divan filmic http://www.youtube.com/watch?v=el_LVfoDC-I @ex1le : Zavisi shta ti smatrash live actom? :) Njima je live act isto shto i live perfomance :) nije Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 koliko ja znam taj "Dj list" se pravi na osnovu live acta.... ma koji live act, imas tamo opciju da glasas za svog dj-a, zato Tiesto ima i najvise glasova jer vise ima tih koji slusaju njega nego neku psidzu... dovoljno je samo da se vidi da je Tarkan ispred vecine dobrih dj-eva... Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) alooooo bre ogranicena stokoooo ;D haha kakvi ste vi seratori oni nevidjeni.... smecari.... AKO SE U NESTO NE RAZUMETE, a ovom prilikom u sam trance, NE JAVLJAJTE SE!!!! NE VOLIM PROGGRESIVE, AL PODRZAVAM. NISAM VOLEO MINIMAL, ALI KAKO VREME PROLAZI... ali sta? ne kenjam sto je najvaznije.. podrzavam svacije misljenje, ali kad neko nema pojma o cemu prica... dodje mi da ga pljunem u cufa :D:D svi smo mi retardi, svako na svoj nacin. nemojte da se pravite pametni, blamirate se.. Edited June 19, 2007 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 a mi se vidimo za tri dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 a mi se vidimo za tri dana ahahaahahahahah pwned xD Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 a mi se vidimo za tri dana <-morate da ubacite ovaj smajli :D Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Najveci plagijator na svetu... Ali neko reche uz jutarnju fuka ili kada idesh na plazu da se opustish...mada i one cice iz holandije shto "skachu za sve pare" nisu za baciti u shahtu... anyway,slusham ga jako dugo u trenucima "srece" i "zadovoljstva"... PS:nema boljeg sexa nego uz tiesta :P PS2:Komercijala bato...ali i skazi i wizzy noise i kompanija iz "dark"-a!!! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Najveci plagijator na svetu... Ali neko reche uz jutarnju fuka ili kada idesh na plazu da se opustish...mada i one cice iz holandije shto "skachu za sve pare" nisu za baciti u shahtu... anyway,slusham ga jako dugo u trenucima "srece" i "zadovoljstva"... PS:nema boljeg sexa nego uz tiesta :P PS2:Komercijala bato...ali i skazi i wizzy noise i kompanija iz "dark"-a!!! Zamolio bih te da cutis ili razmislis sta stvarno znas o muzici jer iz posta u post pokazujes koliko si glup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Ko me jebe kad otvaram topic... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ko me jebe kad otvaram topic na ruru... :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 hahahaha Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 dino jel si ti iz bosne ili hrvatske ^^ Hahahahahahahahaa NE . Ajde trenseri nabrojte mi inace vase favorite :) Mislim samo za trance , i koji kakv pustaju :) Ne zanm ja ono slusam DJ Armin Van Buuren Paul Van Dyk Tiesto Above & Beyond Airwave Signalrunners Airbase Carl B LSG SPEED Ronski STONEFACE Fire & Ice Alex M.O.R.P.H Signum ATB Oceanlab Oakenfold Sander van Doorn Andy Moor Matt Darey M.I.K.E. Gabriel & Dresden Marco V Ne bash sve ono aktivno ali od onih koje slusam malte ne svaki dan Paul Van Dyk , Tiesto , ATB , Armin Van buuren, oakenfold . Jos se ja uhodavam u trance :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Slusas potpuno pogreshne pravce trensa Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 slushate totalno pogreshnu muziku :) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 slushate totalno pogreshnu muziku :) kako ko ^^ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Slusas potpuno pogreshne pravce trensa setaj sa retardiranim konstatacijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ova razmena mišljenja na akademskom nivou kreće putem Fallout teme. Good night & good luck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 alo ljudi,nemojmo biti metalci Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Pa dobro ljudi nemoj te me samo tuci :))) Postujem ja svacije misljenje i svaku konstataciju :) Ajde recite mi sta vi slusate i ostavite neki link ka tome i ja cu preslisati pa cu videti da li ste u pravu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 http://www.discogs.com/release/57590 ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts