Jump to content

DIABLO III pričajte - slobodna diskusija

Recommended Posts

Ja nisam stigao da igram sinoc a jutros mi crklo napajanje -.-

Ne ocekujem nishta spektakularno od d3, vishe ga gledam kao predjelo za gw 2. Nema blizz sa ovim ni blizu ambicije koje je imao kada je izlazio d2, ali anyway,siguran sam da ce biti odlicna igra

jedino me nervira shto moram da igaram barbariana, jer umesto paladina imamo ove gej monkove, a hocu da igram melee klasu

skeleton king,leoric ?

izgleda su previse pikali dotu =)

:fp:

@Neo & "ma to je hajp" crew

Trenutno je dostupan samo prvi dgra sa 4 waypointa sve ukupno, sto je na nivou, pa, malo manje nego prvi act u d2 do andariel, recimo bez rocky... kako se vec zove ta zona.. a ima 5-6 aktova ? na 4 difficultyja, znaci 3-5% igrice, aj ako kazes da se ponavlja onda 15-20% igre :)

igrali smo nas 4 u coopu i ludnica je kad krenu da prshte spellovi i monsteri solidno zabadaju, nije nesto jer svi do tad imaju 4-5 spellova i nikakve iteme, al opet je zabavno :) zar to nije poenta svake igre, zabava i neki vid zadovoljstva ?

mada kenjate sad svi kao ma to je bla bla a znam da ce svi koji postuju ovde kupiti d3 no matter what :tf:

E da, Options -> Server -> Americas za sve koji zele da igraju, evropski server nepostoji!

Edited by Shale

Ja predjoh notjas sa drugarima. U odnosu na dvojku mi se chini malko previshe skucheno. Tamo je bilo daleko vishe prostora za lutanje. Sve se nadam da je ova skeleton king pricha samo tutorijal i da tje dalje biti vishe exploringa.

Sam gameplay mi nije losh, chak bi (u nedostatku kvalitetnih konkurentskih naslova) rekao da je vrlo dobar. Videtjemo samo koliko tje da drzi ljude.

Svaka aktivnost u gradu troshi golde ko popizdela. Shto je po meni cool, sa stanovishta toga da tje mali zapadnjaci naveliko da troshe svoje dzeparce na kupovanje golda na RMAH. Josh samo da bude u igri malo explicitnog psovanja i sexa, pa da mali Olaf, Sven i Hans imaju skrivenu pasiju da kradom notju igraju dok im roditelji spavaju. Moglo bi ovo da bude cvetajutja mala privreda, samo da se reshi paypal.

Tezina je boza level, polazem puno nade u one blu postove shto kazu da tje nightmare+ mnogo vishe da ubija ljude.

Ostaje da se cheka launch...

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

:fp:

@Neo & "ma to je hajp" crew

Trenutno je dostupan samo prvi dgra sa 4 waypointa sve ukupno, sto je na nivou, pa, malo manje nego prvi act u d2 do andariel, recimo bez rocky... kako se vec zove ta zona.. a ima 5-6 aktova ? na 4 difficultyja, znaci 3-5% igrice, aj ako kazes da se ponavlja onda 15-20% igre :)

igrali smo nas 4 u coopu i ludnica je kad krenu da prshte spellovi i monsteri solidno zabadaju, nije nesto jer svi do tad imaju 4-5 spellova i nikakve iteme, al opet je zabavno :) zar to nije poenta svake igre, zabava i neki vid zadovoljstva ?

mada kenjate sad svi kao ma to je bla bla a znam da ce svi koji postuju ovde kupiti d3 no matter what :tf:

E da, Options -> Server -> Americas za sve koji zele da igraju, evropski server nepostoji!

predpostavljam da je to iz d2 koji nisam igrao =)

Ja nisam stigao da igram sinoc a jutros mi crklo napajanje -.-

Ne ocekujem nishta spektakularno od d3, vishe ga gledam kao predjelo za gw 2. Nema blizz sa ovim ni blizu ambicije koje je imao kada je izlazio d2, ali anyway,siguran sam da ce biti odlicna igra

jedino me nervira shto moram da igaram barbariana, jer umesto paladina imamo ove gej monkove, a hocu da igram melee klasu

a jeeeste, ti znas da li blizzard nema ambicije toliko kao kada je izlazio d2...pa pogledaj koliko je samo ulozeno u marketing, dok igra jos nije ni izasla. a da ne pricam o tome sto su vec pouzimali para od bete, reklama, klipova na yt i ne znam cega se jos nisu setili.

hajp je zapravo ogroman. svuda se samo prica/lo o diablu... dobro, mozda sad manje jer se zna datum izlaska, ali su i oko toga napravili opstu pometnju. znaju oni tacno sta rade i u kom pravcu idu.

to sto si ti omatoreo, pa ne osecas taj hajp oko neke igrice je druga stvar. blizzard nije omatoreo, rade punom parom. :)

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

odigrao pola sata i smorio se. previše mi liči na DS3, male hodnik mape, linearno se otljučavaju skilovi i malo ih je (ne znam da li će biti drugačije kad izađe). pošto se u suštini lomim između d3 i gw2, mislim da imamo pobednika :D

+1, za sada sam resen da ipak uzmem gw2. mada auction house zvuci cool i celo to prodavanje itema.

I see by your outfit, that you are a cowboy.

@ mohr

leoric je iz keca :)

@thread

cepao sam nocas sa teachom i jos nekim likovima, al sam vec sobrn'o betu sa barbikom i monkom, tako da sam drao sa demonkom...

danas jos wiz i witch i imam beta pentavirate!!!!

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

hah,ne pada mi na pamet da kupim nesto gde ne mogu sam da kontrolisem kameru i gde ne mogu da se krecem na WASD,s tobom mogu da se slozim samo da je igra veoma lagana a s obzirom da sam tip koji igra samo hard core igre,ne brini,ja "newbie" ti necu smetati,a sad fuck off

Super je GW...igrao sam 2 godine kao blesav bez prestanka, GW2 ce verovatno biti bolji od DIII... Ali Djavo je Djavo, kraj price. :)

( Jel smeta jos nekome sto nije moguce iskljuciti minimap? Mene izludjuje, zajedno sa ovim zmWy6.jpg )

Ne znam stvarno zašto bi te to izluđivalo?:)

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

UI nije simetrican... bezi levo/desno za po jedan pixel.. >_> kapiram da ovaj zlatni border oko ikonica ima senku sa leve strane pa je iluzija samo, ali glupo su ga nacrtali...'bem im...

A mapa mi smeta jer ne moze da se iskljuci...prosto i jednostavno :(

Navikao sam da lupam tab kad mi zatreba mapa. Ona fadeout-ovana verzija full mape iz DII bi super funkcionisla i ovde, ne vidim razlog zasto je to promenjeno u nesto ovako glupo..

[#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3

Sada već lupaš.Mapa je stavljena u gornji desni ugao i uopšte ne smeta(ne zauzima neki veći deo ekrana pa da kažeš da ti smeta).

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

ахахха сад и мени смета ово што није симетрично, а и немам бету, изнервиро сам се што сам погледао слику само:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)