Coyote Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Pa imao bi nekih 4+GB Veruj mi to je najmanji problem.. ;< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 boli me kurac za lan jebo ih wow ocu nesto u single plejeru da mogu da se zabodem do 6 ujutro a inace u wowu ne mozes da se zabodes Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 pa q2 je i bio i sada je sranje singl... ako to svi govore sem tebe valjda ti to nesto govori svetogrdje + ne mogu da verujem shta si izjavio za pucachinu+grafiku isto to je vudu izjavio za rpg pa ste ga linchovali, a obe izjave su podjednako glupe Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Šta sam ja tačno kad izjavio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 posle q1 q2 je bio sranjce... da li se toga secas ili ne, ne znam, ali takva je ospti zakljuchak bio, koji se mozda izbrisao posle toliko godina a grafika u fps-u jeste najbitnija stvar... sta je bitno ako to nije... zato FP i postoji zato je i nastao to mu je i namena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ovo treba splitovati...ali da je grafika za fps najbitnija je smeh... eno ti q3, svi ga ojade da nema g od grafike pa je opet top3 fpsa ikada. sta je bitnije od grafike za fps? pa gameplay :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Slazem se sa pejom ... btw q2 mi je odlican singlplayer. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ovo treba splitovati...ali da je grafika za fps najbitnija je smeh... eno ti q3, svi ga ojade da nema g od grafike pa je opet top3 fpsa ikada. sta je bitnije od grafike za fps? pa gameplay :) Najbolje se rejluje na picmipu 5! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ovo treba splitovati...ali da je grafika za fps najbitnija je smeh... eno ti q3, svi ga ojade da nema g od grafike pa je opet top3 fpsa ikada. sta je bitnije od grafike za fps? pa gameplay :) pa q3 je multiplayer only... ajde nekako i to da priboravimo to je jedna jedina igra, dakle izuzetak... nek ih je i pet... pogledaj bre koliko fps-ova ima fpsovi su 90 % tupave igre, jedini izgovor za njihovo igranje je grafika (ne nemojte mi spominjati deusex, ss i sl, kazem fps, firs person shooter ne rpg,adventure wannabe igre) gledam na to kao na plavushe... ako cu vec da shetam plavushu ima da bude jebeno prezgodna i prelepa, sve namunjeno da izgleda svaki dan kao da je od milion dolara, i ima samo da je karam karam karam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 pa nisam ja rekao da ima milion dobrih fpsova...ima ih 3, i sva 3 nemaju omg grafiku :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 pa nisam ja rekao da ima milion dobrih fpsova...ima ih 3, i sva 3 nemaju omg grafiku :D true, ali kada su se pojavila ta tri naslova, bilo je OMG kakva grafika prvo, pa onda sve ostalo :) tako je i dan danas, ne vidim cemu toliko price Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 pa toliko price je zato sto ne kapiras poentu :) q3 je i dalje mega popularan, dok je za npr crysis bilo OMG KAKVA GRAFIKA pa ga pola ljudi nije ni zavrsilo (npr ja) jer je igra uzasno dosadna, tako da grafika NIJE najbitniji deo fpsa, vec gameplay (kao uostalom i za sve zanrove je li)...ja ne znam nijedan noviji fps koji je zaziveo i igra se aktivno, a svi imaju grafiku dobru. NISI U PRAVU :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 pa brate prichas o q3 i hl igrama koje su izasle pre koliko godina? :) a to su 2 od tri igre koje su vecne ne samo u fps zanru vec generalno. koliko je naslova izaslo u medjuvremenu? sasvim mi je jasno da je svaki novi fps parada novih mogucnosti najnovije serije grafulja, eto ubacili su fiziku JEEE! ... ako cu da igram fps ima da bude nabudzen maximalno sa najboljim texturama koze na sisici moje heroine jer nista drugo od fpsa i ne ocekujem.. .ako me iznenadi super ako ne, opet super... fps nije rpg pa da moze ne znam koliko da se razlikuje sto se tice gejmpleja, priche, samog sistema... brate ides pucash skachesh reflexi ovo ono :P mada sta da spominjem rpg, kada je on gotovo mrtav u danashnje vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 UT ! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 pa brate prichas o q3 i hl igrama koje su izasle pre koliko godina? :) a to su 2 od tri igre koje su vecne ne samo u fps zanru vec generalno. koliko je naslova izaslo u medjuvremenu? sasvim mi je jasno da je svaki novi fps parada novih mogucnosti najnovije serije grafulja, eto ubacili su fiziku JEEE! ... ako cu da igram fps ima da bude nabudzen maximalno sa najboljim texturama koze na sisici moje heroine jer nista drugo od fpsa i ne ocekujem.. .ako me iznenadi super ako ne, opet super... fps nije rpg pa da moze ne znam koliko da se razlikuje sto se tice gejmpleja, priche, samog sistema... brate ides pucash skachesh reflexi ovo ono :P mada sta da spominjem rpg, kada je on gotovo mrtav u danashnje vreme... istripovao si brale Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 ako cu da igram fps ima da bude nabudzen maximalno sa najboljim texturama koze na sisici moje heroine jer nista drugo od fpsa i ne ocekujem :((( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Kada my rasparchas glavu iz nekog oruzja teskog kalibra treba da se vide i vrlo lako prepoznaju u mlazu krvi delovi lobanje i mozga. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 brate, ko se nije najezio kad je je ubijao Stroggove u q2 taj nije ziveo.... posebno onaj prvi trenutak kad naletis iza nekog coska na onog Ogromnog robota koji ima rocket launcher na ramenu... pomislis da je neki jebeni boss.... single je bio mega. sto se tice D3... videcu igru, ne deluje mi iz skrinshotova nista obecavajuce, ali to je kao kad neko pogleda skrinshot starcraft keca.. zaista nista posebno... al onda kad sednes da igras... zaboravis na skrinshot Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 To je najbolji opis Blizzardovih igara koji sam cuo u zadnje vreme , mozda sa izuzetkom WoW-a. Kod vecine igara na danashnjem trzishtu je uglavnom DO JAJA screenshoot, a kad sednesh da igrash smorish se i pozelish da nikada nisi ni video taj screenshoot. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 taj rad, HL nema grafiku, ali je igra omg sha si reko??? sad cemo i to da regulishemo! {ko je reko Black Mesa?} Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 brate, ko se nije najezio kad je je ubijao Stroggove u q2 taj nije ziveo.... posebno onaj prvi trenutak kad naletis iza nekog coska na onog Ogromnog robota koji ima rocket launcher na ramenu... pomislis da je neki jebeni boss.... single je bio mega. Damn, sad mi dođe ponovo da instaliram :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 pa brate prichas o q3 i hl igrama koje su izasle pre koliko godina? :) a to su 2 od tri igre koje su vecne ne samo u fps zanru vec generalno. koliko je naslova izaslo u medjuvremenu? sasvim mi je jasno da je svaki novi fps parada novih mogucnosti najnovije serije grafulja, eto ubacili su fiziku JEEE! ... ako cu da igram fps ima da bude nabudzen maximalno sa najboljim texturama koze na sisici moje heroine jer nista drugo od fpsa i ne ocekujem.. .ako me iznenadi super ako ne, opet super... fps nije rpg pa da moze ne znam koliko da se razlikuje sto se tice gejmpleja, priche, samog sistema... brate ides pucash skachesh reflexi ovo ono :P mada sta da spominjem rpg, kada je on gotovo mrtav u danashnje vreme... u pucachinama imash 5-6 igara koje su mega i sve ostalo je shit u rpgovima imash 5-6 igara koje su mega i sve ostalo je shit fallout2 je sav u pikselima. dodje vudu i kazhe "JAO ONO JE SVE U PIKSELIMA JA VOLIM OBLIVION ON SAV SJAJI I SIJA" i onda ti kazhesh "ti si vudu lud, ta igra nema dubinu, bolje je triput pikselovano sa brutalnom prichom nego to tvoje" a onda dodjesh vamo i kazhesh obrnuto Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 to ti se zove rasizam medju zanrovima igara :) frp > fps po Giju ^_^ Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Chitam ovu stranicu i ne verujem - hello, topic se zove Diablo III, kakve veze ima koji su fps-ovi bolji i ko ima bolju grafiku?!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 ^^ da i apsolutno, jer mi je fps gejmplej za retardinja u odnosu na gejmplej iz frpova zato i imam stav kad je igra hopa-cupa neka bude jebeno najlepsha i najzogdnija, jer fps i postoji zbog grafike, imerzije, fizike, shejdera, dx10, aax8, afx16 bla bla truc truc (u to je evoluirao i od njega i ne trazim nista vise) u glavnom mogu iz glave da nabrojim 20 naslova koji su vrhunski u fps-u q1,q2,q3, q4, unreal, UT, half life 1 i 2, wolfenstain, duke, thief, blood, cs, chronicles of riddick, nolf, avp 1 i 2, cod 1,2,4,5, MOHA 123, battlefield verzija milion, ghost reacon 1,2.. , far cry 1 i2, fear, crysis, bioshock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts