kRiK u tAmI Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) Beograd -- Treći operater u Srbiji zvaće se Vip, a promotivna prodaja pripejd brojeva počeće 11. juna, kažu u kompaniji Vip Mobil. Predsednik Upravnog odbora te novoosnovane kompanije Aleksandar Šperl kaže da će operater početi sa radom u toku juna, kada će biti obavljene i tarife, a koristiće pozivne brojeve 060 i 061. Šperl je rekao da će novi operater ponuditi povoljnije cene razgovora i kvalitetnu uslugu ističući da je Srbija druga zemlja u Evropi po visini cene minuta razgovora u poređenju sa kupovnom moći stanovništva. "Vip je za prvih 50 hiljada korisnika omogućio da po ceni od sto dinara dobiju pripejd broj i hiljadu dinara kredita", kazao je Šperl i naveo da će korisnici kupovinom pripejd broja automatski učestvovati u nagradnoj igri, u kojoj mogu da osvoje hiljadu mobilnih telefona Nokia i Samsung. Od 11. juna Vip, član Mobilkom Austrija grupe, u Srbiji otvara 16 radnji, a brojevi će moći da se kupe i na dodatnih 2.500 prodajnih mesta. "Vip je veoma ponosan što je za samo šest meseci izgradio novog mobilnog operatera na srpskom tržistu, i naš osnovni motiv bio je da korisnicima u Srbiji omogućimo da što pre uživaju u našoj ponudi", kazao je on. Vipove vlastite bazne stanice postavljene su i spremne za prijem signala, a zajedno sa nacionalnim romingom preko Telekoma Srbije, Vip će imati punu pokrivenost na području cele teritorije, kaže on i najavljuje da će ta kompanija u razvoj mreže u Srbiji u narednih nekoliko godina investirati 250 miliona evra. "Zaposlili smo do sada 330 stručnjaka i u licenci investirali 320 miliona evra, što pokazuje da smo najveća grinfild investicija u Srbiji", dodao je on i dodao da prema obavezi iz licence, Vip bi na kraju prve godine rada morao svojim signalom da pokrije 20 odsto stanovništva i tri glavna autoputa u Srbiji. Licenca za trećeg mobilnog operatera u Srbiji plaćena je 320 miliona i jedan evro 1. decembra 2006. godine. LINK edit: Evo izgleda konačne web stranice www.vipmobile.co.yu Na ovoj stranici se mogu naći i podaci o prodajnim mestima a ovde navodim samo VIP centre (ostatak na gornjoj adresi): Nemanjina 36 Beograd Bulevaru Mihaila Pupina br. 165 Beograd Kralja Milana 25 Beograd Glavna br.11,Zemun Beograd Knez Mihailova br.21 Beograd Kneza Miloša br.255 Aranđelovac Nikola Pašića 12 Bor Kuželjeva br. 2 Čačak Lole Ribara 1 Gornji Milanovac Kneginje Milice br.18 Jagodina Kralja Petra I 22 Kragujevac Zmaj Jovina br. 16 Novi Sad Tabačka čaršija 13 Požarevac Borisa Kidriča br. 11 Subotica Dimitrija Tucovića br.67 Užice Vojvode Mišića br.8 Valjevo Edited June 12, 2007 by moi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Najjadnije ime operatera ikada. Kao da ga je neko izvukao iz dupeta posle 3 sekunde razmišljanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ali 320 milki i JEDAN evro rofl :D i sajt je zlo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 mara kači info pet dana nakon što su krenule reklame i bilbordi, ali ok. jeste izvalili kako na svakoj reklami naglašavaju da su član mobikom austrija grupe, da ne bi neko pomislio da su hrvati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 bolje ikad neko nikad.. oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Da znate samo koliko je ljudi bilo ispred maloprodaja na otvaranju, ne bi vam bilo toliko smesno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 pa to je extra samo jos da sacekamo cene pa da vidimo Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 razbija se monopolija a ovi koriste telekomove repetitore... how excatly ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 naravno da cesh placati, ne znam kako si tako naivan ;) chim ovi postanu popularni, telekom ce da im drmne cene za korishcenje repetitora, a onda su i korisnici najebali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 lol jos mnogo stotina miliona ce morati da utrose... vip. ... lol Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ...jebem ih U SRCE KRVAVO. jeste izvalili kako na svakoj reklami naglašavaju da su član mobikom austrija grupe, da ne bi neko pomislio da su hrvati? sta seres bre, ma Mobilkom Austria im je maticna kutja... naravno da ce da stave "origin", ne zato sto srbi zaziru od hrvatskog mobilnog operatera vec zato sto je njihova firma sinonim za pouzdanost, big money playera i sl... S druge strane srbi kao i svi drugi su u fazonu "ko je najjeftiniji kod tog pazarimo".... sto je sasvim normalna potrosacka logika... ...ili cenish da se iza svega krije nova Z.A.V.E.R.A.? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 .... kad dodju na svoje, bice nadmetanje izmedju MTS-a, Telenor-a i VIP-a u uslugama i cenama... chim ovi postanu popularni, telekom ce da im drmne cene za korishcenje repetitora, a onda su i korisnici najebali :) naravno, nadam se da greshim, al' znam kako je do sada bilo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Zasto bi "novi" operater koristio Telekom repetitore ako nisu u dilu? Seva njima svima paja za konkurenciju, Mobilkom je trebalo ranije da dodje ovde, pa su ih izjebali kada su ponistili prodaju Mobtela, ovo je sada samo tante za kukuriku. Super je prosao taj tender na kome niko drugi nije ucestvovao. Namestaljka. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 juche je u knezu bio red od jedno 100 metara ispred onog prodajnog centra... ne kapiram sta oni toliko jeftino nude u odnosu na ostale pa da bude onolika navala. jedino sto imaju jedinstveno je prilika da se uzme broj po zelji, ali ipak sta to ljudima toooliko znachi... i da, imaju jadne, iritantne reklame sa nekim kvazi smeshnim porukama i jadan sajt Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 navala je jer prvih 50 000 aktiviranih brojeva, za 100 kinti koliko koshta iosti, dobijaju 1100 din kredita. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Pa brate, platis 100 din dobijes 1000 kredita. Nije malo. Ovo je cisto oko te ponude, ne komentarisem samog operatera kao takvog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Zasto bi "novi" operater koristio Telekom repetitore ako nisu u dilu? a chije repetitore da koriste? da nece mozda svoje da stavljaju odma'? boze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) Pa na kraju krajeva, zašto i ne bi doneli prvo svoju opremu? Koliko sam ja razumeo, planiraju da se "otkače" od Telekoma u narednoj godini dana. Draganče, aj mi objasni zašto je ta Nikolina rečenica toliko neverovatna (ozbiljno pitam, verovatno znaš više od mene o materiji ;)). Edit - typo. Edited June 12, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 pitanje njihove opreme je chisto pitanje vremenskih rokova. tj prema ugovoru koji su potpisali mrezu su morali a puste tokom ovog meseca, tako da je iznajmljivanje opreme bila jedna opcija. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 u svpju opremu ovde oni ulazhu jos 125 milki jura omasadoma, dil sa telekomom je bio privremen jer su PO SVAKU CENU ZELELI DA ISPOSTUJU DEADLINE koji su sebi zacrtali, a to je nesto sto je u SRBIJI NEPOZNAT POJAM.... Deadline in Serbia? HAR HAR !!! Aj sad kazite kako niste 1001 put imali osecaj da se u ovom sistemu VASE VREME UOPSTE NE CENI !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 pa i generalno svuda u svetu kada krene neki novi operater jedno vreme koristi bazne stanice drugog. dok se negde to koristi stalno, tipa velike zemlje, usa ili rusija, nece svi operateri da postavljaju antene po celoj zemlji, skupo :) pa se koristi nacionalni roaming znajuci telekom, odrace vip :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 n e m o g u c e:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Pa na kraju krajeva, zašto i ne bi doneli prvo svoju opremu? Koliko sam ja razumeo, planiraju da se "otkače" od Telekoma u narednoj godini dana. Draganče, aj mi objasni zašto je ta Nikolina rečenica toliko neverovatna (ozbiljno pitam, verovatno znaš više od mene o materiji ;)). pa i generalno svuda u svetu kada krene neki novi operater jedno vreme koristi bazne stanice drugog. dok se negde to koristi stalno, tipa velike zemlje, usa ili rusija, nece svi operateri da postavljaju antene po celoj zemlji, skupo :) pa se koristi nacionalni roaming znajuci telekom, odrace vip :) tako neshto :) srbija nije dovoljno veliki potroshach da bi odmah stavljali svoje repetitore i gruvali brdo kesha :) ja kapiram da se nece uguziti ni u tih godinu dana, a taj period dok budu bili pod telekomom (jer se to ne mozhe drugachije nazvati) su najebali - ergo, i njihovi korisnici :) naravno, sve je ovo samo moje mishljenje, nadam se da necu biti u pravu :) u svpju opremu ovde oni ulazhu jos 125 milki jura omasadoma, dil sa telekomom je bio privremen jer su PO SVAKU CENU ZELELI DA ISPOSTUJU DEADLINE koji su sebi zacrtali, a to je nesto sto je u SRBIJI NEPOZNAT POJAM.... Deadline in Serbia? HAR HAR !!! Aj sad kazite kako niste 1001 put imali osecaj da se u ovom sistemu VASE VREME UOPSTE NE CENI !!! brate crnjo, ajde smanji upotrebu velikih slova, iritira pomalo :P:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) realno ..koji ce nam djavo to ...kao VIP ludi smo .... PALJBA Edited June 12, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 tako neshto :) srbija nije dovoljno veliki potroshach da bi odmah stavljali svoje repetitore i gruvali brdo kesha :) ja kapiram da se nece uguziti ni u tih godinu dana, a taj period dok budu bili pod telekomom (jer se to ne mozhe drugachije nazvati) su najebali - ergo, i njihovi korisnici :) naravno, sve je ovo samo moje mishljenje, nadam se da necu biti u pravu :) brate crnjo, ajde smanji upotrebu velikih slova, iritira pomalo :P:P Baš čovek lepo tim slovima skrene pažnju na bitno, pa ne moraš da citaš ceo post. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts