Dejan J. Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 www.google.com lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 shoosh de ubaci me u neku ekipu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Sto se mene tice,odgovara mi uvece,ali nemojte da to bude za vikend,jer pretpostavljam da ljudi izlaze negde vikendom uvece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) #RUR.CW na Qnetu :) Edited June 12, 2007 by Humba Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 uuuuuh . das ist so coool . jaaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Onda je do steama, svi koji imaju steam mogu samo na kgb-u da igraju, to je jedino objasnjenje koje iam :( ili si ti pak prljavi cheater koji je od kuce experimentisao :)))) a i kgb je odlican server, tako da nije problem, svima radi, a i tamo je unkind ;) odlicna ideja sa mirc kanalom, moze ;) Moze sa Steamom na koji hocesh server, nebitno dal` je Steam ili Non-Steam, provereno. Inache, ja sam slobodan u principu svaki dan posle 20-21, a i preko dana chesto, samo da se najavi dan ranije kada se igra. Kad nam nash vodja Igor ugovori mech, igramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 lesko je nas bds, kontaktirajte njega za sve :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 sutra jedan warm up po podne, igor ce da baci info fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) bageru ne nerviraj se bre , najjaci smo :D Edited June 12, 2007 by gavra 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ti najjaci? Pa kad si ti u zivotu bio u necemu najjaci? OMFG !!! :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 najjaci u letenju u dalj ! >D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ocu i ja :D Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ma ne nerviram se aj samo da vidimo kad ce da se igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ocu i ja :D HAhaha...malo si zakasnio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 sale, mi i jesmo najjachi :)) aj Dejane ti mi javi na msn kad igramo, da znam.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 shoole, kada je warm ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 shoole, kada je warm ??? eo ocekujem i ja da cujem, a u medjuvremenu sam dobio mail od euneta da cu danas i u petak da imam prekide u radu neta od 17 do 20h :( fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Unkinde, zakazi nam cw server sutra od 17-21 ako mozes. Ljudi dodjite na mirc kanal. Igramo. 5 na 5 ekipe koje je podelio shooshev random generator. Ko kad sa kim dogovoricemo se Eto, ajde da ne ostane sve na praznoj slami :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 ekipa RUR2 not responding :) ako se ne jave do nedelje igraju rezerve umesto njih, jbg :( mi bi rezervisali server za ponedeljak od 20h, ako moz' ajde danas od 21 ko moze na cs srbija, zezanje ovoono demonstracija sile... and remember kids svi na mirc kanal ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Javila se ekipa rur2 bre;). Samo da jos pokupim ostale,posto oni izgleda gledaju rur jednom godisnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ahahahahaha, sjajno, znaci ovo ne moz' da ne bude neko ludilo :)))) ne moze iz prostog razloga sto sam ja 800km daleko :( :))))))))))))))))) bjeli be'n te di si bre ??? e kad dodzem u avgustu idemo na neki tur a???? :)))))) GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 dobro je shto nas nije bilo vishe od 5 na ircu od kad se napravio kanal :] Â Â Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ekipa RUR2 not responding :) kako ne bre, tu smo lesko i ja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 kako ne bre, tu smo lesko i ja :D da on ce na a ti na b sajt :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 :D ocu da kazem, ako ispale ovi nasi, da nam das novu trojicu, a ne da neigramo ni nas 2 :P npr mrkia za pocetak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts