Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Slusaj kruzera, on prodaje za po 100 eur. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 (edited) Pa to realno vredi 2-3mil, mozda 5 ako te usere onako... prilicno :D A sto se eur tice, jbg mozda nekih 15ak :< Ne dissujem ili bilo sta, ali to je samo jedan on "average" itema u najboljem slucaju :p Kruzer, internet biznis guru, ima odgovare na sva pitanja koja niste ni postavili. Pitam se samo de ti bi taj osecaj za realnu vrednost kad si bow onaj prodavao. Inace od 1.03 mislim da su mi 1 ili 2 itema ispala koja vrede preko 1mil, a bio sam vredan kinez! Edited June 24, 2012 by asdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Pa to realno vredi 2-3mil, mozda 5 ako te usere onako... prilicno :D A sto se eur tice, jbg mozda nekih 15ak :< Ne dissujem ili bilo sta, ali to je samo jedan on "average" itema u najboljem slucaju :p Uuuuh malo sam prevideo ovaj LoH, uopste ga nisam skontao... Mozda potraje, ali lagano prodajes za 250eur/150+mil Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Ovo je po meni, dobro zavrsen posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Ovo je po meni, dobro zavrsen posao. AH farm = Best farm :D Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Inace, ako nekog zanima, to je Bow sa 1000dpsa, fire dmg, 8% attack speeda, 65% crit dmga i rupom u koju sam ubacio 70% crit dmga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Inace, ako nekog zanima, to je Bow sa 1000dpsa, fire dmg, 8% attack speeda, 65% crit dmga i rupom u koju sam ubacio 70% crit dmga. Zanima me koja budala je to stavila za 2.5mil :D Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Dosta puta sam nalazio takve iteme, na primer xbow sa 1070dpsa, 150dexa, 20% IAS (pre nerfa) cold dmg (najjaca stvar u igrici), i rupom za 1.6m :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cZD6FrUK6NY&feature=related Suri blizzard... Barem su za nesto korisni ovi legendary itemi :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 je li neko uspeo da ubije ghoma posle 1.03 ? ako jeste ,kako ? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Najtezi boss od kad je ubacen ovaj patch je Ghom debeli gmaz, nisam probao sam jer nema potrebe, a sa grupom smo ubili 3 puta Ghoma na istu foru kao pre patch-a, monk i barb rade dps koliko mogu da izdrze u poison-u i skidaju mi addove dok ja stojim pozadi i radim dps(poshto sam wizzard) i posle se krecemo kao jedan od stuba do stuba u krug i to ti je to od prilike, samo je fora shto sad stvara duplo vishe poison cloud-a tako da je teze da se kite-uje ali u sushtini to ti je guide. Good luck :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) sry za double post jebeni sbb... Edited June 25, 2012 by PBT.TyranT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Koji spec se igra sad za barbarina, vidim masa nekih dps varijacija? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ja uglavnom prot, jer nemam para da pokupujem dobre dps iteme sa mnogo all rezi.. :S a ni wepon ... uglavnom ni ne igram barbu na kraju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 jel moze neko da mi kaze zbog cega mi ovo govno secka i ako imam solidnu konfiguraciju (athlon x4, 4gb ddr3, ati 57701gb itd) i stavim detalje na low/medium? bukvalno sam prestao da igram pre jedno 3 nedelje zbog toga i cujem da je bio neki patch da su fixovali, kad ono isti qrac :( jel moze nekako da se resi ovo? ili je konfa preslaba za d3? Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 isti problem sam imao i ja, i cini mi se da imamo i istu konfu (ja imam 8gb though, mada mislim da je nebitno). I ja sam pizdeo najgore... najgore je bilo kad razbijam scenery, pa delovi lete okolo, tad je framerate umeo da padne na fascinantnih 2-3. enivej, koliko se secam, ono sto sam ja uradio, je da sam obrisao drajvere za plocu i grafu, instalirao najnovije itd. neces mi verovati, ali mislim da mi je bilo sve isto posle toga. ono sto mislim da me je spaslo, jeste to sto sam razbucao komp, izduvao ga i ocistio do sitnih crevaca, i evo sad mi sljaka ko besna igra. a bilo je unutra jedno 2 kubika prasine i stroke :P Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 rofl u sta su pretvorili diablo, nevera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 oce neko da kupi moj komp, ne secka mi diablo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 https://www.facebook.com/blizzardserbia/app_190322544333196 Book of Cain Giveaway... ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 jel moze da mi neko odgovori na ovo, siguran sam, glupo pitanje: Kako u Diablu 3 da promenim tezhinu? Naime presao sam, na Normal tezhini, igru sa demon huntersom kojeg sam doterao do 32 (maks 34 nivoa) i tako nisam otvorio ni pola runa. Pretpostavio sam da te druge rune, zbog balansa i nisu dostupne na ovoj tezhini. Zbog toga, a i zbog toga sto sam igru presao za 18 sati gameplaya i zbog toga sto je cetvrti chini bio lakshi od drugog (barem meni), hteo sam da predjem igru sa drugom klasom ponovo. Izabrao sam Witch doctora, kao klasu, ali na pocetku mogu da biram opet samo normal tezhinu kada biram kvest. Da ne govorim o tome sto je izuzetno glupo sto heroji medjusobno dele inventar i kesh.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Svaki heroj za sebe otvara nivoe tezine tako da to sto si sa demon hunterom otvorio jacu tezinu ne znaci da mozes sa novim herojem od pocetka da picis tu tezinu. Na stranu sto ne mozes tehnicki ne mozes ni prakticno jer bi te na malom lvlu na jacoj tezini kripovi upropastili.Sve u svemu igra je napravljena tako da sa svakim charom ides redom po tezinama, normal > nightmare > hell > inferno jer kad prodjes jednu tezinu onda si "stasao" levelima i itemima za sledecu tezinu itd itd. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 znachi moram da igram istu (praktichno istu jer d3 generishe dungeons-e) igru sa istom klasom, istim herojem, da bih igrao nove tezhine? Pa u cemu je onda razlika, jer mi ovo zvuchi kao da se veca tezhina praktichno kompenzuje daljim napretkom istog heroja? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 yep :) ti nisi igrao dvojku ili jedinicu ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Silencer mogao si da stavis i odgovore na ona pitanja... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts