iguana Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Cetiri dana nakon sto mi je istekla garancija za Fujitsu-Siemens laptopu, izgleda mi je crko (drugim rechima brat mi je sjebao laptop) memorijski modul (jedini, od 128 rama) na istom, jer kada pokusam da ga upalim samo cujem tri biiiip zvuka. Video sam listu na http://www.fujitsu-siemens.co.yu/support/index.html, gde se pominju Saga, CT computers, Mikros, Spinnaker.... U kom od ovih mogu najopustenije da odem sa pokvarenim laptopom, kazem sta je problem, dodjem sutra i platim a da me ne oderu? Da li ima neki drugi servis za FS laptopove koji nije na ovom spisku. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ako ti je vec istekla garancija, preporuchujem da nadjesh nekoga ko mozhe da ti nabavi memoriju za lap i da sam zamenish...jedino isplativo reshenje?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 pa nisam siguran da je memorija. Stator mi je rekao da je to najverovatnije, ali ni Stator nije Kole Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 graficka je jedan dugi beeep, a memorija tri kratka beepa to ti je memo modul ali prvo probaj da otvoris da malo ocistis, produvas kontakte, izvadi memo modul pa vrati ako ni tada nece menjaj Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 verovatno ti je memorija malko ispala iz tog retardiranog laptop lezhishta...meni se to desilo, jedan kraj mi je ispao...otvorio sam ,vratio i sve ok do dana danashnjeg :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Pre nego sto date savete o produvavanju, pomislite da li se laptop otvara kao limeni kinez. Ja ne znam sta da ti kazem igz, drugarica je imala uzasne muke sa FS i "ovlascenim" servisima. Eventualno kupi ram (ionako je 128 malo) i nadji nekog da udene Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ok,izvini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 nije crko ram. Crkla je cela matichna i u ct servisu su rekli da je servisiranje odnosno zamena 26 000 dinara. LOL Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 UUUUUUUuu brate ti bas nemas srece.... ni pet ni ses vec ploca i to 4 dana nakon isteka garancije (kao da su tempirali koliko da ti radi i kad da crkne). Bilo bi bolje da je memorija ali ovako druze 320 eura za plocu, da li su oni normalni ?!?!?! Srecno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) Mnogo skupo to - mada opet, laptop je u pitanju a tu se zna kako se prave cene ... :( Bas nemas srece igz. EDIT: FFS kako sam izkopao ovaj topic ni sam ne znam ... auuuuuu :) sorry. Edited March 13, 2008 by Coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 zamenio sam ja pre godinu dana tog magarca, jednim arapskim konjem Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ono shto igi hoce da kaze je da je uzeo mac:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 znachi da je steve jobs arapin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ne nego da su njegovi proizvodi PLEMENITA SORTA! Zato me Igi i ne pljuje na topiku o iPhone-u Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 jedno je laptop sa kojim mozesh nesto i da uradish i zaradish pa da opravdash vecu cenu od ocekivane. a nesto sasvim drugo je svetlucavi, lepo zamaskirani proizvod od koga nemash izgleda ni za kakvu materijalnu korist pa da kazesh - ok, mozda sam sebe isplati. Jel kapirash razliku, ili moram da crtam karikaturu kao koraks? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 nije crko ram. Crkla je cela matichna i u ct servisu su rekli da je servisiranje odnosno zamena 26 000 dinara. LOL Gde bre u CT bas da odes omg . PS: Ako je zamena 320 e dodaj jos 80 e i kupi novi lap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 jedno je laptop sa kojim mozesh nesto i da uradish i zaradish pa da opravdash vecu cenu od ocekivane. a nesto sasvim drugo je svetlucavi, lepo zamaskirani proizvod od koga nemash izgleda ni za kakvu materijalnu korist pa da kazesh - ok, mozda sam sebe isplati. Ovaj sto svetluca je Mac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Gde bre u CT bas da odes omg . PS: Ako je zamena 320 e dodaj jos 80 e i kupi novi lap. jel gledate vi datume postovanja uopste ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Jel kapirash razliku, ili moram da crtam karikaturu kao koraks? Ne kapiram, ja sam retardirani fake-demokratski defekt, izvini sto sam te pomenuo u svojoj bezboznickoj besedi, idem sad da bacim ajfon u djubre jer ne nosi zlatna jaja nakon cega cu se premazati govnima i vikati "jadan sam" jedno 45 minuta na trgu republike dok me okupljeni budu gadjali jajima i paradajzom koje cu obezbediti za tu priliku. Edited March 14, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts