Jump to content

Fujitsu-Siemens laptop servis?

iguana

Recommended Posts

Cetiri dana nakon sto mi je istekla garancija za Fujitsu-Siemens laptopu, izgleda mi je crko (drugim rechima brat mi je sjebao laptop) memorijski modul (jedini, od 128 rama) na istom, jer kada pokusam da ga upalim samo cujem tri biiiip zvuka. Video sam listu na http://www.fujitsu-siemens.co.yu/support/index.html, gde se pominju Saga, CT computers, Mikros, Spinnaker.... U kom od ovih mogu najopustenije da odem sa pokvarenim laptopom, kazem sta je problem, dodjem sutra i platim a da me ne oderu? Da li ima neki drugi servis za FS laptopove koji nije na ovom spisku.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Pre nego sto date savete o produvavanju, pomislite da li se laptop otvara kao limeni kinez.

Ja ne znam sta da ti kazem igz, drugarica je imala uzasne muke sa FS i "ovlascenim" servisima.

Eventualno kupi ram (ionako je 128 malo) i nadji nekog da udene

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

UUUUUUUuu brate ti bas nemas srece.... ni pet ni ses vec ploca i to 4 dana nakon isteka garancije (kao da su tempirali koliko da ti radi i kad da crkne). Bilo bi bolje da je memorija ali ovako druze 320 eura za plocu, da li su oni normalni ?!?!?! Srecno!

• 8 months later...

Mnogo skupo to - mada opet, laptop je u pitanju a tu se zna kako se prave cene ... :(

Bas nemas srece igz.

EDIT: FFS kako sam izkopao ovaj topic ni sam ne znam ... auuuuuu :) sorry.

Edited by Coll

sex, drugs and bio food!

jedno je laptop sa kojim mozesh nesto i da uradish i zaradish pa da opravdash vecu cenu od ocekivane. a nesto sasvim drugo je svetlucavi, lepo zamaskirani proizvod od koga nemash izgleda ni za kakvu materijalnu korist pa da kazesh - ok, mozda sam sebe isplati. Jel kapirash razliku, ili moram da crtam karikaturu kao koraks?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

jedno je laptop sa kojim mozesh nesto i da uradish i zaradish pa da opravdash vecu cenu od ocekivane. a nesto sasvim drugo je svetlucavi, lepo zamaskirani proizvod od koga nemash izgleda ni za kakvu materijalnu korist pa da kazesh - ok, mozda sam sebe isplati.

Ovaj sto svetluca je Mac?

Gde bre u CT bas da odes omg .

PS: Ako je zamena 320 e dodaj jos 80 e i kupi novi lap.

jel gledate vi datume postovanja uopste ? [:)]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Jel kapirash razliku, ili moram da crtam karikaturu kao koraks?

Ne kapiram, ja sam retardirani fake-demokratski defekt, izvini sto sam te pomenuo u svojoj bezboznickoj besedi,

idem sad da bacim ajfon u djubre jer ne nosi zlatna jaja nakon cega cu se premazati govnima i vikati "jadan sam"

jedno 45 minuta na trgu republike dok me okupljeni budu gadjali jajima i paradajzom koje cu obezbediti za tu priliku.

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!