Jump to content

DIABLO III pričajte - slobodna diskusija

Recommended Posts

Nisam neki veliki igrach diabla ikada bio, najbolji lik mi je bio barbarian negde 38-39 nivo i nosio je helm koji je imao krilca (ne secam se tacnog naziva, iz nekog seta je bio) skakao sam pola metra od zemlje kad mi je ispao! Al moram priznati da me je stalna 'neotkrivenost' terena oko mene privlacila igri, i konstantnom trchanju vamo-tamo dok ne nadjem gde je prolaz u sledecu area-u, dok blenem u mapu koja mi je na sred ekrana. Jes 2D al pobedjivalo je. Blizzardu svaka igra koja je izashla (ili ce izaci u skorije vreme) vuche na neki cartoonish-style. Bem li ga zashto, valjda im je tako lakshe da predstave to sto su zamislili.

Generalno gledano svaka igra, iz mog iskustva, koja je uperena na neki pravac realnog prikaza likova u sredini punoj imaginarnih bica i pojava, nije proshla dobro po oceni igracha. Primer bi bio konan, kojeg su pravili 5 godina i detaljisali dodavali josh stvari josh sitnica i na kraju je toliko prenatrpano da se ne vidi jasno lik ni jednog playera/NPC-a sem ako nema neku sedu bradu ili divljachku frizuru po kojem bi se zapamtio. A chudovishta tipa skakavci, dzinovski paukovi, divovi, vukodlaci i sl. kao da su napravljeni od plastelina, i imaju pokrete godzille iz 1930 u svojim prvim filmovima.

Moje mishljenje na sta gadjaju sa ovim nastavkom diabla je neki prosek. Da svega ima u igri, gradovi su mirni, obale sunchane, pecine su mrachne, i sve je objashnjeno. Dok u diablu 1/2 - ne, sve je tamno vatra je na sve strane i apsolutno gde god da se nalazite ima morbidnih scena, spaljenih lesheva, iskachu zombiji iz patosa da vas siluju i sl. Ali kad se osvrnem u nazad na igre iz perioda predhodnih delova diabla, svaka je imala neki svoj groove, atmosferu u koju je igra bila uperena, i prisutna od pochetka do kraja.

Jbga, jako je teshko uraditi prelaz iz 2D u 3D i zadrzhati char, mada mogu retji da se u sluchaju d3 ni nije ishlo u tom pravcu.

Ko zna, mozda i odrade dark-theme zbog fan-whinea, radili su to pre, i isplatilo im se ;)

to je kul,

ajde da stavim listu dropova sa gp trejlera

Maps Demo'd:

Forgotten Tombs

Leoric Highlands

Items Dropped:

Inferior Quilted Pants

Quilted Pants

Ancient Medallion

Minor Power Rune

Minor Energy Rune

Minor Lethality Rune

Throwing Knife

Short Bow

Elixir of Vitality 1

Elixir of Willpower 1

Leather Gloves

Gauntlets

Plate Leggings

Gothic Helm

Plated Greaves

Gothic Plate

Plated Pauldrons

Chipped Star Topaz

Inferior Leather Gloves

Scroll of Identify

Short Staff

Small Bag

Minor Health Potion

Gold

Chest Armor (Yellow from big blob boss)

Two-Handed Axe (Purple from big blob boss)

Sash

Amulet (Yellow from last boss)

Short Staff (Purple from last boss)

Some Barbarian Skill Stats:

Furious Charge:

Rank 1/1

Charge Directly At An Enemy, smashing everything in the way.

Level 1

Fury: 20

Primary Damage: 110%

Secondary Damage: 100%

Range: 85 feet

Hammer of the Ancients:

Rank: 4/5

A massive attack that has a chance to critically it.

Stamina: 16

Deals 225% weapon damage plus additional 14 physical damage +25% chance to critical hit

Battle Cry:

Rank: 5/10

Shouts out a warning, increasing defence (note spelling error) of all nearby party members

Radius: 15 feet

Stamina: 35

Additional Defense: 200%

Duration: 300 seconds

Whirlwind:

Rank: 1/20

Swirl in a cyclone, delivering attacks to everything in his path.

Current Level: 1

Fury: 1

Hits for 25% of weapon damage

Next Level: 2

Fury: 1

Hits for 30% weapon damage

Some Witch Doctor Skill Stats:

Horrify:

Rank: 3/5

A special mask that horrifies all enemies to proximity,

causing them to run in fear.

Mana Cost: 10

Radius: 20

Fear Duration: 1-2 seconds

Current Level: 3

Mask Duration: 5

Next Level: 4

Mask Duration: 5

Wall Of Zombies:

Rank 4/5

Zombies erupt from the earth to attack your enemies.

Current Level: 4

Zombies attack for 15 damage.

Next Level: 5

Zombies attack for 15 damage.

Weapons in Barbarian's inventory:

Normal Gaff [Axe]:

51.6 Damage Per Second

Attacks Per Second: 1.20

Damage: 35-51

Normal Spitze [Axe]:

56.4 Damage Per Second

Damage 39-55

Magic Heavy Axe Of Storms [Axe]:

27.6 Damage Per Second

Damage 15-31

+1-42 Lightning Damage

Magic Double Axe Of Frost [Axe]:

23.4 Damage Per Second

Damage 12-27

+25-27 Cold Damage

Magic Annihilator Maul Of Immolation [Two Handed Mace]:

109.6 Damage Per Second

Attacks Per Second: 0.80

Damage: 107-167

+25-27 Fire Damage

No durability was displayed on the weapons.

You are notified when an attack is blocked, and how much damage your hit has done to the enemy.

There are 30 inventory slots. Not all can be used. You need to get bags. Each bag has 3 slots.

Equipment slots on Barbarian: helmet, shoulder pads, amulet, gloves, chest armor, leggings, belt, boots, 2 rings, two weapons, shield.

jbte citam d3 forume i ne mogu da skapiram koliko su ljudi ubedjeni da su igre pocele sa wow-om, jer whineuju kako je dosta toga u d3 preuzeto iz wow-a kao da pre toga nisu postojale igre :) wtf

fallout_table.gif

Instalirao juče d2, uzeo sorceress, nikad ranije nisam igrao sa njom, sad ću da probam neki "meteorb" build za nju, pa da vidimo dal može Hell solo \o/

Ja sam Diablo prvi put preshao bash sa sorserkom :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

i to sto je wow 90% diablo to nikom nista ;o)

Prvi put kada sam probao WoW nisam mogao da se oduprem utisku da su razvijali engine za Diablo 3 i da je bio jako dobar ali da nisu imali dobar lore, nego da su prepakovali izvedbu i uzeli karaktere iz WarCrafta

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)

Instalirao juče d2, uzeo sorceress, nikad ranije nisam igrao sa njom, sad ću da probam neki "meteorb" build za nju, pa da vidimo dal može Hell solo \o/

prvi put sa sorserkom idi frozen orb ... iz razloga sto je najbolja i najjacha magija u igri ( ubedljivo ). Posle pravi nove pa se zezaj ... sve je ostalo smesno :) meteor nije los ... ali nije ni blizu dobar kao frozen orb.

hahhaa

Procitajte ovaj artikal ... vredi !

The Internet Hates Diablo III

http://www.somethingawful.com/d/news/diabl...te-internet.php

sry ako je bilo :)

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

prvi put sa sorserkom idi frozen orb ... iz razloga sto je najbolja i najjacha magija u igri ( ubedljivo ). Posle pravi nove pa se zezaj ... sve je ostalo smesno :) meteor nije los ... ali nije ni blizu dobar kao frozen orb.

hahhaa

Procitajte ovaj artikal ... vredi !

The Internet Hates Diablo III

http://www.somethingawful.com/d/news/diabl...te-internet.php

sry ako je bilo :)

lik koji je pisao je bash retard... ok ako mu je bila namera da bude zabavan, ali poente su mu glupe...

u fazonu ako su d1 i d2 imali mane to opravdava da d3 ima josh vece mane? yeah right

fallout_table.gif

poenta je d1 i 2 su bili super jer su im ljudi dopustili da budu super, a sad zakeraju iako se d3 pravi po istim principima ko prva 2 dela

a ko ima problema sa tim sto d3 ne prave ljudi koji su pravili d1 i 2 eno ga HG:L, nek igraju njega