Paja Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 veruvam i te kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 lol nije mi dobro! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 uvek....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Mislim da sam se zaljubio... omg po koji put to kazes??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 vidim ja ovde da vi oko toga menjate mishljenje svakih 5 minuta. Ja ne znam. Ne verujem u ono 'And they lived happily ever after" Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ne verujem u ono 'And they lived happily ever after" veruj mi da znam milion primera gde su parovi zaista zhiveli happily ever after. znachi ono u fazonu da se drzhe za ruke i shetaju parkom dok se ljubakaju sa 80 i kusur godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 vidish ja ne znam ni jedan Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 bog te kaznio jer slushash demonsku muziku Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 lol ... takvi primeri baba i deda zavrse na discoveriju u emisiji jer su retki primeri ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 kili pricha o ljubavi ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 veruj mi da znam milion primera gde su parovi zaista zhiveli happily ever after. znachi ono u fazonu da se drzhe za ruke i shetaju parkom dok se ljubakaju sa 80 i kusur godina. you live in canada, eh = ti se ne rachunash, varash =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) ... Edited September 9, 2007 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 i ja se razocharao :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 JA VERUJEM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Neo, ja verujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Prvo ide ljubav, pa seks, pa onda se pojave deca i skapirash da njih ne mozesh da ne volish poshto su deo tebe i mnogo su kewl. Ko ne veruje u ljubav neka proba da napravi decu pa ce da shvati da sigurno postoji ljubav. Uh-oh, sada ce svi mene da okrive za tu gomilu dece rurovaca I nema tu shta da verujesh ili ne verujesh, ako necesh da se parish, znachi da si genetsko djubre koje treba da ode u oblivion. Ili si gej! Edited June 13, 2007 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Zenim se bre za 2 godine :) moje saucheshce... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Opet se Oblivion spominje u negativnoj konotaciji, jebem mu miša! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 srbo, dosta ovde prisutnih ne treba nikad da se razmnoži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 zerbah wrote :"...Ko ne veruje u ljubav neka proba da napravi decu pa ce da shvati da sigurno postoji ljubav." e pa, mislim da je osim nas nekolicine starijih prosek godina 15-16 :), neka na drugim mestima traze ljubav:) verujem.............. Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 pravljenje dece treba da bude privilegija a ne pravog coveka... drugim rechima ne bi smeli svi da postanu roditelji. pravljenje i odgajanje dece nije isto. cak ni voleti dete i odgajati ga kako treba nije isto. Mislim, pogledajmo Paris Hilton, i nju sigurno majka voli ali mene bi bilo sramota da mi je takvo dete. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ma sta ja znam... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 pravljenje dece treba da bude privilegija a ne pravog coveka... drugim rechima ne bi smeli svi da postanu roditelji. pravljenje i odgajanje dece nije isto. cak ni voleti dete i odgajati ga kako treba nije isto. Mislim, pogledajmo Paris Hilton, i nju sigurno majka voli ali mene bi bilo sramota da mi je takvo dete. Mda... To shto neko nekog smatra kretenom ili nesposobnim za zivot ne znachi da taj chovek ne moze ili ne zasluzuje da ima decu. Mnogo smo humani i mnogo izmishljamo svakakve gluposti pa zbog toga i ne shvatamo da smo deo prirode i da za sve shto radimo nije odgovoran samo nash "pametni, ja sve najbolje znam" mozak... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ok, napravise dete i sta onda? jel to kao uspeh u zivotu pojebati i posle devet meseci dobiti dete.... pa i bubasvabe imaju decu mnogi ljudi naprave dete iz sebichnih razloga ili zato sto to i drugi rade, pa posle svoje frustracije zbog promasenih zivota i neostvarenih snova prazne na klincu/klinki. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts