Bliss Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 barb ne udara offhandom, nije bitan dmg na njemu, samo attack speed zbog tikova tornadoa. imas breakpointe ovde, http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6037344497 najbolje je da gadjas brzinu offhanda >2.22. imas ls samo na beltu.. :/ nasao sam za 2 sekunde ovo na ah - http://i.imgur.com/O9JPJ5X.png - cd, soket, ls, 1.5as, a kosta manje od 5 krafotva ex grand galrakija! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 (edited) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Killy-2271/hero/186069 kapirao sam da uzmem skorn koji bi mi bio upgrade 15-20k dmga i znam da su mi rukavice sranje ali ako neko ima pametniji predlog sta da uradim sa 400milki nek se javi slobodno najveci prob ti je sto imas samo 400 all res i 29k hp-a. moras da izguras bar do 650k ehp-a ako hoces mp8+ da radis. a to bi u prevodu znacilo 550 all res i ~45k hp-a. da imam 400m uzeo bih prvo Ik glavu sa 60ak all res i 190str i IK chest sa dosta vita (ili %life9+ vit 90+). onda shouldere i bracere probaj da craftujes kao sto je bliss rekao. ja bih pre uzeo echoing sa LS + dobar sword u off , skorn ako uzmes moras ias da izvlacis na prstenju rukavicama amuletu a to bi ti bilo preskupo. nadji neki rare pants na ah sa 200+ vit ,60+all res, 200+ armora i str sto vise mozes. boots uzmes ice climbers sa vit. prstenje cc + cd + avg dmg, amulet isto tako. ako ti bas nedostaje ms onda mozes neke IK boots da uzmes a na glavu stavis mempo. to bi ti bilo najjednostavnije. belt uzmi witching sa 60 al lres i 90str. mislim da bi ti se uklopilo u budzet ako budes strpljiv i cekao sve po nekim ok cenama xD znaci prvo ehp neki ok pa onda ulazi u dps polako ;-) @bliss kako mislis da ne udaras off handom ? udaras sigurno, samo je slucaj sa vetrovima da oni gledaju dmg od main handa a ias od off handa, a imas druge skillove 1 udarac je sa main 1 sa off . Edited May 9, 2013 by zyllion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 kili bre, kad si postao ovakav mekani bednik? samo dps a? de su oni setovi sa 1k allresa i 60k helta? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 bliss kako mislis da ne udaras off handom ? udaras sigurno, samo je slucaj sa vetrovima da oni gledaju dmg od main handa a ias od off handa, a imas druge skillove 1 udarac je sa main 1 sa off . koje "druge skillove" koristi ww barb? :) poenta celog bilda je permawrath. ljudi koji imaju bolji gear ne koriste ni fury generator, nego seismic slam ili hota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 koje "druge skillove" koristi ww barb? :) poenta celog bilda je permawrath. ljudi koji imaju bolji gear ne koriste ni fury generator, nego seismic slam ili hota... mislio sam da u globalu pricas a ne za ww xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 (edited) Jeste igrali nesto vise od patcha? Ovaj povecan broj monstera dusu dao za archon wizarda, nabije se tona exp-a dok odes po neki od kljuceva... A inace, ispala su mi tri seta (Tal Rasha belt, Zunimassa helm i ovaj Shenlong kako vec za monka), izgleda mi da su malo pojacali drop toga... I upravo Chantodo wand :D Edited May 10, 2013 by Bartuc Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctk Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 barb heaven http://www.dodaj.rs/f/a/zT/wx3KPbm/screenshot004.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 (edited) super se vi barbariani zabavljate, ja igram DHa i nema letenja po mapi. Inace, gde je najbolji farm atm? Uzo digram posle pola godine, MP5 igram Edited May 11, 2013 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctk Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Act I: The Lyceum Cave of the Moon Clan Level 1 Weeping Hollow Cathedral Level 1 Cathedral Level 2 Leoric’s Hunting Grounds Whimsyshire Act II: Realm of Shadow Dahlgur Oasis Vile Cavern The Storm Halls The Unknown Depths The Eastern Channel The Western Channel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 zasto se toliko promenila igra za 3 patcha. dal su realni 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 ja cepam A2 sledeci run: - Black Canyon Mines - levi i desni port kod Zoltuna - Oaza na kraju eventualno crumbling vault. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctk Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Sada su aktovi dosta balansirani al meni je ipak najjaci a1. kada mi se igra : Weeping Hollow Fields of misery Festering woods Leoric’s Hunting Grounds Whimsyshire +Warden i Butch kada mi se ne igra : fields / festering / wheeping xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Whimsyshire Je l ispada ista ovde? Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctk Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 padali su leg itemi. vise mobova veca sansa. mada je to vise 4fun xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruceLee Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 znam da je trenutno ww barb hit,ali iskreno malo smara :P da li moze neko da preporuci neki malo drugaciji build koji zahteva da budes makar malo vise aktivan a da je pritom i koristan za farm? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctk Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 znam da je trenutno ww barb hit,ali iskreno malo smara :P da li moze neko da preporuci neki malo drugaciji build koji zahteva da budes makar malo vise aktivan a da je pritom i koristan za farm? O.o to bi ti bio svaki build bez Wrath-a. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7591980848 sto ne uze neku range klasu ako hoces da kajtujes xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 ja sam igrao al kaizer rutu sa frenzy + hammer, al to vise ne pije vodu sa ovim densityjem. mislim da je ovo pravljeno za ww barba :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruceLee Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 pa sa WW varvarinom bas to i radis trcis unaokolo i pustas tornado,i kajtujes... meni treba nesto da bijem ,zbog toga i uzeh varvarina,da sam hteo da kajtujem uzeo bih DH :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctk Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 (edited) pa sa WW varvarinom bas to i radis trcis unaokolo i pustas tornado,i kajtujes... meni treba nesto da bijem ,zbog toga i uzeh varvarina,da sam hteo da kajtujem uzeo bih DH :) kako bre kajtujem vrtim se u sred moltena/frozen/desecratora itd. xD a to ako trcim unaokolo ,i "pustim vetar" tu i tamo, je zato da bih privukao sto vise mobova na jedno mesto i da onda uletim u njih xD ja ne znam sta je tu kajtovanje... ovo je od ranije klip, msm da je 1.05 *laguej zbog frapsa Edited May 12, 2013 by ctk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Ako picite jos ovo cudo, dajte neki party da se pravi odnedavno sam ponovo zaigrao, trenutno 77 paragon lvl archon wizzard HennessY#2124 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 igram ja CM wizarda ruke mi odpadoshe jebem ti spec i ko ga izmisli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 igram ja CM wizarda ruke mi odpadoshe jebem ti spec i ko ga izmisli znam brate i mene smara CM opasno. Ali sad moze archon u partiju, tako da je do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 slabo igram party, igram solo, a kao archon ne mogu (mislim, mozda bi i mogao, ali imam 130k dpsa i dobar ehp, ali opet, sranje dps), kao CM umrem mozda jednom/dvaput po runu na mp10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 slabo igram party, igram solo, a kao archon ne mogu (mislim, mozda bi i mogao, ali imam 130k dpsa i dobar ehp, ali opet, sranje dps), kao CM umrem mozda jednom/dvaput po runu na mp10 Uzmesh arcane shield sa 5% crita, sparkflint i force weapon. To bi ti bustovalo dmg kontam. Bushno oruzje 1100 dmg, socket + triumvirate, zunimassa chizme + ring, rukavice/shoulder/amulet craft. Problem je shto ja imam 2 gear-a, jedan za CM jedan za Archona i to me opasno smara. Ali prelazim sad na archona samo mi skupa oprema mrzi me da farmujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Ako zamenim sve to, ja idem u minus sa alresom, a ono, golda imam nula, pa bi morao govno iteme duzimam koji ce biti ili-ili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts