Dandy Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Nadam se samo da se nece puno sqpiti pri pranju, al' inache je super... ;pJa prao par puta do sada i još uvek me ne steže... (lookin' at Kole teh Big ;) ) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 aiiii, zar mozete i da pomislite da se skupljaju? rur majice su napravljene od specijalnih vlakana koje ne samo da se ne skupljaju pri pranju, vec i zaceljuju izgrebane diskove i chiste sochivo cd-dvd uredjajima Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ja prao par puta do sada i još uvek me ne steže... (lookin' at Kole teh Big ;) ) lol mozhemo se nadjemo sledeci rhh pa da vidimo u praxi...mozda pak brojevi nisu ujednacheni pa je tvoja majica ipak malo vetja? ko zna sve misterije univerzuma =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 pa ti lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 jovana teh PR :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ne znam zašto se svi žale, ili šta su očekivali, kada je lepo rečeno kakav je model majice. Meni je XL kul, na mojih 181cm dužina je super, širina isto, jedino ne volim taj tip rukava, ali sve sam to znao i pre preuzimanja. Ej da, hvala Boletu (omg ovaj ima dušu :)) i Punzu što su bili dovoljno dobri da me istrpe dok mi stigne bas, kao i Greenu koji je insistirao da me vozi. Volim vas drugari. :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 green kanda ne zna gde je pančevo :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Kad je cuo za pančevo izgubio je zelju da vozi lazu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 ja sam jednom svratio do pančeva da nešto pokupim od laze na putu za zrenjanin... koja je to avantura bila! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 True, imao sam zelju, al` mnogo je bre daleko to Panchevo Ali do mosta, ili odakle god krece bus, bih ga bacio, nije daleko. Ma i za Panchevo ako je frka. Sve za virtuelne drugare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 meni stigle maje postom!!! omg sve se zene loze na mene!!!! hvala bolkonski ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 meni stigle maje postom!!! omg sve se zene loze na mene!!!! hvala bolkonski ;) Meni jos nije nista stiglo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 polako, frka je da se nabavi antraks Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 (edited) Nece biti potrebe za antraxom mara nije narucila majicu Edited June 17, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 @ atomic - ne brini se, tvoja majica je na sigurnom mestu :) poslacu ti ja broj racuna, to nije frka, nego sta cemo za to preuzimanje? Majice ! :D Verovatno ću poslati nekog drugara po to, ako nije problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 polako, frka je da se nabavi antraks frka je i smisliti dobru foru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 s tim shto je dobra fora bila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 mnogo vi komplikujete oko tih majica.. bole, javljaj kada si u bigzu da se to preuzme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 BIGZ Utorak od 15h do 17h! Sad sam malo umoran, ali nacrtacu put do RUR ofisa. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 green kanda ne zna gde je pančevo :p Ali kako je išao razgovor : - Ma ajde Lazo, odbaciću te ja gde treba. - Ma neka, idem basom. - Ma odbaciću te ja. - Pa nećeš valjda da me voziš do Pančeva? - ... ;) ja sam jednom svratio do pančeva da nešto pokupim od laze na putu za zrenjanin... koja je to avantura bila! ;) To onda kada nisi znao kako da dođeš do Zrenjanina? Šteta što se posle ispostavilo da si džaba dolazio do Pančeva. :( True, imao sam zelju, al` mnogo je bre daleko to Panchevo Ali do mosta, ili odakle god krece bus, bih ga bacio, nije daleko. Ma i za Panchevo ako je frka. Sve za virtuelne drugare Znao sam ja da mogu da računam na tebe, ali stvarno nije bilo potrebe. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 e ali onaj put PA - ZR je genijalan. jedno deset puta prelaziš neku prugu, prolaziš kroz 30 sela, a na momente nije širi od pojedinih trotoara u beogradu :) dobro dođe da malo promeniš scenografiju - ko često vozi po vojvodini zna koliko to smara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ali do Zrenjanina preko Panceva.....mogao si i na Pozarevac da ides Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Majice ! :D Verovatno ću poslati nekog drugara po to, ako nije problem? javi meni :D icicu ja da uzmem maju sutra : Dbudaloo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ali do Zrenjanina preko Panceva.....mogao si i na Pozarevac da ides išao bih i preko požarevca da sam tamo imao posla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 javi meni :D icicu ja da uzmem maju sutra : Dbudaloo :D Ahahaha, eto :D Nađoh drugara koji će da se iscima, taman će i on da iskešira majice za mene, tako da ne morate da se cimate oko računa. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts