dNte Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Meni konstantno izlece u Win kad god castujem Firebolt jel izasao neki fix za ovo :/ Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Meni konstantno izlece u Win kad god castujem Firebolt jel izasao neki fix za ovo :/ Ja nemam tih problema, evo spamujem Firebolt kao blesav i sve ok. Koristim Windows7 i sve radi super, samo mi je par puta izletela u windows ali nista strasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 prokletstvo :'( cenim da je do drajvera,sacekacu dok nvidia ne izbaci drajvere sa zvanicnom podrskom za D3 a do tada igram sa varvarom :/ Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 aj kao , vec se izlizao fazon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Ubio bi za d3 sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Ovaj video mogu da gledam bezbroj puta, kako su epski najavili Diablo 3. Sta bih dao da sam tada bio u publici :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Kad god ubijem kostura kod treceg stuba u prvom dungeonu srushi mi se plafon na glavu, ima neki fazon da mi plafon ne padne na glavu, il da reinstaliram ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Ovaj video mogu da gledam bezbroj puta, kako su epski najavili Diablo 3. Sta bih dao da sam tada bio u publici :D http://www.youtube.com/watch?v=-ogXqCNkyHE jbt, KOLIKO sam se najezio. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Dajte neki dl link na pm plz :$ :) Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banee Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 cekaj koja je fora jel ima igra da se kupi ili se skida? nigde ne mogu da nadjem a vidim da vi rolate aj neko nek objasni ako nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 cekaj koja je fora jel ima igra da se kupi ili se skida? nigde ne mogu da nadjem a vidim da vi rolate aj neko nek objasni ako nije problem Ima nas par Alfa fazu, pa se shirimo Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Zar nisu rekli da ce moci da se resetuju skill poeni ? Slucajno sam potrosio poen na pogresam skill i nemogu da provalim kako se resetuje. Ja ili sam slep ili to nije ubaceno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 cekaj koja je fora jel ima igra da se kupi ili se skida? nigde ne mogu da nadjem a vidim da vi rolate aj neko nek objasni ako nije problem ima Corey sa foruma cd key-eve za alfu,pa mu sibni pm,da ti posalje ako ih ima jos. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Ima, ima. Banee, ako ti ne odgovori odma', ti ga cimaj ponovo slobodno, zauzet decko pa ne stize, tako i meni. I da, reci svima slobodno koje znas na bnetu da su kod Coreya keyevi, mi Srbi mora da se pomazemo. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 zar nije dosta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 zar nije dosta :) Kad nas kori izvede na pivo :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 zar nije dosta :) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 evo ja sam poslao koreyu pm, a i moj cale je, veceras cu reci ortacima da i oni bace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 I kako vam se cini alfa faza; mene licno interesuje da li su ubacivali nesto novo vezano za lore, uglavnom oko desavanja posle rusenja Worldstone-a, nesto vezano za Leorica, Tyraela etc. Licno bih voleo da sam pogledam ingame, mada ne verujem da iko daje info/kljuceve/kako god. Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 I kako vam se cini alfa faza; mene licno interesuje da li su ubacivali nesto novo vezano za lore, uglavnom oko desavanja posle rusenja Worldstone-a, nesto vezano za Leorica, Tyraela etc. Licno bih voleo da sam pogledam ingame, mada ne verujem da iko daje info/kljuceve/kako god. ima G!!! dobio je nekih 50 keyeva za alfa verziju pre nekih nedelju dana, ono kao rur gamerski sajt gde visi dosta pro igraca sa iskustvom i dobrim kriterijumima za testiranje kvaliteta,mada su ujebali lore ispadne da ti je leoric ujak od strica ali je gotivan kao karakter dok je jos uvek dobri kralj a Tyrael je u stvari tjale od Diabla, Mephista i Baala mada je tek alfa verzija mozda to promene, nadam se da G!!! nece da mi oduzme sada key jer sam sjebao malo NDA. Ali ako ga lepo zamolis na pm mozda ima jos koji key. Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Hm, hvala anyway, videcu sta mogu da ucinim; izvinjavam se ako sam inderektno spoilovao bilo sta ako na kraju ispadne da je takav lore, samo sam hteo da cujem licne utiske iz igre i da mozda vidim u kom ce toku prica ici.... Sry ako je off topic, ali ja sam recimo igrao betu Wotlk-a i mada nisu dosta stvari otkrivali dok nije izasla finalna verzija, vezano za recimo Ulduar/Yogg Sarona/Argent Tournament etc., moglo je otprilike da se uoci iz par questova/eventa ingame gde to sve vodi, recimo vezano za Wrathgate/quest sa Mathiasom Lehnerom i slicno. Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Gullible. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 ima G!!! dobio je nekih 50 keyeva za alfa verziju pre nekih nedelju dana, ono kao rur gamerski sajt gde visi dosta pro igraca sa iskustvom i dobrim kriterijumima za testiranje kvaliteta,mada su ujebali lore ispadne da ti je leoric ujak od strica ali je gotivan kao karakter dok je jos uvek dobri kralj a Tyrael je u stvari tjale od Diabla, Mephista i Baala mada je tek alfa verzija mozda to promene, nadam se da G!!! nece da mi oduzme sada key jer sam sjebao malo NDA. Ali ako ga lepo zamolis na pm mozda ima jos koji key. ok, stvarno sam se ismejao :)))) aj necemo vise zbunjujemo ne tako stalne posetioce koji mogu vise da se ne vrate Hm, hvala anyway, videcu sta mogu da ucinim; izvinjavam se ako sam inderektno spoilovao bilo sta ako na kraju ispadne da je takav lore, samo sam hteo da cujem licne utiske iz igre i da mozda vidim u kom ce toku prica ici.... Sry ako je off topic, ali ja sam recimo igrao betu Wotlk-a i mada nisu dosta stvari otkrivali dok nije izasla finalna verzija, vezano za recimo Ulduar/Yogg Sarona/Argent Tournament etc., moglo je otprilike da se uoci iz par questova/eventa ingame gde to sve vodi, recimo vezano za Wrathgate/quest sa Mathiasom Lehnerom i slicno. ipak si bio nevina zrtva rur humora, zao mi je sto ti moram reci ali nema alfe nema kljuceva, sve je zajebancija u protekle 2-3 strane ovog topika necemo nista brisati jer izlazak d3 jos daleko pa se moze tolerisati, mislim ipak je smesno bilo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 (edited) Ajde malo umesto spama, nesto novo, izbacili su gomlu novih skrinova, vidi se napredak u kvalitetu textura ako mene pitate, nekako su okruzenja dobila jos vise tog artwork look efekta, sto je izuzetno gotivno http://us.blizzard.c...screenshots.xml Nego obratite paznju na ove plave kuje gore na steni, na sta vas asociraju? :DDD http://us.blizzard.com/diablo3/media/screenshots.xml#101 Edited February 1, 2010 by СавСамИсти Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikeli Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ima nas par Alfa fazu, pa se shirimo a kako mi ostali smrtnici da nabavimo tu alfa fazu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts