Jump to content

PJANA GUZICA

Recommended Posts

About me:

dovoljno ruznih reci i ruznih pojava da bi rekao da mi je simpa, i pored "maternjeg" hrvati ne mogu da prevedu 50% engleskog pa ga polako "kradu" a sta mi imamo o toga? prave delove za nasa kola, placamo lezaljke 50kuna a kugla shiptarskog sladoleda je trichavih 12 kuna, alo bre pa nije vam to azurna obalaaaaaaa breeeeeeeeeeeeeee... i pored svega toga ja sam samo jedan decko iz kraja, zivot mi je sjeban do jaja ma jebiga furacu ga do kraja, dogod imam muda kao dva troglava zmaja... gle, svaka "budala" moze da ode preko i da kad dodje na slavu kod mene gajbi da "nam" prosipa price kako je preko bolje, a nije ni svestan koliko je ovde dobro sto mozes da prezivis i da odes na marakanu i da cujes srpsku himnu, i da osetis glad i da osetis prazne dzepove... malo ko zna tako nesto da ceni i da i pored svega toga opstane u "ovom" retardiranom vremenu bogatih i njihovih gala rodjendana i dobrih kola i naivnih ribica koje ce prodati obraz samo da bi sele u dobra kola, na dobar motor da pokazu tetku i da komentarisu jad i bedu... ma gonite se u ...........Pogledaj dom svoj, andjele I skini paucinu s ociju Videces prizore potresne Videces nesrecne i bolesne Videces cemer, smrt i jad...Uslisi molitve, andjele Dabogda pocrkali dusmani Pa budi andjeo osvete Neka na svojoj kozi osete Sta znaci beda, strah, i bol MALO KO ZNA DA CENI SITNICE, MALO KO ZNA DA CENI PRAVE STVARI I PRIJATELJE!!!! :* nisam kivan, ali kao sto sto sam napisao na pocetku malo je lepih stvari iliti 1000 je stepenika potrebno do vrha a samo jedan jedini do dna ! / - / ///-/ /-- sale HAS SPOKEN :/

krile/hamla.... GG MOMCI !!!!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

a ja se nisam zajebavao nego sam ozbiljno mislio ono shto sam napisao u prethodnom postu? Neki ljudi su preozbiljni [:)]

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !