G!!! Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 sve je bilo dobro dok nisu stavili bloom ;) nene. ti si sad rekao da necesh igrati i debil si. omg g! rek'o ti lAg da je fallout sranje! e vas dvojica merite pisholine preko tudje grbache!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Na tvojoj grbachi ima nacrtan lenjir još sa Falllout 3 topica !!11111 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 ne kapiram te fazone na real life, nigde nije spominjano da nesto jeste ili nije real life u d3 vec da li ima previshe veselu paletu boja ili ne (izmedjuostalog) .... simple as that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) lik koji je pisao je bash retard... ok ako mu je bila namera da bude zabavan, ali poente su mu glupe... u fazonu ako su d1 i d2 imali mane to opravdava da d3 ima josh vece mane? yeah right Ne brate meni se svideo tekst posto sam imao isti utisak kao i pisac ... bio sam odusevljen grafikom i igrom .. i ono odem na net i shvatim da se ljudi bune. Donekle se slazem da grafika je mogla biti bolja u ovom demou ... ali koliko je mrachna grafika za mene ne cini igru. Moze da mi prica ko sta hoce izmedju 1000 igara bi znao da je to diablo 3. Samo neki ljudi su toliko zavisni od kenjanja na netu... vidim da je to masovno. Kao zato sto nije toliko mrachno nije diablo ... yea sure. Edited July 7, 2008 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Lik je retard.Treba da se dogovori sa podstanarom u glavi oko svojih "opinions".I mnogo kenja. "WHERE DID THE NECROMANCER GO??? I'm not buying this game. Even if all of the unannounced classes are Necromancers, it's too late. Blizzard has abandoned its true fans." @SS Meni je grafika super;),mada svejedno ce je poboljsati do izlaska:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Ljubisha, sivi tiću, tvoj sarkazam-detektor slabo shljaka ovijeh dana? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 prvi put sa sorserkom idi frozen orb ... iz razloga sto je najbolja i najjacha magija u igri ( ubedljivo ). Posle pravi nove pa se zezaj ... sve je ostalo smesno :) meteor nije los ... ali nije ni blizu dobar kao frozen orb. Pa ovo je Mete-Orb, kao Meteor+Orb, valjda, Orb na 20 a Meteor na 10, pa onda polako budži dalje Meteor, Fire Ball i Fire Mastery videćemo, kažu da sabija solo samo ne znam gde ću da nađem sve te twinkerske ajteme ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Ma Sorc je luda ko struja. Ja sam igrao neki mixed build sa njom (orb/firewall/ona struja shto trese iz neba, beshe neki thunderstorm ili tako neshto). Zavrshio sam Hell na 76 lvl. Sa svima ostalima sam otisho dobrano preko 80 dok sam prosho Hell. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 samo da ne bude kao u 2 da postoji sam jedan spec u talentima jer nemam zelju da lvluje 5 likova na 100. lvl da bi igrao razlicite stvari :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 da vidish, bice interesantno za videti da li ce davati respec bar sa svakim patchem (koji su poznati po tome da uniste do tada prejak build a favorishu nesto drugo...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Ljubisha, sivi tiću, tvoj sarkazam-detektor slabo shljaka ovijeh dana? "Blizzard has abandoned its true fans." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Paaaa, ako tjemo realno - "Blizzard wants paying customers, not fans". Pod tim ne mislim da tje pocheti da prave loshe igre, samo da se sada slusha glas druge ciljne grupe potroshacha. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 U tom gore citatu mozes da umesto Blizarda stavis koju god hoces firmu. Sama recenica je potpuno glupa, jer oni nece dobiti "paying customers" ako je igra losa, a fanova ce uvek biti, jedino sto mozda ne budu oni stari nego ce biti novi. Nije lepo potcenjivati nove fanove. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Bas to:) A i vi se ovde postavljate kao da se nikome ne svidja d3.Siguran sam da je veliki broj onih koji su pogledali gejmplej odusevljen:),i novi i stari fanovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 U tom gore citatu mozes da umesto Blizarda stavis koju god hoces firmu. Sama recenica je potpuno glupa, jer oni nece dobiti "paying customers" ako je igra losa, a fanova ce uvek biti, jedino sto mozda ne budu oni stari nego ce biti novi. Nije lepo potcenjivati nove fanove. a jos je arogantnije potcenjivati stare koji su deceniju uz njih i koji su im toliko godina pruzali, osim svog novca vremena i energije, vrlo bitan feedback kako sta tvikovati sta valja a sta ne, balansi, bagovi, patchevi etc etc etc... i kad dodje nov naslov hrrrk pfuj njima u lice, color is your friend, reinventing rpga, fps je next gen i slicne nebuloze paying customers ce biti svako ko uzme igru odigra je jednom i baci je... sto se vise dizajneri igara okrecu toj filozofiji to ce joj kraci vek trajanja biti jer ce se igre balansirati za igrace tog tipa, sto sve u svemu znaci losiji sadrzaj samih naslova... i pre nego sto skoche mnogi i pochnu upirati prstom jer ih mrzi da chitaju detaljno topik, da igracu d3 da svidja mi se, da mislim da lichi pomalo na dizni igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ja sam G! sad vec preko 80x na ovom forumu pisao po raznim topicima (sigurno i na ovom topicu 1 ili 2put) poentu blizzardovih patcheva - jebe se njima za blaans i tweaking nego menjanjem odnosa snaga u igri produzhuju zainteresovanost igracha za iste i ako je onaj izgled iz gameplay filma pljuvanje shlajke u lice onda stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 to sto otkucah se vishe odnosilo na generalni trend koji ne zaobilazi nikog od developera, samo je pitanje u kojoj meri je to izrazeno i koliko je marketinshki skrivena prava namera ili koliko nekim drugim novim idejama i reshenjima se to zasenjuje... inache mislim da ce igra biti josh veci mejnstrim nego do sada (ako je i to ikako moguce), i da ce privuci wowere u velikoj meri... samo sto to mene ne pogadja toliko koliko moze kada su u pitanju neki drugi next gen nastavci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 a d2 sa onoliko miliona prodatih primeraka nije bio definicija mejnstrima u ono vreme? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 dobro, kole, jebem mu mater to je ko da kazhesh da je kvejk (1 i 2) mejnstrim jer je prodat u brda primeraka kvejk su seli ljudi i rekli "ajde da napravimo grom i pakao, smrt i pokolj" i prodali igru u gomilu primeraka ti meshash mejnstrim i pop da, diablo je bio pop :) uostalom nebitno izlazi death spank :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 znachi ako nesto pochne kao alternativa a zavrshi kao ultraprodavana stvar koja predstavlja etalon onda to nije mejnstrim, ali svi koji prate taj etalon oni jesu? 8o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Znači Kole, ja ne znam što se uopše objašnjavaš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 znachi ako nesto pochne kao alternativa a zavrshi kao ultraprodavana stvar koja predstavlja etalon onda to nije mejnstrim, ali svi koji prate taj etalon oni jesu? 8o) da Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Znači Kole, ja ne znam što se uopše objašnjavaš :) cuti ti sto nemas svoje ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Nije tačno, meni Bethesda kaže ja znam šta valja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts