shoosh Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 (edited) Znaci prve dve ekipe koje se organizuju igraju u subotu, dajte samo da pocnemo...i ako ne moze neko da igra tu su rezerve tj ljudi koji ce da popune rupe...mislim da je najbolje da se termin rezervise unapred pa ko moze moze, ovako uvek ce neko da tetki nosi lek ili nesto tako podjednako bitno te nece moci da igra ;) Moja ekipa ima 3 spremna igraca i cekamo kalimera koji je u zemlju propao, Santa nam nije tu za vikend ali je rdy od ponedeljka btw humba sinoc sabio igricu, Atomic demonstrirao uber sniper skill, a SandzakHawk pokazao da ce biti tough zamena za koga god :))) Edited June 14, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 mi mozemo u nedelju valjda? jebiga kad se pesma i planetar nisu javili uopste na topiku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 meni odgovara svaki dan dok je malo ranije ... ipak do grada da svratim :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 mi mozemo u nedelju valjda? jebiga kad se pesma i planetar nisu javili uopste na topiku.. no dobro tu su rezerve, zeljne prave sanse :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 alo bre, pesma se javlja. javio sam se lesku preko pm-a. tu sam ja. ponavljam, mogu uglavnom poslepodne svakog dana. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Vikajte i mene ako vam zafali igrach... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 mene prca cs na kompu. ne mogu da udjem u igru, izlazi neki error. ako to ne sredim do subote, gledatju da igram iz deusa :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Ja sam se dogovorio sa eyelom da igramo iz KGB-a i ovom prilikom mu svecano dozvoljavam da nam rezervise 2 kompa kad god do doticnog meca dodje :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 koliko je sada sat vremena "dole" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 pojma nemam :D web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 80 mislim :) cena prava sitnica :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Mislim da je najbolje da se sto pre odrede satnice za sve meceve i da to uradi organizator, jer se realno nikako necemo dogovoriti drugacije :) Mnogi koji igraju zajedno se uopste ne znaju ili bar ne kontaktiraju medjusobno inace Takodje, predlazem da se sve to izdesava u sto kracem roku, tipa max 10ak dana ... jedostavno ako ove CW varijante budu trajale predugo razbezace se ljudi samo tako daleko pre kraja. web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 taj rad... slazem se sa bjelim. ti shoosh "objavi" satnicu, i ko moze moze - inace se necemo za 100god dogovoriti :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 unityalexandar@yahoo.com (nikad mi nece biti jasno ko je alexandar :D ) krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 evo ja mogu da kazem da sam sakupio 4 igraca i mogu da iskoristim jednu rezervu i da mi mozemo da igramo u subotu, ko hoce sa nama tj ko moze? unkind ako mozes rezervisi odmah termine u ponedeljak i utorak isto od 21 naravno samo ako su slobodni fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 mozhda mi mozhemo Dejane? Tj ja mogu, treba videti sa ostalima ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 evo ja mogu da kazem da sam sakupio 4 igraca i mogu da iskoristim jednu rezervu i da mi mozemo da igramo u subotu, ko hoce sa nama tj ko moze? unkind ako mozes rezervisi odmah termine u ponedeljak i utorak isto od 21 naravno samo ako su slobodni cek, jel igra i u subotu od 21h ? ili od 19? ovo isto me je zbunilo :) ajde najbolje igrajte vi onda u subotu lepo s kim vec trebate, i odredi nama i nasim protivnicima taj ponedeljak ili utorak, a preostali par gurni u ono sto ostane :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 cek, jel igra i u subotu od 21h ? ili od 19? ovo isto me je zbunilo :) ajde najbolje igrajte vi onda u subotu lepo s kim vec trebate, i odredi nama i nasim protivnicima taj ponedeljak ili utorak, a preostali par gurni u ono sto ostane :) e sandzak hawk ce sutra da nam obezbedi server kojem mozemo da pristupimo kad god ;) tako da moze svaki dan da se pika :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 unityalexandar@yahoo.com (nikad mi nece biti jasno ko je alexandar :D ) samo sto ti nisi nikad na msn-u potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Aj brate budi dobar kao shto si lep pa sve lepo napishi sa satnicama i ostalim infom.XBA/\A :) "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 unkind ako mozes rezervisi odmah termine u ponedeljak i utorak isto od 21 naravno samo ako su slobodni Znachi da ne rezervishem? mozhda mi mozhemo Dejane? Tj ja mogu, treba videti sa ostalima ;) Ja ne mogu u subotu i nedelju... od ponedeljka mogu ,pa nadalje... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 verujem da vikendom nikome ne odgovara, sto bi znacilo da radnim danima od 21h pa na dalje moze svako da ucestvuje. samo da se dogovorimo za dan, evo moze ponedeljak kao eksperiment. prve dve ekipe koje se prijave mogle bi da ucestvuju, ako ne u full-u onda mogu rezerve da ulete ^ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 sto se mene tice ja mogu samo da vidim sa ovim ostalima I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Poshto je forum bio off, nestali su neki postovi, pa da se ponovim. Ja mogu sutra, samo da se krene shto ranije, jer treba da idem negde kasnije uveche. Pa ako se skupi moja ekipa kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Definitivno bih se slozio sa managerom,ocigledno da najvise odgovaraju radni dani od 21h... Ali opet bi mozda najpametniji potez bio da neko(shoosh recimo) napravi satnicu,pa ko moze nek igra,ko ne,zamena ima...i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts